درس هفتم انگلیسی قدرت rep‧e‧ti‧tion

مینی استوری درس هفتم انگلیسی قدرت…امیدوارم خوب باشه

18 پسندیده

عالیه! اگه سریعتر صحبت می‌کردید، نمی‌فهمیدم اهل آمریکا نیستید.
البته him رو هیم تلفظ می‌کنید، که هِم (ی نزدیک به اِ) درستتره.

4 پسندیده

مرسی شما لطف دارین … حتما به این قضیه توجه میکنم …سپاسگزارم که وقت گذاشتین

3 پسندیده

Hello dear zahra that was very good i love your voice :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::wink::wink::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

3 پسندیده

Tnx my dear .kind of u …r u new here???

3 پسندیده

Yes im new :blush::wink:

3 پسندیده

سلام عزیزم آدینه ات بخیروشادی :hibiscus::sunflower::rose::cherry_blossom:بسیار عالی لذت بردم آرامشتون در صداتون ستودنی است :hibiscus::sunflower::rose::cherry_blossom::bouquet::bouquet::hibiscus::sunflower::rose::cherry_blossom:

2 پسندیده

Welcome my dear …i hope u enjoy in here

3 پسندیده

مرسی میتراااا جووون …امیدوارم بتونم بهتر و بهتر شم :kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes:

2 پسندیده

عزیزم هستی :blossom::hibiscus::sunflower::rose::cherry_blossom::kissing_heart::kissing_heart:شک نکن عزیزدلم پیشرفتت عالیه خانم خانما :hibiscus::sunflower::rose::cherry_blossom:

2 پسندیده

مرسی فدااایت…

2 پسندیده

دوست دارم صداتون رو :grin::+1::+1:

3 پسندیده

خدانکنه عزیزدلم تاج سری :heartpulse::sparkling_heart::kissing_heart::heart_eyes::rose::sunflower::sunflower::hibiscus::sunflower::sunflower::rose::hibiscus::rose::rose::tulip::tulip:

1 پسندیده

مرسی عزیزم که گوش کردی صدام یکم مردونه ست ظرافت صداهای زیبای شماها رو نداره :sweat_smile:

3 پسندیده

سلام زهرا جان
منم ویستونو گوش دادم.
لحن بیانتونو واقعا دوست دارم.
خوب اکت میدین به صداتون. تلفظ یسری لغاتتونم واقعا عالیه.
براوو بهتون :clap::clap::clap::clap::hugs:

3 پسندیده

خب شکسته بند بعدی یافت شد :joy:
صداتون زیبایی خاص خودش رو داره :heart_eyes::+1:

3 پسندیده

دست هر شکسته بندی بود رو از پشت بستن . صدا به این نازی میگه مردونه :woozy_face::cold_face:

4 پسندیده

مرسی نسیم جووون … بخاطر یه سری مسائل میخوام بیشتر وقت بزارم که بهتر یاد بگیرم و بهتر تلفظ کنم …کلاس زبانم رو کنسل کردم برای همین استاد و یکی از بچه های کلاس گفت که بدون کلاس رفتن زیاد موفق نمیشی .میخوام ثابت کنم که میشه .امیدوارم بهتر و بهتر شم

4 پسندیده

مرسی عزیزم … شکسته بندی واقعا نبود چون صدام یکم بم تره… :kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes:

2 پسندیده

عزیزم اینقدر صداهای شما عااالیه که من کلا نا امیدم از صدای خودم

2 پسندیده