با سلام و خسته نباشید.
در این لینک وقتی میخام زیبوک رو دانلود کنم زبانشناسو به جاش دانلود میکنه.
خواستم بپرسم آیا دلیل خاصی مثل ادغام کردن اپ ها هست؟ چون بنده اپ مجزا را بیشتر میپسندم. ممنون میشوم پیگیری بفرمایید.
با تشکر
با سلام و خسته نباشید.
در این لینک وقتی میخام زیبوک رو دانلود کنم زبانشناسو به جاش دانلود میکنه.
خواستم بپرسم آیا دلیل خاصی مثل ادغام کردن اپ ها هست؟ چون بنده اپ مجزا را بیشتر میپسندم. ممنون میشوم پیگیری بفرمایید.
با تشکر
سلام. منم دانلود فایلهای زیبوکم مشکل داره
خواستم کتاب “پیتر و ستارهدارها” رو دانلود کنم، تا آخرش میرفت اما دانلود نمیشد. این کتابها تازه اضافه شدن. آیا دلیلش میتونه این باشه؟
@hnaseri
کتاب پیتر ربیت دقیقا همین مشکل رو داره، چند ساعت پیش از طریق آپ پیام فرستادم فعلا جوابی نیومد
فکر کنم چون تازه گذاشتن هنوز کامل آپلود نشده یا …
آره دقیقا، دیروز گذاشتن
چون ادغام شدن دیگه نرم افزار اصلی فقط آپدیت میشه.
دو ساعت دیگه امتحان کنین
ممنون
فقط از زبانشناس چطور به اپهای دیگه دسترسی داشته باشیم؟ بره من بعضی اوقات پایین میان بعضی اوقات نمیان
یعنی چی؟
منظورم اینه که نمیدونم از طریق زبانشناس چطوری باید به زیبوک منتقل بشم. قبلا پایین اپ اون قسمت که ایمیل و لاینتر و آمارها هست لوگوشون میومد میزدم میرفتم زیبوک مثلا. ولی الآن نیستن و راه دیگه ای سراغ ندارم که به زیبوک یا زوم منتقل بشم.
خود دوره های زیبوک و زوم داخل زبانشناس هست. صفحه ی دوره ها، پایین صفحه آیکون زیبوک و زوم هست.
اگه یه اطلاعیه روی صفحه ی اصلی یا یه نوتیفیکیشن میومد و تغییرات رو توضیح میداد خیلی بهتر میشد
و اینکه اگه از این دسته نوتیفیکیشن ها مثل یادآور روزانه و یا اطلاعات جدید مثل دوره ها و یا درس های جدید برای کاربر نمایش داده میشد میتونست جذاب باشه
الان دیگه ملت اپ های پر سر و صدا و شلوغ از نظر ویجت و نوتیفیکشن رو میپسندن
خیلی ممنونم.
متوجه شدم الآن
ببخشید یه سوال
@YoKambiz
@hnaseri
الان یعنی دیگه نیازی به اپهای زیبوک و زوم به صورت جداگونه نیست؟!
چون دیدم توی مارکتها هم نیستن.
بنده قبلا زبانشناس و زیبوک رو داشتم و الان ک بعد از حدود 10 ماه برگشتم زیبوک رو clear data کردم و الان دیگه بالا نمیاد اصلا
ممنون میشم از دوستان اگه پاسخ بدن
ببینید از همین زبانشناس تو قسمت دوره ها پایین ، زیبوک و زوم هست که میتونید ازش استفاده کنید، و طبق گفته آقای ناصری، نه نیازی نیستو پاکش کنید
سلام @mehdi-yazd
خیلی ممنون
@anahitassff