سیزده بدر مبارک،🤩😘😍

سلام دوستان عزیز زبانشناسی سیزده بدر مبارک
:rose:آهای سیزدتون بدر…دشمنانتون در به در:rose:
:green_heart:رفقاتون گل به سر…گرفتاریاتون زود بدر:green_heart:
:heart_eyes:خوشیهاتون هزار برابر:heart_eyes:
:pray:انشاا… آرزوهای سیزده بدرتون، امسال برآورده شود:pray:

:cloud::sunny: :cloud: :cloud: :cloud:
:cloud: :cloud: :cloud: :cloud:

_​:evergreen_tree::house_with_garden::deciduous_tree:______​:deciduous_tree:__​:evergreen_tree:
:palm_tree: /
:palm_tree: / |
:palm_tree: /:oncoming_automobile:
:palm_tree: / |
/ :oncoming_automobile:
/ :oncoming_automobile: |
/ :oncoming_automobile: :oncoming_automobile:
/ |🚍
/ :oncoming_automobile: \
/ |
/ | :oncoming_automobile:

سیزده بدر خوبی رو براتون آرزو میکنم:heavy_heart_exclamation::wink:

۱۳تا بدی، ۱۳تا بلا، ۱۳تا زشتی، ۱۳تا نحسی، ۱۳تا غصه، ۱۳تا ناکامی، ۱۳تا مریضی از وجودتون دور بشه و در عوض ۱۳۹۸ دونه شادی، زیبایی، لطافت و خوشی های پایدار تقدیم وجودتان

:hibiscus: سیزده بدر مبارک:hibiscus:

455933384_157078

24 پسندیده

سلاام
دوستان این دومین سیزده بدر هست کنارتونم
و سیزده بدرتون مبارک و در خانه بمانید تا اینکه زنجیره کرونا قطع بشه

:small_blue_diamond:اخبار با پخش رکوردهای کرونایی آمریکا فقط مونده آهنگ بر طبل شادانه بکوب رو پخش کنه:joy:

:small_orange_diamond:از دوستم پرسیدم تو قرنطینه چیکار میکنی؟ خیلی خوشحال جواب داد زبان میخونم، اروپایی ها خیلی دارن میمیرن، بعد از کرونا حتما نیروی کار کم میارن و راحت ویزا میدن منم دارم خودمو واسه اون موقع آماده میکنم:kissing:

:small_blue_diamond:سارا و نیکا توی پایتخت، مثل شبکه چهار‌ توی صداوسیما میمونن:grinning:

:small_orange_diamond:کرونا تموم شه فقط واسه مسائل ضروری میام خونه:expressionless:

:small_blue_diamond:می‌بینم که ژلای صورتتون رو نمیتونید ترمیم کنید دارید کج و کوله میشید:laughing:

:small_orange_diamond:من براش ماسک فیلتر دار بودم ولی اون عنبرنسارا دوس داشت! لعنتی پشگل باز:neutral_face::joy:

:small_blue_diamond:بابام از الان رفته کنار دست‌شویی چادر زده که فردا به آب و توالت نزدیک باشیم:man_walking:t2::neutral_face:

:small_orange_diamond:دیگه خبر ازدواج کردن واسه دروغ سیزده خیلی خز شده، خبر مرگتونو اعلام کنید. الان کرونا هم اومده واسه یه مدت کوتاه حداقل خوشحال میشیم:grinning:

:small_blue_diamond:خداروشکر امسال دغدغه غروب سیزده بدر نداریم:upside_down_face:

شما هم هر چی جک و چیزای خنده دار میتونید شیر کنید

9 پسندیده

امسال رو باید پشت بام بریم :laughing: :joy:

3 پسندیده

اره زودتر برید تا همسایه ها جا رو نگرفتن :zipper_mouth_face::joy:

2 پسندیده

سلام عزیزم. مبارک باشه به تو :kissing_heart:

و خصوصا امسال به طبیعت که نفس راحتی کشید از دست انسان :smiley:

این چقد فکرش کار می‌کنه. :joy:

:joy:

6 پسندیده

سلااام امیدوارم حالتون خوب باشه مبارکه مبارک :star_struck::star_struck::star_struck::heart::heart::rose:

گل گفتید :star_struck::star_struck:
ولی هوارو با دودشون آلوده میکنن

این مناسب شماست راحت ویزا میدن آلمان :joy::joy::joy:
@hnaseri
دوستان بیان اینجا و ببینن بعد چت کردیم میبرمش دسته متفرقه ها ممنونم :blush::blush:

4 پسندیده

جدیدا بچه‌هایی که تجربه‌ی سفارت رفتن داشتن میگفتن خیلی سخت نمی‌گیرن اما بعد کرونا فک نکنم اصلا سخت بگیرن.

مخصوصا ایتالیا که وضعش داغونه.

