سلام به همه زبان آموزان عزیز
چند روز پیش که دوست عزیزی تفاوت draw و paint رو پرسیدن به این فکر فرو رفتم که یک جای خالی تو تالار حس میشه که ما باید تفاوت های بین دو کلمه (میتونه فعل باشه، اسم باشه یا …) که به ظاهر معنای یکسانی دارند رو بدونیم و تو جمله بندی هامون بتونیم درست ازش استفاده کنیم. به همین خاطر این تاپیک رو ایجاد کردم و امیدوارم به دردتون بخوره، مربیان و مجربین گرامی در صورت لزوم عنوان رو تغییر بدین چون من چیزی به ذهنم نرسید و اسم یکهویی انتخاب شد
فقط چند نکته: 1- گذاشتن مطالب آموزشی مرتبط با همین موضوع برای همه زبان آموزان آزاده 2- از چت کردن در این تاپیک خودداری کنید مگر اینکه سوالی براتون پیش اومده باشه 3- پست اول دانشنامه شده بعد اضافه کردن هر پست آموزشی لینکش رو در پست اول قرار بدین
تفاوت Match و Race و Competition
هر دو رو به معنی مسابقه و رقابت می شناسیم، اما کی از کدوم استفاده کنیم؟؟
Match:
a sports competition or event in which two people or teams compete against each other:
a tennis match
a football cricket match
We won lost the match.
Liverpool have a match with Blackburn next week.
این واژه زمانی به کار میره که دو نفر یا دو گروه در حال رقابت هستند (مثل تنیس، فوتبال، کاراته، کشتی و …) و بردن حریف (شخص یا تیم مقابل) مهمه
Race:
a competition in which all the competitors try to be the fastest and to finish first:
Do you know who won lost the race?
Let’s have a swimming race.
They’re taking part in a race to the top of Mont Blanc.
اما کلمه race به مسابقه ای اشاره میکنه بین دو انسان، یا حیوانات (اسب) و یا ماشین و موتور و و … برگزار میشه و سرعت در اون حرف اول رو میزنه، یعنی هر کی زودتر به مقصد برسه برنده است، به عبارتی هدف رسیدن به مقصده مثل اسب سواری، دومیدانی، شنا و …
Competition : a situation in which people or organizations are trying to win sth or be better and more successful than other people or organizations
مثل رقابت کنکور که افراد سعی میکنند بهتر از دیگری باشند یا مسابقات جهانی فوتبال
اگه مثلا 100 نفر شرکت کننده تو مسابقه دو، شطرنج یا … باشه خب قطعا بازم جواب Race هست اما اگه منظورتون بازی های گروهی مثل فوتبال والیبال هندبال بسکتبال و … باشه از match استفاده میشه
یک نکته مهم رو یاد بگیرین که در match هدف بردن حریفه ولی در race سرعت مهمه یعنی هر کی سریعتر به مقصد برسه برنده است
Scientific competition
میتونید از این استفاده کنید، من موارد بالا رو در مورد رقابت های علمی ندیدم، دوستان اگه دیدند راهنمایی کنند.
تفاوت Watch، See و Look
به ظاهر همه رو یک جور معنی میکنیم و به معنی نگاه کردن و دیدن می دونیم اما تفاوت کاربردشون چیه؟
Look: To look at something for a reason, with an intention
یعنی به یک چیزی با دقت نگاه کردن به یک چیزی که کاملا ارادیه
مثال:
Come and look at this photo Maria sent me!
اما see:
To see something that comes into our sight that we weren’t looking for
یعنی دیدن اتفاقی و گذر چیزی از جلوی چشم که به آن توجه زیادی نداشتیم، دیدن چیزی یا شخصی به صورت اتفاقی
مثال:
I see uncle Jack every day at work.
و بریم سراغ فعل Watch:
To look at someone or something for a period of time, paying attention to what is happening
یعنی یک چیز رو برای یک بازه زمانی با دقت نگاه بکنیم یا تماشای اتفاقاتی که در یکجا میوفته
We watch Tv every day
نکته:ما در برخی موارد می توانیم بگوییم
I see a movie
I watch a movie
فرقش در اینه که اگر تو خونه نشستین و در حال دیدن بازی فوتبال یا فیلم از تلویزیون هستین از Watch استفاده میشه اما وقتی تو سالن تئاتر، سینما یا ورزشگاه هستین اون موقع باید از see استفاده بشه
لطفا این دو تا رو هم برا تکمیل این بخش از کار استفاده کنید…خود من یه وقتایی قاطی می کنم
بعد از اون؛ این نوشته منو هم حذف کنید که رشته کلام آموزشی تون از بین نره…متشکرم
اینجا هوا ابریه و میگه برای مانع شدن از بروز مشکل و خیس شدن چتر رو با خودش بیرون میبره پس در مواقعی که میخوایم از بروز مشکلی جلوگیری کنیم از in case استفاده میشه
کاربرد if :
I’ll take an umbrella if rains
در این جمله میگه اگر بارون اومد چتر می برم، یعنی وقتی لازم شد چتر رو میبرم
و برای درک بهتر میتونید این مورد رو در دوره انگلیسی یک دقیقه ای مشاهده کنید