ترجمه درس «راز نوشتن یک انشا خوب»

سالها قبل، در حال تدریس کلاس های مهارت نوشتاری در سن فرانسیسکو بودم. دانش آموزانم امیدوار به قبولی در دانشگاه های آمریکایی بودند. آنها به تازگی مقاله ای درباره اینکه چرا می خواهند در آمریکا تحصیل کنند را به اتمام رسانده بودند.

هر دانش آموز برگه های خود را به من داد و به خارج از کلاس می رفت. نشستم، اولی را برداشتم و شروع به خواندن کردم. اولین پاراگراف را خواندم و کاملا گیج شدم. مقدمه افتضاح بود. جملات بسیار بلند و پیچیده بودند و با کلامی مجهول نوشته شده بودند. واژگان پیچیده بودند و نادرست ادا شده بودند.

همانطور که به خواندن ادامه می دادم، احساس وحشت می کردم. مقاله آن دانش آموز بسیار غیر قابل فهم بود. من حتی نمی توانستم ایده اصلی مقاله را متوجه شوم. خسته شدم، برگه را کنار گذاشتم و برگه ای دیگر برداشتم. شروع به خواندن دومین مقاله کردم و به مشکلاتی مشابه قبلی بر خوردم. دوباره جملاتی بلند وجود داشت که غیر قابل دنبال کردن و فهمیدن بودند. دوباره دانش آموز از واژگان پیچیده استفاده کرده بود که مناسب نبودند و به شیوه نادرست استفاده شده بودند. دوباره هیچ ایده ای از چیزی که او می خواست بگوید متوجه نشدم.

خیلی سردرگم به همه مقالات نگاه کردم و مشکلاتی مشابه در میانشان پیدا کردم: جملات پیچیده، واژگان بیش از اندازه پیچیده، داشتن کلامی مجهول و نداشتن هیچ پیام روشن یا نکته ای خاص. آن مقالات غیر قابل خواندن بودند.

به خودم گفتم چقد افتضاح!!! و آخرین برگه را کنار گذاشتم.

مشکل مهارت نوشتاری آکادمیک

چرا این مقالات اینقدر بد بودند و چرا آنها از یک لحاظ مشابه بد بودند؟ جواب مشخص است، برنامه درسی مخفی. تمام دانش آموزانم انگلیسی را در مدارس یاد گرفته بودند. در کلاس هایشان، به آنها مهارت نوشتاری آکادمیک یاد داده بودند که تاکید بر جملات پیچیده، واژگان پیچیده و کلامی مجهول داشت.

هم دانش آموزان و هم معلمان از این نوع نوشتن استفاده می کنند تا به نظر روشن فکر بیایند. حقیقت این است که بیشتر نوشته های آکادمیک افتضاح اند. بطور مثال مجلات آکادمیک پر از جملات در هم پیچیده است که تا جایی که ممکن است گیج کننده به نظر بیایند. دانش آموزان از استاد خود تاثیر گرفته اند و سعی در الگو قرار دادن نوع نوشتن آنها دارند. همانطور که کلاس سن فرانسیکو نشان داد نتایج غالباً فاجعه بار بوده اند.

همانند هِمینگوی بنویسید

در تضاد با نوشتار آکادمیک، برنده جایزه نوبل بهترین متن نوشته شده ارنست همینگوی به خاطر استایل ساده و مستقیم خود معروف بود. همینگوی غالباً از جملات کوتاه، عباراتی ساده و واژگانی مرسوم برای خلق داستان های زیبا و قدرتمند استفاده می کرد.

