سلام دوستان عزیز زبانشناسی سیزده بدر مبارک
آهای سیزدتون بدر…دشمنانتون در به در:rose:
رفقاتون گل به سر…گرفتاریاتون زود بدر:green_heart:
خوشیهاتون هزار برابر:heart_eyes:
انشاا… آرزوهای سیزده بدرتون، امسال برآورده شود:pray:
سلاام
دوستان این دومین سیزده بدر هست کنارتونم
و سیزده بدرتون مبارک و در خانه بمانید تا اینکه زنجیره کرونا قطع بشه
اخبار با پخش رکوردهای کرونایی آمریکا فقط مونده آهنگ بر طبل شادانه بکوب رو پخش کنه:joy:
از دوستم پرسیدم تو قرنطینه چیکار میکنی؟ خیلی خوشحال جواب داد زبان میخونم، اروپایی ها خیلی دارن میمیرن، بعد از کرونا حتما نیروی کار کم میارن و راحت ویزا میدن منم دارم خودمو واسه اون موقع آماده میکنم:kissing:
سارا و نیکا توی پایتخت، مثل شبکه چهار توی صداوسیما میمونن:grinning:
کرونا تموم شه فقط واسه مسائل ضروری میام خونه:expressionless:
میبینم که ژلای صورتتون رو نمیتونید ترمیم کنید دارید کج و کوله میشید:laughing:
من براش ماسک فیلتر دار بودم ولی اون عنبرنسارا دوس داشت! لعنتی پشگل باز:neutral_face:
بابام از الان رفته کنار دستشویی چادر زده که فردا به آب و توالت نزدیک باشیم:man_walking:t2:
دیگه خبر ازدواج کردن واسه دروغ سیزده خیلی خز شده، خبر مرگتونو اعلام کنید. الان کرونا هم اومده واسه یه مدت کوتاه حداقل خوشحال میشیم:grinning:
خداروشکر امسال دغدغه غروب سیزده بدر نداریم:upside_down_face:
امیدوارم
۱۳ تا بدی
۱۳ تا بلا
۱۳ تا زشتی
۱۳ تا نحسی
۱۳ تا غصه
۱۳ تا ناکامی
۱۳ تا مریضی
از وجودتون دور بشه
۱۳ تا هم قهر اینو خودم اضافه کردم
امسال سیزده بدر رو خونه بمونیم تا نحسی کرونا را به در کنیم
از شروع کرونا تا بحال:
میزان تولید گازهای گلخانه ای مث سال ۱۹۹۰ شده، در همین یکماه اخیر ۱۴ میلیون تن زباله کمتر در طبیعت ریخته شده و اگه کرونا یکسال دیگه ادامه داشته باشه ۷۰۰ گونه جانوری و گیاهی از خطر انقراض نجات پیدا میکنن. آیا زمین بدون انسان جای قشنگتری نیست؟ @civil_arch
سلام و خسته نباشین امید وارم حال دلتون عالیییی باشه.
من ۲ سال پشت سر هم ۱۳ بدر نرفتم پارسال که سیل بود نتونستیم بریم امسال هم که کرونا مهمونمون شد
نشد بریم از خدا میخوام ۱۳ بعدی دیگه همه چی اوکی باشه
امروز هم تو خونه ایم درحال غصه خوردن شوخی کردم همین که سالم بمونیم از این مریضی نعمتیه بشینین خونه دوستان عزیز تا این زنجیره شیطانی شکسته بشه من اگه همه چی اوکی شد فقط واسه خواب میام خونه
و ۱۳ بدرتون مبارک از خدا میخوام بهترین هارو بهتون بده
/
بچه ها اگه منبع امتحانتون انگلیسی باشه، پس چکار می کنید؟!
من همه امتحان کتبی دکترام و آزمون جامع ام، تمام انگلیسی بود! سر جلسه امتحان ها، جملات انگلیسی می اومد جلوی چشمام!
حالا شماها غر می زنید؟