امروز صبح یکی از دوستانم از من درخواست کرد که به او فارسی بیاموزم البته که هدف خیلی از ماها وقتی با یک نفر بایک زبان دیگر دوست میشویم تبادل زبان هاست اما اینبار اون از من خواست بصورت حرفه ای(منظورم اکادمیکه)فارسی به او بیاموزم، نه درحد کلمات و جملات و تبادل …
الان مشکل من اینه که نمیدونم چطور و از کجا باید شروع کنم اصلا چجوری باید این کار رو بکنم ؟ اصلا می تونم !!!
ممنون میشم تجربه های خودتون رو بیان کنید یا اگه کتاب و مقاله یا اطلاعاتی دارید معرفی و بیان کنید تا بتونیم استفاده کنیم من واقعا میخواهم به دوستم کمک کنم.
راستی وقتی از او پرسیدم بایداز کجاشروع کنم گفت برو اول کتاب هایی با این موضوع ها رو بخون
Introduction to Persian Phonetics and Phonology
کسی کتابی با این موضعات میشناسه؟؟؟لطفا معرفی کنید @YoKambiz @pari
کتابی با این موضوع مختص فارسی ندیدم اما کتاب آواشناسی دکتر یدالله ثمره میتونه کمککننده باشه هرچند که این روش اشتباهه. اصلا روش آموزش زبان نیست.
توی LingQ مینیستوریهایی هستند به فارسی، که انگلیسی همونا هم موجوده. البته اول انگلیسیش بوده که ترجمهش کردن به فارسی. شما میتونید اول حروف رو به ایشون یاد بدید بعد برید سراغ اونها.
البته این کار وقتگیر و طاقتفرساییه، یا ایشون هم باید همچین کاری برای شما بکنند یا اینکه رایگان این کار رو انجام ندید.
اوه
این حرفا چیه
من از همه عاجزانه کمک میخوام
اصلا منظورم افراد خاصی نبود
فقط چون میدونستم پری خانم و آقا کامبیز اطلاعاتی درباره این موضوع دارند این دونفر رو منشن کردم تا حتما ببینند،لطفا هرکس هر اطلاعاتی دارد بیان کند ممنون میشوم