ملاک درک خوب اینه که شما به سوالات دروس سریعاً پاسخ بدید، درصد خطاتون خیلی بیاد پایین که تقریبا صفر شه.
لغات رو کاملا فول شده باشید. یعنی فقط در حد اینکه بلدم نباشه، بلکه یکم از بلدم بیشتر گوش بدید. مثلا وقتی حس بلدم براتون اومد یه چند باری بیشتر تکرار کنید.
خود من به شخصه هنوز که هنوزه دروسم رو یک هفته ای گوش میدم. اینکه سریعاً بریم درس بعد برای من نبوده. ولی از نظر من اگه روزانه بتونید زمان بیشتری بزارید میشه 4 تا 5 روزه هم یک درس رو تموم کنید و برید بعدی.
من در حال حاضر پارتنری دارم که ایشون هر هفته دو درسی میخوندن چرا که روزی 6 ساعت میتونست زمان بزاره. و صد البته اینم باید بگیم که سطحشون خوب بود.
اینا همه بر میگرده به یه سری فاکتور ها. 1. اینکه شما چقدر از دروس متوجه میشید. اگه سخته دروس براتون باید حتما 7 روز یا بیشتر وقت بزارید. اگه مناسبه 5 تا 7 خوبه. اگه آسونه میتونید دو درسی بخونید.
یه چیزی هم باید حتما در نظر بگیرید. هدف شما سریع تموم کردن نیست بلکه عمیق یاد گرفتنه. هر چه زودتر کورس رو تموم کنید هیچ اتفاق خاصی رخ نخواهد داد. پس بهتره صبر داشته باشید.وقتی عمیق و درست میخونید میتونید درس هارو بهتر یاد بگیرید و زبان رو جزئی از وجودتون کنید.
اگه بحث تنوع و خستگیه میتونید در کنار دروس کتاب بخونید و منابع دیگه ای بزارید.