بحث و گفتگو - آیا زبان تضمینی بر شاغل شدن شماست؟

سلام دوستان. یکی دو روز پیش با دوستی درباره موضوعی به خصوص بحث کردیم.

این مکالمه ماست:

حالا سوالی که پیش میاد اینه:

چقدر با گفت و گو بالا موافق یا مخالف هستید؟ ایده شما برای درآمد زایی چیه؟

در بحث شرکت کنید.

برای حمایت از ما کلیپ هارو در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید و مارو دنبال کنید.

image تلگرام image اینستاگرام image آپارات image یوتیوب

31 پسندیده

سلام و خداقوت
ممنون از به اشتراک گذاشتن پرسش و پاسخ هاتون

در مورد “در مورد جلب توجه، باید خدمات بدید” کاملا باهاتون موافقم. برا دیده شدن، برا رسیدن به توانمند شدن باید بده بستون داشت…شاید اولش فقط “بده” باشه، ولی کم کم دوطرفه میشه.
برا کار، همه مون مطمینا سراغ داریم افرادی روکه برا یادگرفتن کارو وارد شدن به یه شرکت، صرفا خواهان کارکردن به عنوان کارآموز حتی بدون حقوق هم بودن…و کم کم اونقدر توانا شدن و خودشون رو نشون دادن که الان یه جورایی سرو دست می شکنن براشون
نمونه هایی از این دست، کم نیستن.

یه همت می خوادو …

13 پسندیده

سلام
به نظر من زبان شاه کلیده،همه جا به درد می خوره،برا کنکور سراسری، ارشد و دکترا، آزمون های استخدامی و از همه بهتر برای مهاجرت، جدای ازینکه خودش میتونه یه شغل باشه تو باقی حرفه ها هم حرفای زیادی برای گفتن داره

8 پسندیده

***تو یکی از تصاویر که آیدی طرف معلومه…:scream:

5 پسندیده

مرسی بابت به اشتراک گذاری
به نظر من هم حرفات درسته، تو این دوره زمونه برند سازی حرف اول رو میزنه، برنده که باعث میشه وقتی اسم یه موردی (مثلا لوازم خانگی، میاد، اولین چیزی که به ذهن هر کسی میرسه اسم شرکت های شناخته شده مثل سامسونگ و زیمنس و بوش هست)

من یه زمان تو بازار تهران کار می کردم (پادو بودم) بعد اوستام همیشه می گفت خیلی از این حاجی بازاری ها که میبینی بخاطر انصافشون و کیفیت کارشون الان شناخته شده هستن و کل بازار میشناسنشون

تو اون چند سالی که اونجا کار کردم پیش آدم های مختلفی کار کردم (فروشندگی) ، دیگه کارم به جایی رسیده بود که کل فروشنده های پاساژ رضا منو میشناختن و کارم رو قبول داشتن، بعد از یه مدت هم یکیشون یه فروشگاه بزرگ تو یکی از بهترین جاهای تهران خرید و چند نفری که اونجا مطرح شده بودن (مثل من) رو برد وردست خودش.

یا یه زمان تو بنگاه املاک کار می کردم (جای بزرگی بود و حدود 10 نفر مشاور داشت)، بعد از یه مدت کوتاه کارهایی کردم که هیچکس توی اون بنگاه انجام نداده بود و کم کم مشتری های خاص خودم رو داشتم که باعث می شد که ارتباطم را با فروشنده های مختلف بیشتر کنم، و در نهایت شناخته ترین فرد اون مجموعه شدم، با این که تجربه م تقریبا از همه کمتر بود

این ها رو گفتم، چون به خودم ثابت و تجربه شده که اعتبار و دانش در کنار هم میتونه برای آدم پول بسازه و در زمینه زبان آموزی هم همون تجربه های قبلی به کارم اومد و الان شغل دارم

15 پسندیده

سلام به همگی

من نمیدونم هدف شما از یادگیری زبان چیه و قراره باهاش چیکار کنین.
اما به شخصه زبان میخونم چون خیلی خیلی تو کار و شغل آینده ام لازمش دارم و من عاشق ارتباط گیری با فرهنگ ها و انسان های دیگه ام.
صرفا زبان خوندن برای کار رو اصلا دوست ندارم ولی قطعا میشه از زبان به تنهایی پول دراور،
اما در مورد کار هر شرکتی بخواهم برم برای استخدام قطعا یک مهندس مکانیک با دانش زبانی احتمال خیلی بیشتری داره استخدام بشه تا یه مهندس مکانیک بدون دانش زبانی (بیشتر به زبان نگاهی امتیازی دارم تا پایه ای)

