سلام
اینم بازگویی درس واژگان
دوستان مشکلات من رو لطف کنید به من بگید ممنونم
@pari
و دیگر مربیان و دوستان
سلام فاطمه جان
شما باید یه محتوایی رو بازگویی کنید که مثل داستان باشه یا یک تم و موضوع خاصی پشتش باشه. درس واژگان نیازی به بازخوانی نیست.
هرچند که صدات، تلفظت و لهجه (ی آمریکاییت) خیلی عالیه. همونطور که گفتم با این ویژگیها، آیندهی درخشانی توی انگلیسی داری. واقعا از شنیدن صدات لذت میبرم.
مهمترین نکته، آرامشیه که داری. اصلا یک ذره استرس هم توی صدات احساس نمیکنم. توی کنفرانس هم همینطور بودی. با اینکه گاهی یه چیزی رو فراموش میکردی ولی هیچ استرسی به خودت وارد نمیکردی و این خارق العاده است. افراد کمی رو دیدم که اینطور باشند.
اگر میدونستم بازگو نمیکردم
بعد از ظهر انشالله بتونم یه داستان رو بازگو میکنم
مرسی ممنون مربی عزیزم بابت پاسخگویی و راهنمایی خوبتون
عزیزم وویست خیلی خوب بود ولی همونطور که پروین خانم گفتن لازم نیس درس واژگانو باز کنی
مرسی مریم جان عزیزم
از این به بعد به صورت هفتگی، هر درسی از قدرت رو که میخونی، داستانش رو بازخوانی کن. اگرم میتونی در کنارش چیزای دیگه بخونی اونا رو هم بارخوانی کن. توصیهم اینه که در هفته به تعداد مشخصی این کارو بکنی چون ممکنه زود خسته بشی بذاریش کنار. ولی اگه آهسته آهسته جلو بری، انگیزهت روز به روز بیشتر میشه. آهسته و پیوسته
بله کاملا موافقم مرسیی
سلام عزیزم
مثل همیشه عالی بودی:hibiscus:
مرسی زهرای عزیزم
سلام
من کنار انگلیسی بدون تلاش،داستان کودکانه یا مصور رو هم میخونم با نیمچه استوریها
موقعی که میخوام ویس برای انگلیسی بدون تلاش برای اوناهم ویس بزارم و بازگویی کنم؟!!!
این بستگی به خودتون داره ولی با یه وویس میتونید نقاط قوت و ضعفتون رو بسنجید. نیازی به چند تا وویس نیست. ولی توی خونه برا خودتون بازخوانی بکنید حتما. من به شخصه تاثیر بازخوانی رو دیدم. هم توی تلفظ، هم برا تقویت گفتار، هم اعتماد بهنفس رو بالا میبره
به به فاطمه خانم گل
عزیزم صدای پرانرژی و محکمی داری کلی لذت بردیم از صدات ، بازم ویس بزار
سلام سپیده جان ممنون ازت لطف گردی
حتما کاری که گفتینو انجام میدم
مرسی از راهنماییتون:bouquet:
منم با پری جان موافقم
از درسای زیاد ویس نگیر روی یه درس کار کنی و صداتو ضبط کنی بهتره بنظرم، درکنارش میتونی انیمیشن های کوتاه شده هم میتونی کار کنی اینجوری هم بیشتر لذت بخش تره هم تمرکز بیشتره
من سطحم مث خودته ولی یکماهه که روی یه انیمیشن و هفته ای یه درس تمرین میکنم و صدا ضبط میکنم نتیجه خوبی هم دارم میگیرم
موفق باشی عزیزممم
روچه انیمیشنی کار میکنی عزیزم؟!
مرسی سپیده جان
در کنار هم ایشالا عزیزم:rose:
خواهش میکنم ، انیمیشن کورالاین ولی من فقط سه دقیقه تقسیم میکنم چون سطحم زیاد بالا نیست میخوام تمرکزم روی تلفظ و دیالوگا باشه
سه دقیقه اش تا یک هفته کار میکنم
استاد با همین فرمون بری جلو یکی از کم سن ترین مربی های حال حاظر تالار میشیا.
ماشالا.
موفق باشی و پیروز.
چیزی نمیگم که چیزی نگی
مرسی خاله آرمینا قلب استقلالی برای ت