Mini story .healthy and movie star

قبل از گذاشتن ویس میخوام اینو بگم که دوستای بسیاااااار پر انرژی خوبی که اینجا هستن باعث شدن من کمی اعتماد به نفس پیدا کنم .و تشویقم کردن و انگیزه من بیشتر و بیشتر شد .صادقانه بگم بمب انرژی برام بودین.روز اول که وارد اینجا شدم حتی در حد تلفظ یه آدم مبتدی هم نبودم تو این سه ماه هر چی اومدم جلو به خاطر شما بوده.:hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus:https://talk.res.zabanshenas.ir/original/3X/d/d/dd1214e4365ed1647f3416f3ed803726671d7e4e.mp3

این تاپیک مربوط به درس« درس داستان کوتاه » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « انگلیسی قدرت » فصل: « تندرستی در 100 سالگی »

11 پسندیده

8 پسندیده

ارهههه جو اینجا خیلییی خوبه و ادم واقعا پیشرفت میکنه
همین جوری باید تمرین کنیم تا بهتر و بهتر بشیم
مهم نیست الان در چه سطحی هستیم مهم اینه که داریم تلاش میکنیم تا بهتر و بهتر بشیم
موفق باشید :pray:

5 پسندیده

سلام خانم وقتتون بخیروشادی :tulip::cherry_blossom::bouquet::rosette::rosette::rose::hibiscus::sunflower::sunflower::blossom:لذت بردم :cherry_blossom::bouquet::rosette::rosette::hibiscus::sunflower::blossom::sunflower::hibiscus::rose::rose::hibiscus:تبریک عزیزم در اوج ببینمتون :cherry_blossom::bouquet::bouquet::sunflower::blossom::hibiscus::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:

5 پسندیده

مرسی عزیز دلم.لطف داری مهربون بانو عزیزززززز:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

3 پسندیده

سلام دوست عزیز صد در صد .روزایی روشن و طلایی رو برای خودم و بقیه میبینم. اشرف مخلوقاتیم پس میتونیم تو هر چیزی هم برترین عالم باشیم:ok_hand::ok_hand::ok_hand::clap::clap::clap:

4 پسندیده

سلاام :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: باید اعتراف کنم خیلی صداتون قشنگه عالیههههههه همچی عالی موفق باشی شهرزاد جون

6 پسندیده

اخ من که مردم براااااااات عزیززززم .خوشگل خانومی که همیشه پشتم بودی :hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus:

6 پسندیده

خدانکنه انشالله سرزنده و سالم و سلامت درکنار خانوادتون باشید :heart_decoration::heart_decoration::kissing_heart:

6 پسندیده

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::hugs::hugs::hugs::hugs::hugs::hugs::hugs::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

6 پسندیده

صدات واقعا قشنگه :heart_eyes:
موفق باشی :rose:

6 پسندیده

مرسیییییی.دوستای خوبه اینجا هم باعث ذوق و تشویق من هستن .هم خیلی اعتماد به نفس بهم میدن عزیزی

5 پسندیده

شهرزاد جون تبریک میگم :heart_eyes: ،واقعا پیشرفتتون ستودنیه،ب امید اون روز که منم بتونم تو این چالش شرکت کنم و به ترسم غلبه کنم

4 پسندیده

مرسی عزیز دلم.ممنونم از تعریف پر عشقتون. همین الانشم بهترین هستین.و مطمئنا خیلی عالی هستین .شما هم شرکت کنید و بعد میبینید چقدر لذت بخشه

4 پسندیده