سلاااام صبح همگی بخیر و شادی نحوه ی یادگیریه واژگان من اینجوریه که چن بار از روش مینویسم با صدای بلند تلفظ میکنم از خودم براش جمله در میارم…و چند بارم این روندو تکرار میکنم … ولی باز نگرانم یادم بره …وقتی این واژگانو میخونم میرم سراغ تست ولی وقتی به لغت جدید توی تست برمیخورم دیگه واقعا حس ندارم این فرایندو روش انجام بدم چن بار میخونم و رد میشم ولی یجور عذاب وجدان میگیرم…این کارایی که انجام میدم برای زبان کنکوره … کارم درسته آیا؟ برای لغات جدید تست هم این فرایند نوشتن رو انجام بدم؟ پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون
سلام . من زمان کنکور زبانم اصلا خوب نبود ، صفر درصد زدم توی کنکور
ولی به نظرم کتاب های یادگیری واژگان کنکور رو تهیه کنید
تحقیق کنید ببینید چه کتابی واقعا مناسبه و تهیه کنید
زمان ما Tick Eight تازه اومده بود ، یه چیزی مثل جعبه لایتنر ، لغت های زیادی رو من اون طوری یاد گرفتم
در ادامه در مورد شما و روش یادگیریتون ، میتونم بگم که سعی کنید لغات رو در داخل جملات یاد بگیرید تا فراموش نکنید
بهترین روش یادگیری لغات این روش هست و البته میتونید از نرم افزار انکی استفاده کنید یا هر جعبه لایتنر مجازی دیگه
لغات رو به همراه یک جمله و معنی کلمه ، داخل این نرم افزار بنویسید و هر روز تمرین کنید ، این جعبه لایتنر که گفتم کمک میکنه با یک ترتیب خاصی که مناسب یادگیری هست مرور کنید و یاد بگیرید
ضمنا نوشتن روی کاغذ هم میتونه مفید باشه ، هم برای یادگیری لغت و هم املا
ولی لغت رو هی پشت سر هم تکرار نکنید ! و سعی نکنید حفظ کنید
معنی لغت رو ببینید ، چند بار مرور کنید و بعد باید داخل جملات مختلف ببینید اون کلمه رو ، یعنی کلمه از یه متن اومده باشه !
می تونید کلمه و جمله مورد نظر رو مرور کنید با لایتنر تا خیلی خوب یادش بگیرید
موفق باشید
زبان کنکور داستانش جداس، سعی کنید حتما از جعبه لایتنر استفاده کنید، و مدام با تست و ریدینگ کار کردن خودتون رو به تسلط برسونید، بیشتر زبان کنکور با دایره لغت میچرخه، معمولا سوالای گرامر کم و ساده اس
واسه اینکه بشه جواب بهتر داد باید بگین که چقد وقت دارین تا کنکور؟
سلام فاطمه جون
من سال ۸۰ کنکور دادم و اصلا یادم نمیاد چه جوری برای زبان میخوندم فقط یادمه توی آزمونهای هفتگی قلم چی شرکت کرده بودم و هر هفته آزمون میدادم. چون زبانم خوب بود بیشتر وقتم رو صرف عربی و ادبیات کرده بودم . ولی مطلبی که معلومه اینه که شما بیشتر باید روی لغت کار کنی و یه مقدار هم گرامر . و همش تست بزنی و هر چند وقت یکبار تستهایی رو که قبلا زدی دوباره بزنی تا میزان تسلطت بیشتر بشه
موفق باشید
ممنون بابت پاسخگوییتون …من دوس ندارم اصا با گوشی لغت یاد بگیرم …لغتای زبانشناس رو هم رو یه دفتر مینویسم…
حدود 7 ماه و خورده ای
ممنون گل خانممم
تو دفتر نوشتن خیلی فرآیند یادگیری رو سریع میکنه. لااقل در مورد من یکی اینطوریه
واسه من خیلی کند تر میشه
رو بقیه ی درس ها نمیخواین وقت بذارین؟
من یادمه برا کنکور میخوندم گوشیمم گذاشتم کنار چه برسه به اینترنت
خودت که اینجا گفتی تو گوشی نمی تونی یاد بگیری ، تو دفتر می نویسی
4 تا درسه دیگررر میخوام کنکور زبان بدم…ولی اینطور که معلومه بازم موند سال دیگه در بیام
تو کنکور منحصرا زبان ، عربی خیلی مهمه ها ، چون بقیه عربی رو نمیزنن خیلی راحت میتونی از بقیه جلو بزنی
خب اره عزیزم تو دفتر مینویسم ولی فرایند نوشتنم کند پیش میره
عوضش همزمان دیکته ات هم خوب میشه
وای عربی کابوسه…
عربی هم یه چیزی مثل انگلیسی ، با این چشم نگاش کن
نه نه نه به چشام ظلم میشه اونوقت میگن فاطمه زورم کرد