با اینکه شما شاید قادر به خوب نوشتن همانند همینگوی نیستید، استایل کلی او برای استفاده بهترین استایل است. بیشتر دانش آموزان مهارت نوشتاری ضعیفی دارند چرا که دوست دارند متون خود را بیش از حد پیچیده کنند. آنها سعی دارند که روشن فکر به نظر برسند ولی نتیجه برعکس می شود. راه حل این است که بیشتر محاوره ای بنویسید. به بیان دیگر، نیاز دارید که همانند حرف زدنتان بنویسید.
نوشتن محاوره ای شبیه به (کاملاً نه) صحبت کردن نیست. وقتی شما انگلیسی صحبت می کنید، بیشتر می خواهید که از جملات روشن، ساده، مستقیم استفاده کنید. شما ایده های خود را تا جایی که ممکن است ساده شرح می دهید.

جملات کوتاه، مستقیم بهترین هستند. جملات بلند را در مجموعه ای از جملات ساده و کوتاه تقسیم کنید. در بیشتر حالات، از کلامی فعال به جای غیر فعال استفاده کنید. از خبرنگاران و همینگوی به جای مجلات، استادها یا مواد آکادمیک الگو برداری کنید.

نوشتن خوب یعنی کوتاه و ساده کردن جملات. بنابراین هدف شما این است که ایده های خود را تا جایی که ممکن است با جملات کمتر مطرح کنید. هر چه متون خود را ساده تر کنید، روشن تر و موثر تر خواهند شد.

چگونه مهارت نوشتن انگلیسی خود را بالا ببریم

سوال اینجاست که چگونه شیوه نوشتاری ساده، محاوره ای و مستقیم را توسعه دهید؟ به نظر می رسد که شما جواب را می دانید! در فصل اخیر درباره اهمیت خواندن از روی لذت صحبت کردیم. تحقیقات نشان می دهند که این نوع از خواندن ها فقط یک راه عالی برای افزایش سرعت خواندن، فهم آن و دشت واژگان نیستند بلکه بهترین راه برای پیشرفت مهارت نوشتاری نیز هست.

همانطور که گوش دادن کلید مکالمه است خواندن نیز کلید نوشتن است. اصولی مشابه اینجا وجود دارد: ورودی های قابل فهم و الهام بخش پایه‌ای قوی برای خروجی موثر است. به بیان دیگر، گوش دادن پایه‌ای برای مکالمه و خواندن پایه ای برای نوشتن است.

درست همانند زمانی که به منابع گوش دادنی ساده برای پیشرفت مکالمه خود متمرکز هستید، به مطالب خواندنی ساده برای افزایش قدرت نوشتاری خود متمرکز خواهید شد. همانطور که به گوش دادن به داستان های واقعی و فایل های صوتی معتبر برای تسلط به مکالمه انگلیسی متمرکز هستید، داستان ها و کتاب های معتبر را برای تسلط به مهارت نوشتن انگلیسی خواهید خواند. نیاز به گوش دادن های زیاد برای مکالمه بدون تلاش داشتید و حالا نیاز به خواندن های زیاد برای نوشتن بدون تلاش خواهید داشت.

به همین دلیل است که اولین فعالیت شما برای نوشتن، خواندن است. هیچ چیز نمی تواند خواندن با شدت و از روی لذت، را برای افزایش مهارت گرامر نوشتاری، واژگان نوشتاری؛ ساختار جملات، املا، و وضوح جملات، شکست دهد. هر چه بیشتر برای لذت بخوانید، بیشتر ساختار جملات انگلیسی را بصورت حسی برداشت می کنید. به بیان دیگر شما بهتر نوشتن را، با الگو برداری از متون نوشته شده توسط نویسنده های خوب، یاد می گیرد. بهترین راه برای تقلید از نویسنده های خوب خواندن کتاب هایشان است.

به یاد داشته باشید، وقتی که بحث بر روی خواندن از روی لذت می شود حجم مهم ترین فاکتور است. هدف شما این است که بطور مداوم صفحات انگلیسی ای که می خوانید را در طول هفته افزایش دهید. داستان هایی را بخوانید که دوست دارید. کتاب های علمی تخیلی را بخوانید که برای شما جذاب اند. کامیک بخوانید. مطالب ساده بخوانید. حجم مطالبی که می خوانید مهم است نه سختی آنها. در حقیقت، هر چه منابع ساده تر باشند معمولاً بهتر هستند، مخصوصا برای هدف پیشرفت شما در نوشتن.

