چگونه فارسی را به دیگران بیاموزیم؟؟؟؟

سلام به همگی زبان آموزان خوب زبانشناس

امروز صبح یکی از دوستانم از من درخواست کرد که به او فارسی بیاموزم :upside_down_face: البته که هدف خیلی از ماها وقتی با یک نفر بایک زبان دیگر دوست میشویم تبادل زبان هاست اما اینبار اون از من خواست بصورت حرفه ای(منظورم اکادمیکه)فارسی به او بیاموزم، نه درحد کلمات و جملات و تبادل …
الان مشکل من اینه که نمیدونم چطور و از کجا باید شروع کنم اصلا چجوری باید این کار رو بکنم ؟ اصلا می تونم !!!
ممنون میشم تجربه های خودتون رو بیان کنید یا اگه کتاب و مقاله یا اطلاعاتی دارید معرفی و بیان کنید تا بتونیم استفاده کنیم من واقعا میخواهم به دوستم کمک کنم.

راستی وقتی از او پرسیدم بایداز کجاشروع کنم گفت برو اول کتاب هایی با این موضوع ها رو بخون
Introduction to Persian Phonetics and Phonology
کسی کتابی با این موضعات میشناسه؟؟؟لطفا معرفی کنید
@YoKambiz
@pari

ممنون

3 پسندیده

سلام دوست عزیز
من نه آقا کامبیزم که راهنمایی تون کنم و نه پروین جان
اما یک چند تا لینک میدم شاید به کارتون بیاد

لینک اول

لینک دوم

لینک سوم

سه تا مقاله ان
از رفرنس منابع مقالات هم میتونید برای کسب اطلاعات بیشتر اقدام کنید

3 پسندیده

کتابی با این موضوع مختص فارسی ندیدم اما کتاب آواشناسی دکتر یدالله ثمره می‌تونه کمک‌کننده باشه هرچند که این روش اشتباهه. اصلا روش آموزش زبان نیست.
توی LingQ مینی‌ستوری‌هایی هستند به فارسی، که انگلیسی همونا هم موجوده. البته اول انگلیسیش بوده که ترجمه‌‌ش کردن به فارسی. شما می‌تونید اول حروف رو به ایشون یاد بدید بعد برید سراغ اون‌ها.
البته این کار وقت‌گیر و طاقت‌فرساییه، یا ایشون هم باید همچین کاری برای شما بکنند یا اینکه رایگان این کار رو انجام ندید‌.

5 پسندیده

اوه
این حرفا چیه
من از همه عاجزانه کمک میخوام
اصلا منظورم افراد خاصی نبود
فقط چون میدونستم پری خانم و آقا کامبیز اطلاعاتی درباره این موضوع دارند این دونفر رو منشن کردم تا حتما ببینند،لطفا هرکس هر اطلاعاتی دارد بیان کند ممنون میشوم

خیلی خیلی ممنون لطفا کردید
ممنون

2 پسندیده

متاسفانه من چیزی نمیشناسم حقیقتش

3 پسندیده

به نظرم اول از حروف الفبا و آوا ها شروع کنید
بعد برید سراغ Greetings
بعد هم جملات پیچیده تر

2 پسندیده