یادگیری زبان فرانسه

سلام،خسته نباشی،با نرم افزارتون کار نکردم تقریبن یکم میدونم چطوریه و یهویی پیداش کردم،راستش دغدغه ی من‌انگلیسی‌نبود،فرانسه بود،چون من خودم مدرک‌انگلیسی‌دارم و مدرس انگلیسیم البته مدرس خرد سالا فعلن ینی نه خیلی خردسال در حد کلاس اول تا چهارم پنجم اینا (۱۷ سالمم هست :sunglasses:)اما الان میخوام فرانسه یاد بگیرم،اول اینکه یه سوال!واسه یاد گیری فرانسه دیر‌نیست یکم برای من که ۱۷ سالمه؟چون من کنکور ۹۹ هستم و میخوام کنکور زبان بدم و مترجمی زبان فرانسه بخون،و دوم‌اینکه،اپلیکیشن فرانسه ندارید؟ :slightly_frowning_face: که همینجوری باشه؟ینی مث همین اپلیکیشنتون باشه؟

و یه سوال دیگه که امیدوارم بتونید جوابشو بدید…اونم اینکه من اگه برای دانشگاه برای دوره ی کارشناسی یا همین‌۴ سال اول دانشگاه مترجمی زبان انگلیسی‌بخونم،میتونم ارشدش رو مترجمی فرانسه بخونم؟یا اینکه بشینم همین مترجمی فرانسه رو بخونم ارشدش رو هم بگیرم؟(البته یک سال تا کنکور وقت دارم و سعی میکنم که توی این یک‌سال فرانسه یاد بگیرم) و در آخر خسته نباشید برای‌ همچیز :relieved::heart:

2 پسندیده

دیر نیست

اپلیکیشن فرانسه احتمالا تا چند ماه دیگه آماده میشه

شما میتونید اصلا زبان رو بدون رفتن به دانشگاه هم بخونید. بنابراین از این بابت جای نگرانی نیست. با توجه به وقتی که دارید میتونید هر دو زبان رو با هم کار کنید. یکی رو بصورت آکادمیک و دیگری رو به صورت خود خوان.

4 پسندیده

Wooow that is awesome.

2 پسندیده

دوست من سال ۸۶ فرانسه قبول شد صرفا به این دلیل که رتبه‌ش برا انگلیسی بالا بود و نتونسته بود انگلیسی قبول بشه. یعنی با همون امتحان زبان تخصصی، فرانسه قبول شد. میگفت اوایلش خیلی وحشتناک بوده. بدون هیچ پس زمینه‌ای از فرانسه سر کلاس‌هایی رفتم که استاده، زبان مادریش فرانسه بوده و یعنی یه کلمه هم فارسی یا انگلیسی حرف نمیزده. بقیه اساتید ایرانی هم کلا فرانسه حرف میزدن. شما همونطور که آقای ناصری گفتن می‌تونید یکی رو به صورت آکادمیک بخونید یکی رو به صورت مستقل.
باید بتونید انتخاب کنید.

2 پسندیده