مشکل در پخش

سلام دوستان
از وقتی که آپدیت جدید اومده یه مشکل توی پخش درسها درست شده واسم .
از نصفه های درس وقتی میام بیرون باید شروع مجدد از همونجا باشه ولی دوباره از اول شروع میکنه

==================
این تاپیک مربوط به درس« درس اصلی » در نرم‌افزار «زبانشناس» است.
دوره: « انگلیسی قدرت » فصل: « مقدمه ای بر بسته انگلیسی قدرت »

3 پسندیده

سلام وقت بخیر
باید برویند قسمت تنظیمات قسمت پخش کننده درست و قسمت ذخیره پخش کننده درس رو تیکش بزنید
درست میشه
موفق و پایدار باشید

1 پسندیده

من هم همین مشکل را دارم با اینکه تیک ذخیره پخش کننده هم تنظیم هست @golmirzaei

1 پسندیده

این کارا انجام شده قبلا ولی مشکل همچنان هست

چرا کسی جواب نمیده چند بار این مشکل رو بیان کردیم

سلام اقا جمال من از داخل برنامه پیام دادم.منم مشکلم همینه.مثل اینکه دارن بررسی میکنن.موفق باشی

2 پسندیده

سلام رفیق
امیدوارم درست بشه
یه جورایی رفته رو مخم

1 پسندیده

ایشالا درست بشه.همونطور که میدونی این نسخه بتای برنامه هست پس اکر درست هم بشه تو نسخه نهایی درس مبشه پس باید صبر داشته باشی. برای من که بدتر هم شده یهو از درس خودبه خود خارج میشه و وقتی میزنم وارد درس میشم میاد از اول. یعنی کلی حرص میخورما

1 پسندیده

سلام دوستان. من دارم این مشکل رو تست میکنم چیزی نمیبینم. روش باز تولید براش دارید؟ یعنی اگه مشکل توی شرایط خاص ایجاد میشه بفرمایید تا منم تست کنم.

مثلا داخل درس خاصی مشکل هست یا پس از انجام کار خاصی اینطوری میشه.

برای من مشکلش اینه که بعضی از لغات رو که میزنم میدانم رنگش عوض نمیشه .مثلا در داستان های واقعی .life and death من روی لغت death کلیک میکنم و میدانم‌رو میزنم رنگش تغییر نمیکنه برای بعضی لغات دیگه هم اینجوری میشه

سلام وقت بخیر
آقای گل میرزایی منم تو آپدیت جدید این مشکل رو توی پکیج انگلیسی واقعی دارم.
البته در بخش واژگان و داستان کوتاه این مورد برام وجود داره.

احتمالا شما عبارت رو انتخاب میکنید. پس از زدن روی لغتی که میفرمایید بالا صفحه عبارت رو ویرایش کنید و فقط لغت مورد نظرتون رو نگه دارید و سپس دکمه ذره بین رو بزنید و هایلایت فرمایید.

سلام. یعنی همیشه داخل اون بخش‌ها این مشکل رو دارید؟

بله دقیقا توی این دو بخش همیشه این مشکل وجود داره و جالب اینکه من مجموعه All Ears رو هم دنبال میکنم این مشکل اونجا نیست.

1 پسندیده

مشکلو پیدا کردم اگر داخل نسخه جدید همچنان مشکل وجود داشت اطلاع بدید.

2 پسندیده