معرفی مرجعی جهت تهیه کتاب های دوزبانه

دوستان عزیز من مدتی هست که رمان های دوزبانه رو می خونم تا در عین لذت بردن زبانم هم تقویت بشه، از رمان هایی که خوندم، شازده کوچولو و قلعه حیوانات دارای سطح متوسط بودند:smiley:، چه کسی پنیر مرا جابجا کرد آسون بود :upside_down_face:ولی هملت خیییییلی سخت بود، :eyes::eyes::dizzy_face:
از شما تقاضا دارم اگه رمان دوزبانه دارید با سطح زبانیش معرفی کنید تا هم من بتونم استفاده کنم، هم اگر کسی دوست داشت⁦🙏🏻⁩⁦🙏🏻⁩

7 پسندیده

5 پسندیده

5 پسندیده

سلام ببخشید این کتاب هارو کجا میشه پیدا کرد؟!:thinking:

3 پسندیده

راستش به سختی، مخصوصاً اگه تخفیفم میخواید! من تو نمایشگاه های کتابی که برگزار میشه گاهی یه سرک می کشم تا چیزی پیدا کنم، اگه اصفهان هستید کنار سی و سه پل یه نمایشگاه پنجاه درصد تخفیف زدن، شازده کوچولو دوزبانه رو دیدم داره، تا نبستن از دست ندید!

4 پسندیده

کسی میدونه کتاب دختری در قطار اثر هاوکینز دوزبانه سطحش چطوره؟ یا وقتی نیچه گریست؟

1 پسندیده

خیر اصفهان نیستم☹
ولی فک کنم بگردم باشه اخه اصلا نگشتم😅

3 پسندیده

بله ،خب پس موفق باشید ، :grin:

3 پسندیده

سلام خانم شبت بخیروشادی :hibiscus::rose::hibiscus::rose::hibiscus::rose:
عزیزم توی شهرتون باید کتابفروشی جنگل باشه اونجا سربزنید. :hibiscus::rose::hibiscus::rose:

3 پسندیده

ممنونم… همچنین…:grin::v:t2::herb:

3 پسندیده

سلام عزیزم خوبی؟؟
شب شماهم بخیر:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
نمیدونم اسمشو نشنیدم تاحالا

2 پسندیده

سلام به روی ماهتون :sunflower::hibiscus::rose:توی گوگل سرچ کنید آدرس کتابفروشی جنگل مثلا اصفهان یا یزد اگر باشه برایتان می آورد :ok_hand::ok_hand::wink::wink::wink::hibiscus::rose::hibiscus::rose:

1 پسندیده

خیلی ممنونمممم:grin::heart_eyes:⚘⚘⚘:cherry_blossom:

1 پسندیده

خواهش میکنم خانم گل :sunflower::hibiscus::rose::revolving_hearts::revolving_hearts:

1 پسندیده

راستش من کتابفروشی البرز و جنگل تو اصفهان رفتم، کتاب دوزبانه نداشتن، اوج دوزبانش این بود که حافظو به چند زبان ترجمه کرده بودند ولی بگردن هست، حتما پیدا میشه

2 پسندیده

سلام شبتون بخیروشادی :hibiscus::rose::heart::tulip::heart::tulip:خب فقر کتابخوانی و کتابفروشی ماست و کاری هم در حال حاضرنمیشه کرد :pensive::pensive::pensive::pensive:

کتابهای دو زبانه رو میشه از توی نت سرچ کرد و سفارش داد :ok_hand::ok_hand::ok_hand::sunflower::hibiscus::rose::hibiscus::rose::rose:

سلام.

منم یه پیشنهاد بهتون می دم…خب, خود اپلیکیشن, که پٌره ! از کتابای سطح بندی شده
اگه سطح زبان تون ابتداییه و نیاز به ترجمه فارسی دارید, شاید نشه رمان ترجمه شده گیر بیارید ولی همین داستانک های چند دقیقه ای ترجمه شده, می تونه خیلی بهتون کمک کنه.
اگه مداومت داشته باشید تو خوندنش, براحتی از این مرحله هم رد میشیدو نیازی به جست و جوی کتابای دوزبانه نخواهید داشت
سعی کنید از همین حالا, ذهن تون رو کمی به چالش بکشیدو با کتابای هم سطح خودتون شروع کنید…حتی اگه دوزبانه نباشن.

موفق باشید :candy:

4 پسندیده

کتاب سالار مگس‌ها هم دو زبانه است.

انتشارات رهنما

3 پسندیده

خیلی ممنوم از پیشنهادتون، از دوره های زبان شناس هم استفاده می کنم، ولی در حالت کلی رمان هم می‌خونم و فکر میکنم همین وقت رمانو اگه به دوزبانه بذارم اونم میتونه مفید باشه⁦🙏🏻⁩

3 پسندیده