این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی جوجه اردک زشت » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه » فصل: « بسته ی اول »
سلام عزیزم، شما میتونی از قسمت سرچ خود برنامه ، معرفی انیمیشن رو بزنی ، یه مطلب توی خود برنامه هست ، متاسفانه من بلد نیستم شما رو وصل کنم به اون مطلب
گلی اتفاقا از صب دارم میرم سایتایی که معرفی کردن ولی سایتاش دیوونم کردن…
خب شما میتونید ، اسم فیلم ها رو یادداشت کنید و سی دی هاش رو از بیرون بخرید. منم توی فیلم دانلود کردن زیاد وارد نیستم
سلام
از اینجا یکیش رو انتخاب کنید و ببینید
تو یه تایپیک یکی از دوستان ابشار جاذبه رو معرفی کردن، جالب بود بنظر من و برای من مبتدی خیلی هم سخت نبود، ضمن اینکه سریالی هم هست و فرصت یادگیری بیشتره
سلام این پست شما رو دیدم ولی من وقتی میرم سایت تو دانلود مشکل دارم …شما کانال تلگرام یا یوتیوب برای دانلود اینا دارین؟و همچنین این انیمیشنایی که معرفی کردین برای سطح من که مبتدیم خوبه؟یا مناسبه سطح متوسطه؟
ممنونم💙…
وقتی میرم تو سایتشون نوشته
دانلود با زبان اصلی
یدونم نوشته به دو زبان…کدومش انتخاب کنم؟
شیرشاه رو هم الان دیدم،واضح حرف میزنن و قشنگه
کدوم انیمیشن رو میخواین تا بهتون بگم چجور دانلودش کنید
و اینکه با گوشی دانلود می کنید یا با کامپیوتر؟
من نمیدونم سطح شما چطوره ولی اگه سطحتونم پایین باشه میتونید از انیمیشن ها استفاده کنید و از زیر نویس انگلیسی و فارسی استفاده کنید و با تکرار بیشتر میتونید تفاوت سطح رو جبران کنید
ظاهر و باطن…
با گوشی…
انیمیشن ظاهر و باطن با گوشی
اکی فقط فایلش یک گیگ و نیم هستش
رو این لینک کلیک کنید و مستقیما خودش دانلود میشه
http://s1.dlserver.info/Movie/Inside.Out.2015/Inside.Out.2015.BluRay.1080p.5.1CH.Ganool.mkv
اینم زیر نویس فارسی و انگلیسیش
Inside Out Sub.rar (76.1 کیلوبایت)
ممنون…این انیمیشن رو چن بار نگا کنم؟
هر چقدر که دوست دارین
روش چطور استفاده کردن از فیلم و انیمیش رو بلدین؟
متنشو خوندین تو سایت؟
در واقع تا وقتی کاملا مسلط شدین به همه ی انیمیشن یا قسمت های مهمش
بهتون پیشنهاد میکنم این پستو کامل بخونید
ممنون بابت توضیحتون …اینیمیشو دانلود کردم ولی زیرنویسش باز نشد برام.
زیر نویسش به صورت فایل rar هستش و شما باید ابتدا استخراج (extract) اش کنید و بعد به صورت یه پوشه در میاد