تقویت speaking

سلام دوستان عزیز
امیدوارم هر جا هستید حالتون خوب خوب باشه.
خوشحلال میشم عزیزان نظرشون رو بدن.
خوشبختانه اپلیکیشن از نظر عمق و گستره مطالب بی نظیر هست و تیم زبانشناس مجموعه خودآموز قابل قبولی را در اختیار ما قرارداده ،در مدت حدود چهار ، پنج ماهی که دارم از اپلیکیشن استفاده می کنم درحال حاظر من درس «هیجان»بسته قدرت رو تموم کردم. جهش قابل توجهی از نظر دایره لغات ، listening و تا حدودی reading داشته ام و از همه بالاتر خود مجموعه، پشتیبان انگیزشی بسیارخوبیست ولی در بحث speaking بنظر ایجاد یک محیط فیزیکی دور همی لازم باشه . از طرفی هم این دوره خوداموز با کلاسهای آموزشی سطح شهر(برای من مثلا شیراز) سنخیت نداره چون منابع متفاوت هستند و کلاسهای ترمی رو (سوای نتیجه) اگه نرسی بخونی بدجوری استرس زا میشن.
چه راهی بنظر دوستان می رسه که تمرین speaking هم خوب پیش بره ، بعلاوه لغتهای جدید رو بتونیم بکار ببریم؟
متشکرم

5 پسندیده

سلام.
سپیکینگ یک شبه اتفاق نمی‌افته و باید قبل از اون توانایی استفاده از کلمات رو یاد بگیرید که این هم مستلزم آشنایی با ساختارهای محاوره و گفتگو است. منظورم خوندن گرامر و ساختار نیست بلکه باید انقد گوش بدین که این ساختارها تو ذهنتون حک بشه به طوری که بتونید از اون میزان لغاتی که یاد گرفتید جملات خوش‌ساخت و درست بسازید. در مرحله‌ی بعد ایجاد فضای گفتگو است که می‌تونید اون رو در همین کلاس‌هایی که می‌رید انجام بدید. و اگر توی کلاس‌ها این کار انجام نمی‌شه، توصیه می‌کنم کلا دیگه اون کلاس‌ها رو نرید و دنبال کلاس‌هایی باشید که در اون، اعضا با هم تعامل مستقیم و مداوم داشته باشند

6 پسندیده

سلام دوست عزیز
نرم افزار ها و app های خیلی زیادی برای صحبت کردن وجود داره برای اینکه speakingات رو بتونی قوی تر کنی باید همون کارو انجام بدی یعنی باید حرف بزنی به هر زبانی که میخوای یاد بگیری… من خودم speaky رو معرفی میکنم appجالبیه برای یادگیری هر زبانی البته یه پارتنر خوب اگه برای خودت پیدا کنی که یکم زمان میبره مثلا با هم تبادل کنید اون بخواد فارسی یاد بگیره و تو هم انگلیسی رو از اون یادبگیری… و البته appهای زیادی وجود داره بازم تو اپ استور گوگل سرچ کنی مثله اینو برات میاره…:rainbow:

3 پسندیده

ممنونم از راهنماییتون.
من در حال حاضر جایی کلاس نمیرم ، البته قبلا چندماهی رفتم ولی پیشرفتم با «زبانشناس» خیلی بهتره ، چون متنوع ،اختیاری و انگیزشی بودن مطالبش جذابیت ایجاد می کنه ولی مطالب و دروس اجباری کلاسها بعضی مواقع برعکسه.
بله اگر 14 - 15 ماه از کار کردن مداوم با این اپلیکیشن بگذره بنظرم ، اون موقع یک کلاس چت توی یک موسسه خوب خیلی کمک می کنه.
تا اون موقع چی کار کنیم ؟

4 پسندیده

ممنونم که هستید.
حتما پیگیری می کنم.

2 پسندیده

خواهش می‌کنم :hibiscus:

همیشه برای هر کاری صبر و پشتکار لازمه و در زمان مناسب باید وارد عمل شد. شما هم فعلا روی لسینینگتون تمرکز کنید و در کنارش هم دنبال یه پارتنر بگردید. اگه پیدا شد که چه خوب اگرم نشد ناامید نشید. سعی کنید توی خونه موقعیت‌هایی برای خودتون ایجاد کنید و با یک شخصیت خیالی با صدای حرف بزنید

3 پسندیده