4 پسندیده

عه پس خوبه
ایتالیا که کلا همه پیرن مردمانش داغون داغون :zipper_mouth_face::zipper_mouth_face::zipper_mouth_face:

4 پسندیده

:small_red_triangle_down:امیدوارم
۱۳ تا بدی
۱۳ تا بلا
۱۳ تا زشتی
۱۳ تا نحسی
۱۳ تا غصه
۱۳ تا ناکامی
۱۳ تا مریضی
از وجودتون دور بشه
۱۳ تا هم قهر :pensive::pensive: اینو خودم اضافه کردم
:small_red_triangle: امسال سیزده بدر رو خونه بمونیم تا نحسی کرونا را به در کنیم
:ok_hand:

:id: @GizmizTel :100:

6 پسندیده

ســلام. ۱۳ بدر تو هم مبارک :kissing_closed_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:

ان شاءا… :two_hearts::sparkling_heart::revolving_hearts:

ان شاءا… تمام دلخوری ها امسال تمام شه و به دوستی ختم شه :relaxed::kissing_heart::heart:
۱۳ تا نمره ی بد توی کارنامه هم اضافه کن :crazy_face: :crazy_face: :face_with_hand_over_mouth:

6 پسندیده

آفرین :joy::joy:

سلاااام سیزده بدرت مبارک
:heart_eyes::dizzy::dizzy::dizzy:

ماشالله :joy::heart_eyes:

خدا از دهنت بشنوه :heart_eyes:
الهیییی

3 پسندیده

چشمم روشن!!! :grin::grin::grin: حرف نمره و اینها اومد وسط!
@p.A.5 @fatemeh74 :dizzy::dizzy::dizzy::ribbon::ribbon::ribbon:

3 پسندیده

الهه جون اجازه :joy::joy:
؟؟؟
@p.A.5 :point_right::point_right::point_right::point_right::point_right::point_right: همش تقصیره
اول اون گفت من نبودم دستم بود تقصیره آستینش بود :joy::joy::sweat_smile:

3 پسندیده

:unamused::unamused::unamused:میبینم که …
دعای خوب کردم واست :cry::cry:
دوس داری نمره بد بگیری بنویس13 تا نمره ی بد تو کارنامه داشته باشی

4 پسندیده

من این سالی که گذشت گل کاشتم :joy::joy: تو مدرسه بنده باغبان بودم

4 پسندیده

این امار واقعا جالبه در خصوص آثار مثبت ویروس

از شروع کرونا تا بحال:
میزان تولید گازهای گلخانه ای مث سال ۱۹۹۰ شده، در همین یکماه اخیر ۱۴ میلیون تن زباله کمتر در طبیعت ریخته شده و اگه کرونا یکسال دیگه ادامه داشته باشه ۷۰۰ گونه جانوری و گیاهی از خطر انقراض نجات پیدا میکنن. آیا زمین بدون انسان جای قشنگتری نیست؟
@civil_arch

8 پسندیده

دعای خوب فقط دعای آشتی :smiley::smiley: ولاغیرر

3 پسندیده

سلام و خسته نباشین امید وارم حال دلتون عالیییی باشه.
من ۲ سال پشت سر هم ۱۳ بدر نرفتم :pensive::pensive: پارسال که سیل بود نتونستیم بریم :neutral_face::neutral_face: امسال هم که کرونا مهمونمون شد :triumph::triumph:
نشد بریم از خدا میخوام ۱۳ بعدی دیگه همه چی اوکی باشه :grin:
امروز هم تو خونه ایم درحال غصه خوردن :joy::joy: شوخی کردم همین که سالم بمونیم از این مریضی نعمتیه بشینین خونه دوستان عزیز تا این زنجیره شیطانی شکسته بشه من اگه همه چی اوکی شد فقط واسه خواب :zzz::zzz: میام خونه :sweat_smile::sweat_smile:
و ۱۳ بدرتون مبارک از خدا میخوام بهترین هارو بهتون بده :pray:t2:
:afghanistan:/:iran:

6 پسندیده

خخخخخخخ :joy::joy::joy::joy::joy:

:joy::joy::joy::joy::joy: @fatemeh74 @p.A.5​:dizzy::dizzy::dizzy::ribbon::ribbon::ribbon:

بچه ها اگه منبع امتحانتون انگلیسی باشه، پس چکار می کنید؟! :grin::grin::grin:
من همه امتحان کتبی دکترام و آزمون جامع ام، تمام انگلیسی بود! سر جلسه امتحان ها، جملات انگلیسی می اومد جلوی چشمام! :joy::joy::joy:
حالا شماها غر می زنید؟ :grin::grin::grin:

3 پسندیده

سلاام امیدوارم حال دلتون خوششش باشه ۱۳ بدرتون مبارک استاد جان :smiley::smiley::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

واقعا جای زیباتری هست یا باید فرهنگمونو بالا ببریم یا …

5 پسندیده