در موارد بالا کاملا با آقا کامبیز موافقم مخصوصا این جمله :point_down:
اه نشد خود جمله رو بیارم ولی مضمونش این بود

مملکت یا شرایط اقتصادی رو بهانه نکنید تو همین شرایط کسایی هستند که بشدت دارند پیشرفت میکنند و موفق هم بودند،هستندوخواهندبود چون هدف دارند و دارند برای هدفشان سخت تلاش میکنند،بدون داشتن بابای پولدار یا اینجور چیزا

13 پسندیده

4 posts were merged into an existing topic: محل انتقال گفتگوهای موقت

سلام . ممنون بابت مطرح کردن این مسئله و بررسیش.
به نظر من در درجه ی اول هر دانشی میتونه وسیله ای باشه که شما با کسب اون دانش بتونید کیفیت زندگی خودتون رو بالا ببرید
هر چه این دانش کاربردی تر باشه ، قطعا کیفیت زندگی شما بالاتر میره و راحت تر می تونید توی این کار موفق بشید.
راجع به این مسئله ی خاص « یادگیری زبان » میتونم بگم که افراد زیادی رو هممون از دور و نزدیک میبینم که بعد از یادگیری زبان ، خودِ زبان رو وسیله ی افزایش درآمد قرار میدن
مثلا شما میتونی انواع مختلفِ مترجمی رو انجام بدی یا زبان رو تدریس کنی و کسب درآمد کنی ، به طور کلی استفاده مستقیم از زبان داشته باشی تا درآمد کسب کنی .
این یه راهه که البته راه خوبی هم هست ، ولی توی این راه افراد خیلی زیادی هستن که بعد از یادگیری زبان ، اولین پلن درآمد زایی براشون استفاده مستقیم از زبان هست
من خیلی پیشنهاد نمیکنم این پلن رو
به نظر من باید از زبان ، استفاده ی غیر مستقیم کرد ، یعنی شما به واسطه ی یادگیری زبان بتونی توی حوزه های تخصصی وارد بشی ، به واسطه بلد بودن زبان بتونی در اون رشته پیشرفت کنی و در نهایت اونطوری کسب درآمد کنی .
مثال های زیادی هم میشه براش زد
از شغل حساب داری تا کارشناس بازرگانی ، کارشناسی فروش و بازاریابی ، شغل های مدیریتی و استراتژیکی ، برنامه نویسی کامپیوتر و بعضی شغل های مهندسی که شما اگه زبان بلد باشی و ازش در راه آموزش رشته تخصصی خودت استفاده کنی، میتونی خیلی پیشرفت داشته باشی در این زمینه ها.
حتی کارای فریلنسری که نیاز به تحصیلات دانشگاهی نداره و تخصص شما مطرحه ، مثل انواع مختلف طراحی که با نرم افزار ها انجام میشه ، انیمیشن سازی ، تدوین ، کار های گرافیکی و… که شما با تسلط به زبان میتونی از طریق دوره های رایگان آموزشی موجود در سطح اینترنت وارد این حوزه ها بشی و تخصص لازم رو کسب کنی.
یه مثال دیگه هم میشه زد ، مثلا برای تحصیلات تکمیلی ، حالا خارج از ایران به کنار ، حتی داخل ایران که شما توی رشته تخصصی خودت میتونی مقالات مختلفی در ژورنال های خارجی تولید کنی که در نهایت می تونه باعث افزایش اعتبار علمی و درآمد شما بشه .

11 پسندیده

سلام،
من یه استادی داشتم که میگفت آدم تو سن و سال کم نباید به آینده ی شغلیش فکر کنه…یعنی نباید بگه من میخوام فلان کار رو انجام بدم…
بلکه باید برای خودش یه هدف کلی رو ترسیم کنه…مثلا این بنده خدا گفته که رشته انسانی رو میخواد بخونه…پس لازم نیست سرمایه ی متناسب با رشته ی تجربی یا فنی و غیره رو بدست بیاره، بلکه باید سرمایه ی متناسب با انسانی رو برا خودش جمع کنه…بعد که از نظر سرمایه به جایی رسید اونوقت بره سراغ کار و جلب توجه وغیره…
.
خلاصه‌ش اینکه زبان رو یاد بگیره، بعد که موقعش رسید بره سراغ کار و اساسا کار خودش میاد…

10 پسندیده

2 posts were merged into an existing topic: محل انتقال گفتگوهای موقت

کلا باید به مردم دلیل داد که بیان شما رو دنبال کنن. حالا این دلیل میتونه خنده باشه، میتونه دانش باشه و…

وقتی هیچی داده نشه دلیلی هم وجود نداره کسی، کسی رو دنبال کنه.

