خرابی برنامه

سلام جناب @golmirzaei عزیز شبتون بخیر :cherry_blossom::bouquet::rose::sunflower::tulip::blossom::hibiscus::sunflower::rose::cherry_blossom::bouquet:خداقوت :sunflower::rose::cherry_blossom::bouquet::bouquet::tulip::blossom::blossom::hibiscus:
بااینکه نرم افزار جدیدی برام ارسال کردیند بازهم تمام مشکلات قبلی سرجتی خودش است

2 پسندیده

زیبوک و زوم رو هم بخاطر اینکه میخواهم ترجمه هام رو قرار بدهم مجبورم نصبش کنم چون از طریق زبانشناس امکانش بهیچ عنوان نیست و پیغام بالا رو بهم میده :thinking::thinking::thinking::blush:
وهمچین بااینکه فعلا زیبوک و زوم رو برروی گوشیم نصب ندارم بازهم برنامه زبانشناس و کلیه دروسش باتاخیر ۱دقیقه ای باز میشه :pensive::pensive::pensive::pensive:واقعااعصاب خردکن شده میدونم از جانب پشتیبانی مشکلی نیست اماواقعا از زبان خواندن زده شده ام کلافه کننده شده :pensive::pensive::pensive::pensive:ببخشید کلی گله کردم :smiling_face::smiling_face::smiling_face::smiling_face::wink::wink::wink:۱دنیاتشکر و هزاران سبد گلهای اطلسی و رازقی تقدیم حضور نازنیینتون که اینقدر پیگیر و پرتلاش هستیند :blossom::hibiscus::hibiscus::rose::cherry_blossom::bouquet::rosette::tulip::tulip::blossom::hibiscus::blossom::hibiscus::sunflower::sunflower::sunflower:

2 پسندیده

شما میتونید فعلا درس رو از خود سایت زیبوک یا زوم پیدا کنین و آخر درس لینک ادیت وجود داره. از اون استفاده کنین.

3 پسندیده

اون کاری که خدمتتون عرض کردم رو انجام دادید؟ یعنی دوره‌رو حذف و مجدد اضافه کنید؟

2 پسندیده

سلام صبحتون بخیروشادی :hibiscus::sunflower::rose::cherry_blossom::bouquet::tulip::rosette::white_flower::white_flower:بله انجام دادم اما بازهم همین مشکل هست و تغییری حاصل نشد :blush::blush::blush:

1 پسندیده

جناب گلمیرزایی عزیز ۱چیزی رو که من متوجه نمیشم حذف و بروزرسانی رو میزنم چیزی نشون نمیده که مثلا الان فایل حذف شده یاالان بروزرسانی شده.یکم بیشتر گیج شدم.:thinking::thinking::thinking::rose::cherry_blossom::rose:

کل فایلهای زیبوک و زوم در این حالت

1 پسندیده

منظور من حذف فایل در این منویی که نشون دادید نیست. منظورم این هست که در صفحه اصلی برنامه که اون جغده هم هست دستتون رو روی آیکون مجموعه مورد نظرتون نگه دارید. سپس یک منو باز میشه شما حذف رو بزنید.

3 پسندیده

این کار رو انجام دادم چندین بار اما هنوز تغییری حاصل نشده :pensive::pensive::pensive::pensive:

2 پسندیده

سلام جناب @golmirzaei و جناب @hnaseri عزیز صبحتون بخیروشادی :tulip::hibiscus::sunflower::rose:
برنامه ام باز نمیشه

ممنون میشم راهنماییم بفرمایند ۱دنیاتشکر و سپاس فراوان :tulip::hibiscus::sunflower::rose::cherry_blossom:

یه تست مجدد بفرمایین.

1 پسندیده

۱دنیاتشکروسپاس فراوان ممنونم :tulip::hibiscus::sunflower::rose::tulip::hibiscus::sunflower::rose: