He was planning to return to the U.S. to continue studying after he finished high school
با سلام. در این جمله چرا فعل finish در حالت گذشته استفاده شده؟ اگه همین جمله حالتی بود که برای آینده صحبت میکرد از چه زمانی از فعل استفاده میشد.
مثلا
I’m going to return to the… To continue studying after i (…) high school
==================
این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی بردگی کودکان » در نرمافزار «زبانشناس» است.
دوره: « داستان های واقعی » فصل: « برده داری کودکان »
2 پسندیده
سلام
در عبارت هایی که با قید زمانی مثل untill, after,when مواجه هستیم، معمولا برای صحبت کردن درباره آینده از زمان حال ساده استفاده می کنیم.
پس جمله شما اینگونه میشه.
I’m going to return to the… To continue studying after i finish high school
معنی: بعد از اینکه درسم را تمام کنم…
7 پسندیده
به دلیل اینکه جمله اول در زمان گذشته ( استمراری ) بیان شده است هر فعلی که بعد از این جمله بیان بشه باید به صورت گذشته ساده بیان بشه و این نکته رو تو جه کنید که He was planning to return to the U.S. to continue studying یک جمله است و after he finished high school جمله بعدی است که به صورت گذشته بیان شده.
این مشکل و این ساختار برمیگرده به دستور زبان مادری که ما توی ذهنمون داریم به مثال زیر توجه کنید :
i didnot know you were at home
ما تو زبان فارسی میگیم " من نمیدونستم که تو خونه ای " در صورتی که چیزی که تو ذهن یه انگلیسی زبان میاد اینه " من نمیدونستم که تو خونه بودی ".
پس همیشه در زبان انگلیسی سعی کنید جمله اولی که به صورت گذشته بیان میشه جمله دوم در هرزمانی که توی ذهنتون اومد یه جمله کشیده بشه عقب.
در مورد سوال دومتون هم که @a.bayani به درستی فرمودند جملات بعد befor و after همگی به صورت حال ساده بیان میشه به جز مواردی که جمله اول در زمان گذشته بیان شده باشه که همونطور که خدمتتون عرض کردم یه زمان کشیده میشه عقب که به صورت finished اومده.
امیدوارم که بهتون کمک کرده باشه.
4 پسندیده