این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از دوره « پادکست های British Council » نرم افزار «زبانشناس» است.
توضیح مختصری از این دوره:
درک مطلب و واژگان خود را با شنیدن به این مجموعه پادکست ها تقویت کنید.
سطح: 4
با سلام و خدا قوت و تشکر از دست اندرکاران تهیه این مجموعه.
یه خواهش ازتون داشتم. در حال حاضر, فایل ها به صورت ۴ مجموعه آوورده شده و همون طور که می دونیم مجموعه بریتیش کانسیل شامل المنتری, ارتیکل و … هست. لطفا در همین صفحه اول این مجموعه, عنوان هر کدوم رو هم وارد کنید اگه طبقه بندی اون رعایت شد. یکی دو درس اول رو که باز کردم ظاهرا مربوط به المنتری هستن. متشکرم
بیشتر توضیح بدین. متوجه منظورتون نشدم.
سلام.
کدوم قسمتش رو متوجه نشدید؟
پادکست های بریتیش کانسیل شامل چند مجموعه س: المنتری, آرتیکل و …
خواسته بودم که در عنوانی که انتخاب کردید برا هر کدوم, اسم اون رو هم بگید,…به عنوان مثال:
مجموعه اول (المنتری)
پادکست های جذابی هستن…چندین درس از مجموعه اول ش رو گوش دادم. تو بیست و چند دقیقه ای که صحبت می کنن, چندین موضوع مطرح میشه و زبان آموز احساس خستگی بهش دست نمیده.
سطح ش هم متوسطه
آشناشدن با لهجه های مختلف بریتیشیا, غیرانگلیسی زبانا و مسایل پیش روی اونها, گیم, آشنایی با شهرها, کشورها و … از جمله مواردی هست که تو یه قسمت از پادکست می تونید بشنویدو لذت ببرید
لطفا این مجموعه رو هم به مرور تکمیل کنید
خسته نباشید، برنامه تون بسیار عالی است، برایتان تبلیغ خواهم کرد.
وای این دوره هم گذاشتن
من دوسال پیش این دوره رو تو برنامه خودشون که تو گوگل پلی هست گوش دادم تو زبانشناس خوبیش اینه کلمه هم میشه ذخیره کرد
کاربردی و لذت بخش بود
یکی از بهترین دوره های زبانشناس
واقعا عالیه ممنون
عالیه، خیلی در لیستنینگ تأثیر گذاره
خیلی خوب بود اما چگونه میتوان صدا را دانلود کرد؟
نرم افزار فوق العاده خوبیست ، ممنون از زحمات کادر زبانشناسان
واقعا برای یادگیری زبان و تقویت لیسنینگ اپلیکیشن عالی و خوبی است ، جایی که پادکست های متنوع رو بشه پیدا کرد خیلی نیست و البته چون متن انگلیسی هم هست موثر تره. ممنون از زحمتهای تیم زبانشناس
مجموعه اول رو همین الان تموم کردم و واقعاً عالی بود. هر قسمت رو اول گوش میکنم، دور دوم لغاتی که بلد نیستم رو هایلایت میکنم. به همه گوش کردن این مجموعه پادکست ها رو خیلی خیلی توصیه میکنم.
خوب است تازه شروع كردم
بسیار مفید برا آیلتس
بسیار عالی برا آیلتس
I heared about that is very good
fantastic ,it’s so helpful for your listening band score in IELTS exam.
عالیههه.صد در صد بدن نقص