تمرین روزانه نوشتن: سرعتی نوشتن

بسیاری از انگلیسی آموزان متمرکز بر مقالات آکادمیک انگلیسی هستند. همانطور که قبلاً اشاره شد، این نوع از مقالات اغلب بیش از حد پیچیده اند، حتی مقالات خوب نوشته شده آکادمیک می توانند چالش برانگیز باشند و نوعی از سطوح پیشرفته نوشتاری هستند.
به همین دلیل است که زبان آموزان با تمرکز بر نوع نوشتاری ساده شده بیشتر سود می برند. یکی از بهترین راه ها برای اینکار نوشتن وقایع روزانه است. نوشتن وقایع روزانه به شما کمک می کند که ساختار جملات خود را پیشرفت دهید، سریع تر و واضح تر بنویسید.
نوشتن وقایع روزانه باید کوتاه و ساده باشند. هر روز، موضوعی ساده را انتخاب کنید و درباره آن بنویسید. ممکن است درباره کاری که دیروز انجام دادید بنویسید. ممکن است درباره اهداف خود بنویسید. میتوانید درباره چیزی بنویسید که به تازگی خوانده اید، و درباره افکار و احساستان درباره آن به بحث بپردازید.

گام بعدی این است که از یک زمانسنج که دارای زنگ باشد استفاده کنید، برای ده دقیقه. وقتی که حاضرید، دکمه شروع را بر روی تایمر خود بزنید و تا می توانید سریع بنویسید. مهم ترین نکته که باید در نظر بگیرید این است که نباید صبر کنید. باید در طول ۱۰ دقیقه بدون هیچ توقفی بنویسید. برای اینکه فکر کنید چه بنویسید صبر نکنید. برای تصحیح غلطتان توقف نکنید. برای فکر کردن به عبارتی بهتر توقف نکنید.به دست خود اجازه بی حرکت شدن ندهید، به نوشتن هر چیزی که به ذهنتان می آید برای ده دقیقه ادامه دهید.

این تکنیک “نوشتن محدود به زمان” نام دارد. و زیاد میان نویسنده های حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرد. با نوشتن سریع، بدون توقف، شما از قسمت انتقادی مغز خود می گذرید و یاد می گیرید که اجازه دهید کلمات به بیرون بریزند. در ابتدا که شروع می کنید احتمالا احساس نا امیدی خواهید کرد. برای فکر به اینکه چه بنویسید تقلا خواهید کرد. آشفته خواهید شد. اشتباهات زیادی خواهید داشت. نگران نباشید.

با تمرین روزانه‌ی تکنیک نوشتن محدود به زمان پیشرفت خواهید کرد. سرعت و روان شدن شما در نوشتن زیاد می شود. خود را در حال استفاده از عباراتی که قبلا در کتاب یا مطالب خواندید، پیدا خواهید کرد. چون سریع می نویسید، مجبور به ساده نوشتن خواهید شد. وقتی برای فکر کردن به قواعد گرامری نخواهید داشت.

هفته به هفته، ساختار جملات شما پیشرفت خواهد کرد. مهم تر از همه احتمالا اعتماد به نفس شما در نوشتن انگلیسی پیشرفت خواهد داشت. اگر احساس اعتماد بنفس کافی دارید، می توانید وقایع روزانه خود را در اینترنت به عنوان یک بلاگ به اشتراک بگذارید. هر روز، یک پست جدید از نوشتنی های محدود به زمانتان را به اشتراک بگذارید.

دوباره نویسی راز خوب نویسی است

خواندن از روی لذت و نوشتن محدود به زمان پایه تمرین نوشتاری شما می باشند. به هر حال، شما با استفاده از این دو روش یک نویسنده عالی نخواهید شد. در حقیقت، نوشتنی های محدود به زمانتان احتمالا هیچ گاه عالی نخواهند شد. آنها همیشه شامل اشتباهات و مشکلاتی خواهند بود و این اشکالی ندارد.

