با احترام؛
با بررسی اولیهای ک از تالار داشتم حس کردم جای این موضوع خالیه (یه حبه قند خارجکی). حالا ک دوستان صمیمی زبانشناس دارن توی یه محیط گروهی زبان تمرین میکنن بنظرم بد نیست از هر فرصتی برای این کار استفاده بشه. علی رغم اینکه شبکههای اجتماعی و پیامرسانها خیلی زیاد شدن و شاید خیلی از دوستان اونجاها فعال باشن اما هنوز فرومها حال و هوای خاص خودشون رو دارن. بهرحال توی این بخش سعی میکنیم مطالب طنزگونهای ک تا حد امکان به تمرین زبان مربوط باشن قرار داده بشه.
ارادتمند، مهدی از یزد
پ.ن: هر کاری میخوای بکنی، حتی تمرین زبان، با حال خوب اون کارو بکن. . .
چراغ اول روشن میشه با کلیپ “دوشواری” ک بینالمللی شده
#شاد_باشیم
اینم نسخه اصلی “دوشواری” هست واسه روشن شدن زوایای پنهان داستان
سلام موفق باشی دوست عزیز، صفحه ی خیلی خوبی راه انداختی اینجا خیلی خشک و یه جوریه کلا، اینکه یکم طنز و خنده قاطی بشه خیلی خوبه، میتونیم طنز های خارجیا رو هم اضافه کنیم با جک و اینجور چیزا… خیلی خوب بود حتما وقت کنم منم پایه اینجور کارام تا حال بقیه خوب بشه…
سلام دوستان. اینجا خشک و یه جوری نبوده. اتفاقا یکی از بهترین فرومهایی است که تابحال وجود داشته
مدتیه اعضا به دلیل مشغلهی زیاد و کمبود وقت فعالیتشون کم شده. اینجور کلیپها هم تو اینستا و تلگرام پره هرکی بخواد ببینه میتونه یه سری به اونجاها بزنه.
هدف تالار یه چیز دیگه است
من منظورم دقیقا اینجور کلیپ ها نبوده، دقیقا منظورم این بوده که هدفشون رو دوست دارم و فیلم ها و عکس ها و متن هایی که توش انگلیسی هم دخیل باشه گذاشته بشه… کلا تقصیر کسی نیست سایت ها همیشه خشک تر هستند نسبت به بقیه چیزها…
کلیپ فوق العاده است
فقط کسی از دوستان متوجه میشه این قسمتو
من wrecking wall میشنوم
دو سه بارم تکرار میشه
منتها اخرشو با f تلفظ میکنه
یه چیزی مثل ralph
who the hell are you
با kick your
من که با این دوتا جملش خیلی حال کردم
آقای مکس امینی، ایرانی هستن و تو آمریکا استنداپ انجام میدن.
اکثرا هم ماجراهای ایرانی ها رو تعریف میکنن و خیلی جاها انگلیسی رو با لهجه ایرانی میگن
شاد باشیم
رفیق فروشگاهت خیلی خوبه، موفق باشی
چشم، ببخشید، دعوا میکنید بچه مردم رو
کنار همه چیزای خوبی ک وجود داره، اینم باشه خب اتفاقی ک نمیوفته. عالی بوده، بهتر هم میتونه بشه.
تو پست اول همه نکاتی ک فرمودین، عرض شده بود
لبتون خندون
دوستان خیالتون راحت به زودی تالار به روزای خوبش بر میگرده.
کلی چیز خوب تو راهه
wreck it ralph
اسم یه انیمیشنه. داره به صورت جوک وار میگه که مثلا خونه هاتو رک ایت رالف میشکونه
چرا باید انگلیسی یاد بگیریم
این منم