سلام دوستان . دیروز داشتم به یکی از پادکست های آقای ای جی گوش میدادم که به تازگی در castbox منتشر شده است و موضوع آن چالش سه ماهه reading و listening بود که ایشون قصد راه اندازیشو دارند. وقتی به حرفاشون گوش میدادم متوجه شدم که ایشون برای این چالش یه جایزه ای هم در نظر گرفتن و اون هم اینه که در آخر سه ماه، 5 نفر برتر چالش میتونن با اقای ای جی چت کرده( فکر کنم منظورشون همون مکالمه ویدیویی بود) و با ایشون مکالمه داشته باشه . شرکت در این چالش رایگانه و اگه خودتون به پادکست ایشون گوش بدید متوجه میشید. این چالش دو هفته بعد شروع شده و به مدت 3 ماه ادامه خواهد داشت. برای گوش دادن به پادکست میتونید به چنل ایشون تو یوتیوب هم سر بزنید و یا هم می تونید از اپ castbox استفاده کنید. خودم که خیلی مشتاقم واسه شرکت تو این چالش ![]()
سلام.
این رو می گید
سلام بله همینه. ممنون از به اشتراک گذاری لینکش ![]()
عزیزم یعنی باید چکار کنی تو این سه ماه
من متوجه نشدم
میشه بیشتر توضیح بدید
لیسینیگ و رایتینگ چه موضوعی؟
سلام. تو این سه ماه باید طبق گفته های آقای ای جی خودتونو تو لیسینینگ و ریدینگ غرق کنید. فرقی نداره چه موضوعی باشه. هر روزم ساعتشو تو یه سایتی که تو پادکستشون معرفی کردن اعلام میکنید و در نهایت از بین اون همه پنج نفر اول برنده محسوب میشن. توصیه میکنم حتما به پادکستشون گوش بدین بهتر متوجه میشین.
مخصوص چه سطح و لول ای هست
بدرد افراد با سطح متوسط میخوره؟!
بله فرقی نداره تو چه سطحی باشید. همه میتونن شرکت کنن
سلام
یه سوال
الان شما کل این فیلم رو انلاین دیدین منظورم اینکه دانلودش نکردین ؟
سلام من فیلمشو ندیدم. پادکستشو گوش دادم.
اهان
حجم پادکستش چقدره ؟
نباید زیاد باشه چیزی حدود 40 یا 50 مگابایت. البته دقیق نمیدونم