سلام به همه دوستان…
راستش فقط خواستم حرف بزنم، خودمم نمیدونم موضوع اصلی صحبتم چی بود. چند وقته با خودم کلنجار میرم که اینکارو بکنم اما میترسیدم. بالاخره انجامش دادم
سلام بر شما
تبریک میگم بابت این تصمیم فوق العاده در به اشتراک گزاری ویستون. بسیار خوب بود
و دوم اینکه ماشالاه صداتون بسیار پر قدرت و عالیه. یه لحظه حس کردم دارم پادکست می گوشم.
ایشالاه بیشتر مشارکت کنید .
سلام به شما، چقدر صدا خوبهای تالار زیاد هستن دارم شک میکنم از تکنیک خاصی استفاده می کنید.
چرا کلنجار؟ خدا رو شکر گذر کردید ولی حیف هست وقتی فکر می کنیم همین کلنجارها بخواد مانع حرکت رو به جلومون بشه. خیلی خوب صحبت کردید. منتظر حضور و لتس تاکها بیشتر هستیم بدون کلنجار
آخه چرا این افراد خودشون رو قایم میکنند؟ این همه اعضا با قدرت speaking بالا داریم ولی هیچکدوم مهارتشون رو، رو نمیکنن.
واقعا عالی هستین. دست مریزاد
تن صدای خوبی هم دارید. در سطوح بالا میشه استفادههای خوبی ازش کرد.
من!!! واوووو… نه…یکی از سخت ترین کار دنیاست برا من …هیچ وقت دوست نداشتم کسی صدام رو داشته باشه ولی خودم همیشه از اینایی بودم که رکورد می کردم…امان از دست این عادتای بد
هیچکس اندازهی من از صدای خودش بدش نمیاد. الان دیگه این حس رو ندارم
یه جملهی ساده از آقا کامبیز منو آسمون تا زمین تغییر داد. “همه از صدای خودشون بدشون میاد” و تشویقم کرد که صدام رو ضبط کنم و منم انجامش دادم. الانم عادت کردم بهش و یه نکتهی جالب اینکه آدم با تمرین ضبط صدا میتونه کیفیت صداش رو بالا ببره. البته خب یه سری آدمها ذاتا صدای خوبی دارند مثل نسیم خانم