کامل بودن پکیج انگلیسی بدون تلاش در نرم افزار زبانشناس؟

با سلام خدمت همه دوستان…یک سوال داشتم …ایا مجموعه انگلیسی بدون تلاش اقای ای جی هوگ تمام پکیج هاش در نرم افزار موجود؟

2 پسندیده

سلام

دوره follow english, که دوره دوم هست, وارد نرم افزار نشده…البته, می تونید فایل های متن و صوتیش رو از همین سایت دانلود کنید

ولی سایر دوره ها هست

1 پسندیده

سلام…وقت بخیر.یه راهنمایی برای روش مطالعه از این نرم افزار میخواستم لطفا…من پکیج انگلیسی بدون تلاش رو شروع کردم .کنار این باید دیگه چه چیزایی مطالعه کنم ؟

2 پسندیده

سلام. سلامت باشید

می تونید از قسمت جست و جوی تالار, واژه گسترده خوانی رو سرچ کنید. فکر می کنم مقالات خوبی در مورد اهمیت این مساله بتونید پیدا کنید.

خوندن کتابای مناسب سطح الان تون می تونه خیلی بهتون کمک کنه…تو بخش زیبوک, می تونید از کتابای سطح بندی شده استفاده کنید. حتی داستان های بچگانه و داستان های مصور هم با ویدیوها و تصاویر جذاب شون می تونن برا شروع خوب باشن.
به هر حال, انتخاب هر کدوم از اینا, بسته به سطح و علاقه تون داره

ولی در سطوح پایین, همون طور که خود آقای هوگ در یکی از درساشون /قدرت خواندن/ گفتن, کتابایی رو انتخاب کنید که برا فهم شون نیاز به استفاده مداوم از دیکشنری نداشته باشید…لذت ببرید ازشون

خود من, از همه مواردی که در بالا اشاره کردم, چند تایی رو خوندم و راضی هم هستم.

حتی یکی از پیشنهادای آقای Aj رو در مورد خوندن کتاب Goosebump بود که همین دیروز شروع کردم یکی از داستان هاش رو. شاید تا حدودی واژه های مشکل داشت توش ولی خودم رو مجبور کردم که از دیکشنری خیلی خیای کم استفاده کنم…برام جذاب بود و قابل فهم…از ۱۸ قسمت کوتاهش, الان فقط قسمت آخرش مونده…کوتاه بودو جذاب

به هر حال, امیدوارم بتونید نهایت لذت رو از خوندن کتابا ببرید

دوست داشتید, از پکیج انگلیسی قدرت, درس اصلی, هنر/قدرت خواندن رو مطالعه کنید.

موفق باشید :sunny:

1 پسندیده