سلام من چند ساله از زبانشناس استفاده میکنم و انصافا پادکست های خوبی داره
چند سال پیش از داستان واقعی شروع کردم و بعد از وقفه ی کوتاه با دوره های انگلیسی واقعی را یادبگیر ، انگلیسی قدرت برنامه VIP که البته چند ماهی می خوندم چند ماهی دیگه پادکست گوش نمیدادم به صورت نیمهکامل هر دورهرو گذروندم و دیگه کلماتش اشنا هست
الان دوباره پادکست اقای ای جی شروع کردم کلماتش تقریبا بالای ۹۵ درصد بلدم و بدون متن گوش میدمکه بازم میفهمم به سادست ولی از موضوعاتش خوشم میاد
پادکستی هست با همین موضوع ها که یکم سخت تر باشه ؟ یا همین پادکستو فعلا ادامه بدم؟
طی بررسی ک انجام دادم متوجه شدم پادکست رابرت کیوساکی دارای متن هست و مورد علاقه بسیاری از کاربران هم هست چرا ک درباره تجارت و پوله.
و چون کمی تخصصی تره دشوار تر خواهد بود
نظرتون چیه اضافه کنیم؟
رابرت کیوساکی یکی از موفق ترین افراد تو بازار سهام هستش حتما اگه مقدور هستش پادکستهاش رو به آپ اضافه کنید. خودم در به در دنبال پادکست های وارن بافت و رابرت کیوساکی هستم این دونفر غول بازار سهام هستن مخصوصا وارن بافت( اگه پادکست های وارن بافت هم در دسترس هست لطفا تو آپ اضافه کنید ). این پادکست ها برای دوستانی که علاقه به بازار سهام و کلا تجارت و اقتصاد دارن بسیار مفید هستش. بینهایت ممنونم بخاطر زحماتی که میکشید. دست درد نکنه داداش.
رابرت کیوساکی ک حتما میشه. فقط باید بسترش محیا بشه
وارن بافت رو خبرشو ندارم و مشکل اینجاست ک متنشون موجود نیس
پادکست های خوب دیگه هم هستش مثل جو روگان ک شاید در زوم با کمک هم اضافه کنیم.
فعلا این سیستم هماهنگی متن و صوت نهایی شه منابع خوبی اضافه میشه همه حال کنید
فعلا چون بهم میریزه همه چی رو اعصابه
کاملا با نظرتون موافقم ، از نظر من بهترین و کاملترین پادکست اضافه شده به زبانشناس پادکست all ears English هست . این پادکست از همه نظر عالیه ، انشالله که تمام قسمت ها روی اپ قرار بگیره، یه خسته نباشیدم میگم به همه دوستانی که زحمت میکشن،خدا قوت
من تجربههای زیادی از بریتیش گوش دادن کسب کردم. با اینکه علاقهای به این لهجه ندارم اما همیشه گوش میدم بخاطر اینکه تاثیر زیادی روی قدرت شنیداریم گذاشته. چون برای شنیدن و فهمیدن بریتیش باید دقت بیشتری به خرج داد