درسته.

یه مشکلی که امروزه هستش اینه که الان خیلی از شرکت ها از این موضوع سو استفاده کردن. نمونش حسابداری هستش که خرداد و تیر ماه کلی کار آموز میگیرن ( چون اظهار نامه مالیاتیه) با وعده های دروغی که استخدامتون میکنیم و…

کسی که واقعاً چیزی رو بخواد باید چند گامی فرا تر برداره.

:+1::+1:

چون ورژن کامپیوتر بود همون لحظه درست نکردم. الان دیگه حله :grin:

دقیقا احسنت :+1::+1:

نمیخوام بگم مملکت نقشی نداره. ولی انصافا الان دیگه غر زدن و ناله کردن مد شده. همه یه گوشه میشینن فقط ناله میکنن.
یکم تکون نمیخورن.

من یه همکلاسی داشتم خانوم. ایشون همیشه پی ام میداد ناله میکرد از وضع شغل و… یه روز بهش گفتم خداییش به چی علاقه داری؟
گفت من به کارهای صدا علاقه دارم ( شیوه صحبت و صداش هم خوب بود)

بهش گفتم خب چرا با یه پادکست شروع نمیکنی؟ فکر میکنید جوابش چی بود؟

اگه شروع کنم چقدر در میارم؟

خب انصافا تو شروع نکردی داری بحث پول میکنی؟ آخه کی پادکست های تو رو شنیده؟

واسه همینه من رو این موضوع برند تاکید دارم. الان نمونش زبانشناس خودمون. میتونید از آقای ناصری بپرسید که قبل ایجاد کانال تلگرام و اینستاگرام چطور بوده همه چی؟

5 سال بدون پیج همه چی اوکی بوده اما بلافاصله با تبلیغات اینستاگرام و افتادن سر زبونها الان وضعیت زبانشناس خیلی فرق کرده.

اپلیکیشن عالی بوده، تالار و اعضا هم عالی ولی وقتی کسی خبری از اینا نداشته باشه که اهمیتی نداره.

حالا مردم دارن بیشتر اپلیکیشن رو میبینن پس در نتیجه سرعت پیشرفت زبانشناس داره هر لحظه بیشتر میشه.

احسنت دقیقاً همینه.

اکثر مردم مستقیماً به تدریس، مترجمی و استفاده از خود زبان فکر میکنن. در صورتی که خود انگلیسی در های زیادی رو جلوشون باز خواهد کرد.

مثلا من تو 5 روز تونستم فشرده خیلی از امکانات پایه افتر افکت رو یاد بگیرم. دلیلش؟ زبان انگلیسی و یوتیوب.

وقتی از زبان برای یادگیری چیزهای دیگه استفاده میشه از اون چیزهای دیگه میشه در آمد زایی کرد. این زبان برای برنامه نویسها، طراحها، دانشجو ها و… فرصتی ایجاد میکنه درآمدهای خوبی بدست بیارن.

البته سرمایه منظور باید هم مهارتی باشه هم پولی.

درباره اینکه اول صبر کنه هم موافق نیستم به شخصه. به نظر من یکی از کارهایی که باید یه شخص برای پیشرفت برندش انجام بده اینه که اون جاده ای که داخلش گام بر میداره رو برای مردم ترسیم و به نمایش بزاره.

مثلا تو همین تالار زبانشناس خیلی ها پروسه رشد زبانی من رو دیدن واسه همین میتونن بهتر به روشی که ما توصیه میکنیم اعتماد کنن.

گری وینرچاک هم به این موضوع اشاره کرده. اینکه اون ماجراجوییت رو با مردم به اشتراک بزاری. مثلا اگه قراره طراح بشی به جای اینکه صبر کنی تا همه چیت خوب شه، از همون ابتدا سعی کنی اون پروسه رشدت رو به مردم نشون بدی . چون اون میشه پورفولیوی تو. دیگه نیازی نیست بابت کارهایی که برای رشدت کردی توضیح بدی بلکه همه چی گواه همه چیه. کافیه مردم خودشون ببینن.

