این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از کتاب « چنین گفت زرتشت » نرم افزار «زیبوک» است.
توضیح مختصری از این دوره:
Thus Spoke Zarathustra - A Book for All and None is a philosophical novel by German philosopher Friedrich Nietzsche, composed in four parts between 1883 and 1885 and published between 1883 and 1891.
سطح: 5
متن و صوت هماهنگ نیستو مثل اینکه راوی از نسخه ترجمه دیگری میخواند
متاسفانه این هماهنگ ترین نسخه ی صوتی و متنی موجود بوده. نمیشه کاریش کرد.
وقتی هماهنگ نیست به درد نمیخوره، راوی یه چیز میخونه متن چیز دیگهایه، بیشتز باعث سردرگمی آدم میشه
متن با صدای نریتور مطابقت ندارد. لطفا رسیدگی بفرمایید.
من فقط چند تیکه از اول اش رو خوندم ولی متاسفانه متن با صوت هماهنگی نداشت و یه جاهایی کم و زیاد داشت و به خاطر اینکه کتاب خیلی مفاهیم فلسفی داشت زیاد نتونستم باهاش ارتباط بگیرم.
به هر حال باتشکر از تیم زبانشناس که برای هر سلیقه ای کتاب مناسبی توی بخش زیبوک دارن
خداقوت
سلام خسته نباشید. فکر کنم متن از یه ترجمه دیگست و راوی از یه ترجمه دیگه داره میخونه.
ممنون اطلاع دادین بررسی میکنیم حتما
سلام… متن کتاب رو با ترجمه ای که در صوت خونده شده همسان سازی کردم.
تنها موردی که الان داره قدیمی بودن متنه که در صوت رعایت نشده و به زبان امروزی خونده شده.
مثلا hath نوشته شده اما has خونده میشه.
خب خیلی تفاوت داشت مثلا متن نوشته بود shining و راوی میخوندlightning. بعید میدونم توی انگلیسی فقط یه ترجمه از زبان المانی کتاب شده باشه. در هرصورت ممنون که بررسی کردید و خسته نباشید متن تاکید شده**متن تاکید شده
آره… متن قبلی این ترجمه نبود… تمام نسخه های موجود ازین کتاب به زبان انگلیسی رو چک کردم.
این نسخه همین ترجمه اس (مطابق با صوت)، با این تفاوت که در صوت بروزرسانی به زبان امروزی انجام شده.
این متن ترجمه نداره
یکسری از دورهها مثل کتابها امکان ترجمه وجود نداره…چرا که یا باید از انتشاراتی که این کتاب ها رو ترجمه کردن حق استفاده از ترجمه گرفته بشه که مراحل پیچیدهای داره و یا باید مترجمان زبانشناس کتابها رو ترجمه کنن که بسیار طولانی میشه این پروسه…و در کل اکثر کتابها برای سطوح متوسط و پیشرفته تدارک دیده شده که این سطوح برای تقویت و یادگیری مهارت زبانی نیاز به اتکا به ترجمه ندارن دوست خوبم🌹
من خیلی دوست دارم بخونمش، ای کاش ترجمه رو هم بهش اضافه کنید ،متشکرم
بالاتر اطلاع دادیم دوست خوبم که چرا نمیشه برای کتابها ترجمه قرار داد
اگه این اثرو ترجمه کنین بزرگترین خدمتها رو کردین
دوست خوبم کتاب های رمان بخش زیبوک ترجمه نمیشه و سطح کتاب ها متوسط به بالا و پیشرفته ست نیازی به ترجمه ندارین
چرا مثلا خرید تکی یه درس رو ندارید؟
نه دوست خوبم به صورت اشتراکی هستش
شما با تهیه یه اشتراک میتونید از امکانات و دوره های متنوع اپ استفاده کنید.
اشتراک نقره ای دوره های بخش زبانشناس با امکاناتی مثل هایلایت، ترجمه، دیکشنری و… هستش
اشتراک طلایی هم شامل بخش زبانشناس، زیبوک، زوم با امکانات اپ هستش که میتونید به کل دوره های اپ دسترسی داشته باشید و دستتون بازه که چه منبعی رو انتخاب کنید
من این کتاب رو فارسیشو نفهمیدم چه برسه انگلیسیش رو