در حقیقت مقاله روزانه شما بعدا به خود شما کمک می‌کند. یک رازی است که تعداد کمی از نویسندگان به بحث آن می پردازند، ولی همه می دانند: تقریبا همه پیش نویسهای اولیه بد هستند! به بیان دیگر، حتی بومی زبان های حرفه ای، که هزاران دلار بابت کتاب هایشان پول میگیرند هم در ابتدا بد می نویسند. تمام نویسنده ها اشتباه گرامری دارند. همه نویسنده ها غلط املایی دارند.

نویسنده های عالی می دانند که راز خوب نوشتن دوباره نویسی است. در نوشتن ما امتیازی عالی نسبت به مکالمه داریم. ما زمان داریم. شما باید چیزی که نوشته اید را بخوانید. زمان دارید که مشکلاتتان را شناسایی کنید. زمان دارید تا اشتباهاتتان را تصحیح کنید. زمان دارید تا تمامی چیز هایی که نوشتید را دوباره نویسی کنید. حتی وقت دارید که نوشته خود را به دیگران نشان دهید و از آنها کمک بخواهید.

برای نوشتن های عادی، بطور مثال بلاگها یا ایمیل ها، نیازی به دوباره نویسی نیست. با این حال؛ برای ارتباط های با اهمیت مثلا درخواست های تجاری، مقالات مدرسه ای، ایمیل های مهم؛ مطالب حرفه ای و… دوباره نویسی صد در صد ضرورت دارد.

خبر خوب این است که شما نیاز به عالی نوشتن ندارید. مشکلی ندارد که در اولین پیش نویستان اشتباه داشته باشید. همه اینگونه ایم. حتی اولین پیش نویس فاجعه بار هم باشد قابل قبول است. در نوشتن، فقط نوشته آخر است که اهمیت دارد و باید عاری از اشتباهات باشد.

شما نوشته نهایی عالی را با ویرایش به دست می آورید. ابتدا از تکنیک نوشتن محدود به زمان استفاده کنید تا اولین پیش نویس خود را سریعاً بنویسید. تمام ایده خود را بر روی برگه بیاورید. اشتباه کنید. مهم نیست فقط سریع بنویسید.

وقتی که اولین پیش نویس تمام شد، حالا کاری دارید که باید انجامش دهید. خود را همانند یک مجسمه ساز بدانید و اولین پیش نویس شما خاک رس است. پیشنویس را بخوانید، خود را خواننده نهایی تصور کنید ( کسی که مجسمه را خواهد دید). آیا ایده ها کامل هستند؟ آیا همه چیز به خوبی شرح داده شده؟ چه چیزی پیچیده است؟ آیا ایده ها دارای ساختاری مناسب اند؟

بدون شک شما مشکلات زیادی پیدا خواهید کرد. حالا زمانی است که باید مرور کنید. مشکلات را برطرف کنید. اشتباهات را بردارید. دوباره آن بخش یا کل آن را اگر نیاز بود بنویسید. تمرکز شما این است که دومین پیش نویس را ساده تر، شفاف تر و مستقیم تر کنید.
وقتی دومین پیش نویس را به اتمام رساندید، آن را ذخیره کرده و کنار بگذارید. اگر ممکن است، یک روز صبر کنید و سپس دوباره آن را بخوانید. دوباره فرض کنید که مخاطب نهایی هستید. به دنبال جملات پیچیده بگردید، به دنبال ایده های نا واضح باشید. مشکلات را برطرف کنید و دوباره آن را دوباره نویسی کنید.

برای خیلی از متون دو بار ویرایش کافی است. با این حال اگر متون خیلی مهم هستند نیاز دارید که بیشتر این کار را انجام دهید. برای این گونه از متون بهتر است که از افراد دیگر به عنوان ویراستار کمک بگیرید. ویراستار شما می تواند دوست شما، یا معلم، یا حتی یک حرفه ای باشد. این شخص سومین پیش نویس شما را می خواند و به شما پیشنهاداتی می دهد. از آنها بخواهید که هر جا که مشکل دارد را برای شما سریعاً دوباره نویسی کنند.