13 پسندیده

One language sets you in a corridor for life. Two languages open every door along the way.
«Frank Smith»

That’s right , I agree with this quote and I hear it in AEE podcasts .
In my opinion when you learned a language , especially English , you can open up more opportunities in your career and in your life .

4 پسندیده

:ok_hand::ok_hand:

اگه هدف فرد مشخص باشه، این حرف شما درسته…
ولی طرف مقابل شما که نگفته من میخوام -مثلا- کلاس زبان راه بندازم…بله اگه خواست کلاس زبان راه بندازه و تدریس کنه، شروع کنه به جذب مشتری و مخاطب(مثل شما :stuck_out_tongue_winking_eye:)…
به نظرم مسیر شغلی @Farzad_Poodineh میتونه مثال خوبی برای حرف من باشه، ایشون اولش میرفتن توی بازار کار می‌کردند، بعد بنگاه و بعدش حالا دارن محتوای انگلیسی تولید میکنن…الان میشه گفت که ایشون از همون اولی که شروع کردند برای کار می خواستند که تولید محتوا کنن؟!
اصلا آیا همین الانم به هدفشون رسیدن؟
.
ممنون بابت این مطلب :pray::rose:

3 پسندیده

8 posts were merged into an existing topic: محل انتقال گفتگوهای موقت

سلام زبان لزوما به تنهایی کافی نیست در دنیای امروز زبان یک مهارت محسوب میشه که باید به همراه یه رشته تخصصی یه فرد هر دو رو با هم داشته باشه

8 پسندیده

سلام به دوستان عزیز
راستش مطالبی که پرسیده شده مطالب جدیدی نیستن و من خودم به شخصه زیاد دیدم خیلیا قبل از شروع هر کاری بیشتر به سر انجام نرسیدن کار فکر کنن، خودمم به شخصه این نوع واکنش ها رو داشتم.
ولی جوابایی که داده شده خیلی قابل تامل هستن. اینکه جنبه های مثبت کاری که شروع میکنیم رو ببینیم میتونه تضمین خوبی برای رسوندن ما به نتیجه باشه و اینقد روشن بینی یکی از ویژگی های افراد موفقه…
حالا نظر من در مورد سوالی که مطرح شده اینه که زبان خوندن قطعا میتونه به دو صورت بر شغل ما تاثیر بزاره
یکی میشه تاثیر مستقیم که دوستان اشاره کردن و تجربه شخصی من کسب در آمد به عنوان پارتنر زبانی هستش. من مدتی هزینه کردم و مکالمه کار کردم و بعدش با انگیزه ای که یکی از دوستانم بهم داد و کمک هایی که کرد باعث شد خودمم این کارو امتحان کنم و ازش به درامد برسم. درسته من تایم محدودی برای مطالعه زبان داشته و دارم ولی میخوام بگم همین میزان مطالعه هم کمک کرده که من در کنار شغل اصلیم ی شغل جانبی هم برای خودم ایجاد کنم.
تاثیر غیر مستقیم زبان شاید تو مرحله اول به چشم نیاد ولی اگه بخوایم در نظر بگیریم که بیشترین اطلاعاتی که داخل وبسایت های آموزشی هست به زبان انگلیسی هستش و با توجه به بین المللی بودن این زبان و تاثیرش در همه جنبه ها، به این میرسیم که یادگیری زبان تو هر زمینه ای چندین مرحله جلومون میندازه.
من خودم عادتی که دارم اینه که اگه برای یادگیری چیزی هزینه کنم باید خودمو به سطحی برسونم که اون هزینه جبران بشه یا حتی به پس انداز هم منجر بشه
مثلا اگه کتاب کمک آموزشی میخریدم بعد اینکه یادش میگرفتم به همکلاسی هام تدریس میکردم (دوره ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان) یا یادمه تابستون دوم راهنمایی رفتم ی مقدار آرایشگری یاد گرفتم و بعدش هم خیاطی و همون موقع هم ی درامد خیلی کم برای خودم درست کرده بودم که برای کمک هزینه تحصیلم مفید بود.
من رو هیچ کدومشون جدیت نداشتم چون هدف تخصصی شدن درشون رو نداشتم ولی ازشون استفاده بردم. میخوام بگم اگه قراره برای کاری وقت گذاشته بشه بهتره به جای اما و اگر و نشدن، عملگرا باشیم چون حداقل چیزی که به دست میاد تجربه ست. حداقل اگه شکستم بخوریم چند سال دیگه دوباره تکرارش نمیکنیم…

