سلام دوستان عزیز
در این لتس تاک در مورد موضوع مهم تمرکز بر مسیر نه هدف نهایی صحبت میکنم. همچنین در مورد وبدیویی از یوتیوب صحبت میکنم که میگه زندگی شبیه یک هرم میمونه. امیدوارم لذت ببربد:
hi Mr Mostafa
you are really professional in speaking because you use new and interesting words through speaking which are passive for me, but i suggest you to use words like “you know” less .
your topic is a little bit against what steven covey says in his book
he says start with the end in your mind
but i know they’re totally different and each of them are talking about different things
and I’ve got a question about the website and it’s that is it possible to download videos there or you just could watch them online ?
من ویدئو یوتیوب هم دیدم.
کاملا درسته. اینو میشه تو انگلیسی هم استفاده کرد. بعضی وقتا بعضیا میخوان همه جوره عالی بشن. کلی تلاش می کنن همه چیو عالی کنن ولی وقتی عالی میشن از خودشون میپرسن خب چی شد؟
گاهی وقتا باید پروسه رو در نظر گرفت.
دست مریزاد
سلام آقا کامبیز
چقدر عالی که ویدیو رو هم دیدید. کاملا موافقم باهاتون. اگه پروسه ی زبان آموزی رو به جای انتهای کار توجه کنیم مسیر یادگیری خیلی راحتتر میشه. کاش اینو یادم بود تو وویس میگفتم.
ممنونم از نکته ی بسیار مهم و مفیدتون.
بعضی جاها اصلا قله ای وجود نداره به نظرم و تو همین زبان واقعا در انتظار پایان بودن تخیلی بیش نیست.
سلام
بسیار عالی.
محتواهایی که برای لتس تاکاتون انتخاب میکنید قشنگ هویدای اینه که شما هم به بحث های روانشناسی خصوصا انگیزشی و موفقیت و فلسفه پنهان در یسری کارها علاقمندین. و من بسیار خوشحالم از این امر.
هنوز نتونستم ویدئو رو ببینم اما حتما وقتی دیدم نظر جامع تری رو خواهم گفت. براووو به شما
سلام آقا هادی عزیز
ویدیو رو دیدم. خیلی خوب بود.
بسیار ممنون از اشراک گذاری
پادکست مرتبط با موضوع لتس تاک:
سلام دوستان
این درس وی آی پی رو حتما گوش بدید: