بیچاره گوشی ها:joy:
ده پونزده سال پیش(که خیلی هم دور نیست نسبت به الان) اوضاع خیلی خوب بود…گرچه چهارشنبهسوری هم یه بدی هایی داره ولی اون موقع ها هم ملت تفریح و شادی داشتن، چرا باید دیدمون این باشه که حتما برای شاد بودن باید از نسخه غربی استفاده کنیم…
عزیزم پاشو برو باشگاه.
توصیه میکنم برا دوری از این آدما یه هدفونم با خودت ببر.
البته شما که تهرانین امکاناتتون خیلی از ما بهتره. آپشنهاتون برا شادی بیشتره. من اون مدتی که تهران بودم شادترین و بی دغدغهترین روزای زندگیمو داشتم.
ما تو این شهرای کوچیک یه باشگاهم بتونیم بریم شاهکار کردیم.
نسخه غربی چرا من خودمم برای شاد بودن دنبال دنبال هیچ نسخه نیستم فقط و فقط دنبال سوزه ام چه غربی چه شرقی مخصوصا تو مدرسه
@maryam آره یا نه ؟
خب چه اشکالی داره .اونام از ما تقلید کنن…
یا خدا
خطرناک شد…
اصلا با هرچی خواستید شاد باشین ما هم بریم با شادی های خودمون خوش بذرونیم…
اتفاقا میخام برم مریم هر روز میگه بیا ولی میگم میام نمیام @maryam
احسنت .واسه همین عاشقتم
آره برید دنبال سوژه باشید عالمو آدمو سوژه کنید مخصوصا اونایی که خیلی بدتون میاد ازشون
تنبل خانوم هیچی مث ورزش کردن آدم رو سرحال نمیاره. چیز زیادی هم نمیخواد. یه جفت کفش و یه دست لباس ورزشی
اره یا نه
اره مخصوصا سر خوردن تو سالن
خوابی فاطمه نمیرم که دیگه منم
اصن دیگه وقت نمیکنم واقعا
شما لطف دارید کلا زبانشناس طوری طراحی شده همه عاشقه همن منظورم اینه عاشقانه و صمیمیه شهرزاد جونم
میشه بریم نمازخونه ساعت نه صبح میخام نماز بخونم
نه پروین خانم اون خوابه خوااب
مشکل ما اینه که نگاهمون به امکانات و داشته هامون نیست تا متناسب با اونا حال کنیم…
ماهم تو قم سبزی و دار و درخت نداریم، یه هفته اومدم کرمانشاه گفتم اگه دنیا اینطوره بهشت پس چه طوریه…کلا همه با هم ناشکریم
…
ولی جدا استان خیلی خوشگلی دارین(منظورم روستا هاست)
واقعا:hugs: محوه
لباساشو خریدم اما چرا نمیرم خدامیدونه ولی چشمخواهم رفت یه مدت میرفتم نصفه تمرینو خواب بودم
اره دقیقا
منم خیلی خسته میشم اینروزا دیگه ظرفیت باشگاهو ندارم
همچین میگه انگار خودش بیداره تو مدرسه مسته هاا وقتی گوشی آوردم عکس گرفتم خوابی
آخ من که کلا شهیدم خدایی انقدر خوردم زمین
تقصیره توام هست همش