میخوام از یکی از اعضای تازهوارد زبانشناس تقدیر و تشکر کنم بابت حضورشون و پاسخهای شایسته و بایستهای که به سوالات میدن. از پاسخها و نوشتههاشون مشخصه که سطح زبانشون بالا است و ازشون میخوام اگه اشکالی نداره کمی به معرفی خودشون و پیشینهی زبانیشون بپردازند.
سلام
وقتتون به خیر
خوشحالم که تا اینجا تونستم مفید باشم و ممنون از شما.
حقیقتش جواب بعضی از سوالها رو خودم هم نمیدونم و با جستجوی اینترنت به زبان انگلیسی پیدا میکنم که همین باعث میشه بیشتر یاد بگیرم. سطح زبان من Intermediate هست و سه ترم رو با یک کلاس مجازی گذروندم اما تصمیم گرفتم خودآموز مسیر رو ادامه بدم. البته که کلاسها مفید بودن اما به اندازهی زمانی که از من میگرفت موثر نبود و پیشرفت من بیشتر به خاطر فعالیتهای جانبی خودم بود. بعد از اون در کنار منابع دیگهای که برای يادگيری زبان مطالعه میکنم، از نرمافزار زبانشناس هم استفاده میکنم.
امیدوارم همچنان بتونم توی این مسیر همراهیتون کنم.
قطعا راه درست رو انتخاب کردید. چون هرکسی با پیشینهی اندکی میتونه مربی خودش بشه حالا شما که intermediate هستید، اصلا نیازی به کلاس ندارید.
چون کلاس، جدا از هزینهش، وقت و انرژی زیادی از آدم میگیره.
سلام گل دختر عزیز @mry-daneshvar
عصرت بخیروشادی نازنیینم ابتدا به جمع زبانشناسیها خوشآمد میگم وانشاالله بهترین لحظه ها را در این جمع سپری کنی نازنیینم براتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت و در اوج بودن را درتمام مراحل زندگیتون از خدای بزرگ خواستارم خوشگل خانم بابت تک تک زحماتت تشکر ویژه