نبود امکان تلفظ بعضی واژه ها در برنامه

امکان تلفظ بعضی واژه ها در پنجره دیکشنری و لایتنر برنامه موجود نیست ولی برای مثال در دیکشنری کمبریج امکان تلفظ واژه ها هست. اگه امکان تلفظ واژه ها در برنامه از موتور تلفظ در دیکشنری ها استفاده میکنه چرا امکان تلفظ بعضی واژه ها نباید باشه.
بنظرم این مورد تلفظ واژه ها تو برنامه آپدیت بشه دیگه نیازی نیست برای تلفظ واژه به دیکشنری مراجعه کنیم.

5 پسندیده

سلام و وقت بخیر
عرض کنم خدمتتون
مشکل تلفظ نداشتن یسری لغات به کنار
یسری واژه ها هستن که روشون کلیک میکنی اصلا هیچ اتفاقی نمیفته و صفحه دیکشنری کلا باز نمیشه

4 پسندیده

علی @golmirzaei فکر کنم لیست لغات دارای تلفظ آپدیت نشده؟

1 پسندیده

بله اینو منم زیاد بهش برخوردم. نمیدونم مشکل کجاست

1 پسندیده

فکر کنم تو نسخه نهایی کلا این رو تغییر دادیم و برای همه دکمه‌ها رو نشون میدیم. باید تو نسخه جدید تست کنی

لغت رو بفرمایید یا اسکرین شات بگیرید تا بررسی کنیم

1 پسندیده

یکی دو تا نیستن. بعضی از این لغت‌ها به شکل قید که باشند، نمیشه علامت‌گذاری کرد. اکثرا لغاتی هستند که جدیدا ساخته شدند. لغات غیرمرسوم تقریبا اگه بشه اینجوری اطلاق کرد بهشون. بعضی لغات دیگه مثلا توی هری پاتر، توی دنیای جادوگری فقط معنی دارند که حساب اینا جداست.
بیشترین لغاتی که من دیدم قید بودند مثلا timidly.
یا لغاتی که پروسه‌ای طولانی از word formation رو طی می‌کنند مثلا: un+صفت +ly. حالا خود این صفته هم چند مرحله رو طی کرده تا شده صفت
مثل: uncomprehensively

4 پسندیده

جالبه. @hnaseri نظری نداری؟

1 پسندیده

خوب شاید این لغات تو دیکشنری نبوده دیگه؟ :thinking:

2 پسندیده

بعضی‌هاشون نیستن ولی بعضی هستند فقط معنی ندارند. توی تصاویر زیر مثال‌ها رو می‌تونید ببینید :point_down:

اینجا timidly توی لیست هست ولی معنی نداره یا اصلا نیستش چون خودش گفته توی دیکشنری نیست

4 پسندیده

منم به یک مورد برخوردم.

2 پسندیده

لطفا مجدد تلفظ ها رو چک کنید. چون آپدیتشون کردم.

1 پسندیده