سلام؛ من اشتراک زیبوکُ سه روزه خریدم و و اشتراک زبانشناسم رو کمتر از یکماهه که برای یکسال تمدید کردم؛ الان نرمافزار بهم اخطار میده که ارتقاء بده و فرصت استفاده رایگان به پایان رسیده
الان دیگه اون پیام رو نمیده؛ نمی.دونم چرا سر صب شوخیش گرفته بود
اوضاع نت داغونه احتمالا اپلیکیشن ما هم قاطی کرده
سلام اقای ناصری یه سوال فنی، فقط نت سیم کارت ها رو قطع کردن یا مودم هم همین وضع رو داره؟ فردا قراره کارت ورود به جلسه استخدامی بیاد رو سایت
در جریان نیستم چکار کردن. برای من سایتهای داخلی مثل همین زبانشناس و دیگر سایتها باز میشه. هم روی نت سیم کارت هم خونگی. بنابراین اگر سایت مورد نظر شما از سرویس های خارجی استفاده نکرده باشه بایستی باز باشه. درضمن فکر میکنم این شرایط موقتیه و تا فردا تموم بشه.
سایتهای ایرانی باز میشه
وای فای و ایرانسل و… فرق نداره
ولی کلا سرویس های خارج از کشور قطعه !!!
من با گوشی فقط بعضی از سایت های ایرانی برام باز میشه، سایت سنجش هم احتمالا مرجع توزیع کارته ولی باز نمیشه
در کل نگران نباشید. مشکلی که شما دارید بقیه هم دارن و اگر نتونید کارتو بگیرید حتما تمدید میکنن.
من دسترسی به نت دارم همه سایتها هم باز میشه؛ نگران نباشید، اگر نتونستید بگیرید من براتون میگیرم؛ ضمنا سازمان سنجش خنگ نیست که ندونه نت شرایطش چجوریه و فلان؛
من که میتونم باز کنم سایتُ، شما هم نگران نباشید خدا کریمه
تست “شبکه ملی” هستش ارتباطمان رو با جهان قطع میکنن، تمام کارم مونده رو هوا
welcome to north korea
سلام رفقا؛
ویپیانی سراغ دارید که کار بکنه؟
بدبختی گوگل هم باز نمیشه.
ممنون، خدا کریمه بنده هاش مشکل دارن، قطع نت واقعا عذاب اوره،عملا زندگی ادم رو مختل میکنه
نت قطعه
بنزینم گرون کردن
برای اینکه بریم به سمت زندگی پاک…
دیگه باید دوچرخه هامونو دربیاریم
باید برگردیم تو غار مثل انسان های نخستین