من یه مقاله فارسی دارم که باید به انگلیسی نوشته بشه.
به عنوان زبان آموزی با سطح متوسط، چطور می تونم خودم اون رو انگلیسی درست برگردونم تا بعد از اون بتونم برا استادم بفرستم برا بازبینیش؟
متشکرم
من یه مقاله فارسی دارم که باید به انگلیسی نوشته بشه.
به عنوان زبان آموزی با سطح متوسط، چطور می تونم خودم اون رو انگلیسی درست برگردونم تا بعد از اون بتونم برا استادم بفرستم برا بازبینیش؟
متشکرم
برا این کار باید مهارت رایتینگ در هر دو زبان بسیار بسیار قوی باشه. ترجمهی فارسی به انگلیسی کار سخت و ظریفیه و سطح بالایی از انگلیسی رو میطلبه. به هرحال میتونید تلاشتون رو بکنید
خب، بله. بدیهیه متاسفانه
می خوام تا یه حدی برسونم متن انگلیسی رو و بعد برا استادم بفرستم.
روش می خواستم صرفا
در حال حاضر، جمله رو تو گوگل ترنسلت می ذارمو خودم تا جایی که بتونم تصحیحش می کنم.
ایده روشن تر می خواستم.
گوگل ترانزلیت که فقط جملات پیشفرض و ساختارهای پایهای رو که بهش داده شده بلده. شما میتونید با توجه به ساختار جملهی انگلیسی:
فاعل، (قیود تکرار)، (فعل کمکی)، فعل اصلی (مفعولها: مسقیم و غیر مستقیم)، (قیود به ترتیبِ حالت، مکان، زمان) جملههاتون رو ترجمه کنید و برای لغات هم ببینید که مناسبترین و رسمیترین لغاتی که توی نوشتارهای انگلیسی استفاده میشن کدومها هستند و معادل لغتهای فارسی قرارش بدین. یک سری اصطلاح و عبارت ثابت هم هستند که از طریق گوگل اینا رو میتونید پیدا کنید. بهترین روش پیدا کردن معادلها خود سرچ گوگل هست نه گوگل ترانزلیت.
پیشنهادی که میتونم بدهم این هست مقالات انگلیسی در حیطه ی موضوعی خود بخونید تا با ساختار جملات؛ لغات تخصصی بیشتر آشنا بشید.
ولی بنویسید حتی دست و پا شکسته؛ با خوندن مقالات نوشتن تون بهتر میشه. این کاری بود که من برای مقالات کنفرانسی پایان نامه ام در زمانی که سطح زبانم صفر بود انجام دادم. حالا شما که سطح تون بالاتر هست قطعا بهتر میتونید انجام بدهید
اره واقعا تسلط زیادی میخواد من گاهی اوقات ی متن انگلیسی رو میفهمم و میدونم چی میخواد و چیکار باید بکنم اما وقتی میخوام ترجمشو بنویسم انگار هنگ میکنم🤔
ولی برای نوشتن مقاله های علمی هیچ وقت نباید صبر کرد که قدرت نوشتاری خوب بشه بعد دست به قلم شد.
بله. متشکرم. در کار برا آماده سازی مقاله م، مقالات زیادی رو مطالعه کردم ولی خب، فعلا خیلی نتونستم از این راه به نتیجه برسم.با لغات تخصصی موضوعم هم به طور کامل مسلط هستم، مشکل من صرفا همون نوشتنه
متشکرم. راستش رو بخواین، صبر هم نکردم. این دومین مقاله م هست…و البته یکی دیگه هم بعدش…مساله اصلی همین برگرداندنه که واقعا معضل شده برا من تازه کار
یه کار دیگه هم که میتونید انجام بدید اینه که وقتی مقالات انگلیسی رو میخونید، جملات کلیدی رو تو دفترچه بنویسید. مثلا تو مقالات وقتی میخوایم بگیم شخصی چیزی رو گفته از چه جملاتی استفاده میکنن، بیشتر با چه مواردی برخورد داشتید اونا رو یادداشت کنید مثلا:
He/She claims, says, shows, argues, believes, demonstrates…
و موارد اینچنینی برا موقعیتهای مختلف. این میتونه خیلی کارتونو آسون کنه