17 پسندیده

سلام آقای رکنی
اتفاقا ی پادکست از ای جی هوگ هفته پیش گوش میدادم اونم همین نظر رو داشت. میگفت تو سن نوجوانی تا میتونید شغل های جدید رو امتحان کنیدو از اول خودتون رو محدود به ی آینده خاص داشتن نکنید و اگه شد حتما تو رستوران هم کار کنید! هر چی تجربه بیشتر، انتخاب و هدفمندی بهتر (البته به شرطی که ازشون درس گرفته بشه :grin:)

10 پسندیده

سلام و عرض ادب…
ممنون از مطلبی که فرمودید، یه جورایی (اگه بی ادبی نباشه) توضیح و تکمیلی بود بر عرض بنده…
:pray:

دقیقا این همون کسب سرمایه است که گفته بودم…
.

اسم پادکست رو میشه بگید؟

3 پسندیده

خواهش میکنم. بله چرا که نه :grin:

Action Beats Perfection
البته چون این پادکست ها لایو های یوتیوب بودن بهتره اینم بشنوید

More money -More fun

8 پسندیده

سلام…
ممنون بابت به اشتراک گذاشتن این صحبت ها…
به نظر من در جواب این اقای عزیز اولا اینکه زبان به تنهایی برای کار و درامد کافی نیست . اگر دانش زبان هم داشته باشیم برای اینکه بتونیم از زبان درامد زایی کنیم باید شیوه فن بیان خوبی هم داشته باشیم…یعنی باید یه سری اطلاعات روان شناسی هم بلد باشیم تا بتونیم نظر افراد رو جلب کنیم…
و اینکه به نظرم شما هنوز اول راه هستین و هنوز خیلی جا داره تا خیلی چیزها رو یاد بگیرین…خیلی قابل ستایشه که در این سن به درجه خوبی در زبان رسیدین…اگر مایلید که از زبان درامد زایی کنین فرصت برای شما خیلی مهیاست…شما باید در این مسیر قدم بگذارید تا ببنید که ایا این کار جواب میدهد یانه؟
به نظر من تا زمانی که در این مسیر قدم نگذاشته اید نمیتوانید اما و اگر بیارید…
باید قدم گذاشت و مسیر رو شناخت و با سختی ها و مشکلات مسیر اشنا شد…اگر در این مسیر موفق شدید که خیلی هم عالی اگر هم به مشکلی برخوردید …همه اینها میشوند جز تجربیاتاتون…که هیچ چیز مهم تر از تجربه نیست…
و به نظر من اگر کسی بخواد درامد زایی کنه .همه جوره راه برای افراد باز هست…بنظرم درامد زای فقط یک قصد و اراده محکم میخواد…چون جامعه به این همه کار نیاز داره…همه کارها هم قابل ستایشن…من کار بد یا کم ارزش برام معنی نداره…چون اصلا نمیتونم کاری رو پیدا کنم که برای جامعه مفید نباشه…جامعه به همه افراد و همه کارها نیاز داره…
در جواب این دوست عزیز: شما میتونی تافل رو بگیری و خیلی راحت از زبان هم درامد زایی کنی…فقط درامد زایی از زبان هم کار اسونی نیست…قطعا باید برای این کار وقت بگذارید …پس ممکنه وقت زیادی رو از شما بگیره.این به شما بستگی داره که بخوایید در روز چندساعت رو صرف این کار کنید…
و اینکه قطعا زبان بهتون کمک میکنه…شما هر چی بیشتر مهارت داشته باشید قطعا راه های بیشتری برای شما باز میشه…
و بنظر من هیچوقت نباید ترسید…اونجا که گفتین خیلی ها میترسن کارشون جواب نده و… بالاخره هرکاری که ما میکنیم هزارتا احتمال وجود داره که ممکنه اتفاق بیفته…من یک سوال دارم شما یک کاری میشناسید به من معرفی کنید که احتمال 100 درصد بدین اگر در اون کار یا حرفه قدم بگذاریم 100 درصد به نتیجه میرسیم؟همیشه هزارتا اتفاق هست که ممکنه بیفته so اما و اگرها رو بزاریم کنار…
و یک چیز دیگه: هیچوقت به فکر این نباشید که مردم چی میگن …مثلا میگن اگر بلد بود پول میگرفت و فلان و فلان و فلان…چون ما هیچوقت نخواهیم توانست همه مردم اطرافمان رو راضی کنیم … بهترین چیز اینه که ما فقط و فقط برای خودمون زندگی کنیم…
:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

11 پسندیده