این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از پکیج « استند آپ کمدی » نرم افزار «زوم» است.
توضیح مختصری از این دوره:
با استند آپ های کمدی زبان انگلیسی خود را تقویت کنید. در استند آپ ها درباره فرهنگ ها به صورت طنز سخن گفته می شود که می تواند شما را با کشور های انگلیسی زبان آشنا سازد. همچنین در استند آپ ها از لغات و اصطلاحات بسیاری استفاده می شود که می تواند به شما برای یادگیری بهتر انگلیسی کمک بسیاری کند. ضمناً در تالار زبانشناس می توانید از فایل های توضیحی تهیه شده توسط کاربران زبانشناس استفاده کنید تا این دروس را بهتر درک کنید.
سطح: 3
کاش سانسور نمیشد، بازم خوبه لطفا بیشتر استند اپ بزارین
اصلا آنچه که فکر می کردم نبود
به نظر من بعضی از جک ها واقعا بی نمک بود و اصلا خنده دار نبود البته حرف هایی هم بود که واقعا باعث می شد بخندم در کل خیلی برای من جذاب نبود
فوقالعادهست سی کی
لطفا از کمدینهای بیشتری فیلم آموزشی بذارین، سی کیها رم بیشتر کنید
خیلی خوب بود کاش بیشتر بشه این بخش ممنون از شما
عالی
امیدوارم قسمت استند آپ بیشتر بشه
استند آپ کمدی عالیه. ولی چرا اینقدر کم؟! مطمئنم طرفداران زیادی داره. آثار رو در سطوح متنوع و از هنرمندان مشهور مثل رابین ویلیامز انتخاب کنید.
راستش من محتواشو دوست نداشتم کمی گستاخانه بود، ولی برای تقویت لهجه امریکایی بد نیست
عالی. ولی ایکاش بیشتر بذارید. این همه استنداپ کمدین خوب.
استندآپ بیشتر بزارید
دو قسمت اول سی کی رو دیدم و نمیشناختمش، سراسر بی محتوا و توهین آمیز بود و به پیرزن و معلول و حضار و خلاصه همه چیز توهین کرد. دست مترجم و تدوین گر درد نکنه ولی صد رحمت به استندآپ کمدین های خودمون که هرچی بگن به یکی بر میخوره اما اونجا سی کی به همه توهین میکنه هیشکی هیچی نمیگه… خیلی خورد تو ذوقم … ممنون
بیشتر بزارید
کاش فیلمای بیشتری بود
استنداپ کمدی فقط ایرانی بقیه سوتفاهمه
در کل محتواشو دوست نداشتم چون همش توهین بود
اما یاد گرفتم که هیچوقت استنداپ کمدی غربی نبینم واقعا خنده دار نیستن
بنظر من بیشتر بدآموزی بود.
به هر قیمتی خندیدن و یادگیری، جذابیت نداره!
this content was not what I am interested in!
there’s no necessity to learn English with bad part of culture! Don’t west ur worthy time!
آموزنده بود