کار با یک ویراستار به شما کمک می کند که بهترین متون ممکن را بنویسید. همیشه نیاز نیست ولی هر گاه که توانستید این کار انجام دهید و به پیشنهادات آنها به خوبی توجه کنید.

بعد از چند بار دوباره نویسی با کمک ویراستارتان، حال آماده اید که چیزی که نوشتید را به انتشار برسانید. قبل از اینکه این کار انجام دهید، مطمئن شوید از Spell check استفاده کنید تا غلط املایی هایی که فراموششان کردید را پیدا کنید.

برای تمرین

هر روز یک تمرین نوشتاری محدود به ده دقیقه انجام دهید. در طول انجام این تمرین تا می توانید بدون توقف باشید و سریع بنویسید.
روز بعد، نوشته روز قبل خود را بخوانید. سریعاً مشکلات و غلطهایتان را شناسایی کنید. دوباره مطلب روزانه ای که نوشتید را بنویسید تا واضح تر شوند. هر چیزی که غیر ضروری است را حذف کنید.

روز سوم به قدم اول بروید و دوباره یک تمرین محدود به زمان انجام دهید. به این الگو (نوشته های محدود متناوب به زمان به علاوه دوباره نویسی) ادامه دهید.

======================
این تاپیک مربوط به درس «راز نوشتن یک انشای خوب» در اپلیکیشن زبانشناس است (دوره «کتاب گویا»، فصل «درس ۱۸»)

28 پسندیده

وای خیلی جالبه
منم تو نوشتن خیلی میخوام خاص بنویسم
خیلی خوب بود
ممنونم

3 پسندیده

منم همینطور، فکر میکردم وقتی که همه ی کلمات انگلیسی رو بلد باشم می تونم یه متن طولانی بنویسم
این روش تمرینی که ای جی گفته عالیه
مرسی آقا کامبیز، دمت گرم بابت ترجمه های عالیت

4 پسندیده

چقدر عالی.ممنون از اینکه این همه وقت میذارین و زحمت واسه بچه های تالار میکشین
میگم خوب میشه ها واسه تنوع اگه کسی تمرین نگارشی انجام داد از روند پیشرفتش حتما گزارش بده تو تالار

5 پسندیده

سلام یسوالی برام پیش اومد. اینکه این تمرین نوشتاری از چه زمانی استارت بخوره بهتره؟
چون به هر حال برای نوشتن باید تا حدی ورودی قابل فهم داشته باشه ذهنمون تا تمرینش بدیم خارج کنه. بنابراین گمونم این تمرین فعلا برای افرادی مثل من که مبتدی هستن زود باشه اینطور نیست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

2 پسندیده

سلام، اگه با انگلیسی قدرت کار می کنید
تو درس ۱۹ ،ای جی میگه الان وقتشه نوشتن رو شروع کنید

اما الان هم می تونید خاطره های کوتاه در حد یه جمله بنویسید

5 پسندیده

تو یکی از این پادکستایی که واستون فرستادم ای جی به این موضوع اشاره میکنه
یه نفر میپرسه که من چجوری نوشتنمو خوب کنم ای جی میگه اول مکالمه رو فول شو بعد تمرین نوشتن کن
البته شما میتونید تمرین نوشتن کنید ولی نه به شکل گسترده و نوشتن مقالات و …
از همین تاپیک تعاملی خودمون استفاده کنید یا از بخش مکالمه استفاده کنید
از روزتون یا درباره موضوعی که دوست دارید بنویسید یا شاید یه داستان دوست دارید بنویسید.
با بقیه به اشتراک بزارید اینجوری هم مشارکت می کنید و هم ی کوچولو تمرین نوشتاری انجام میدید.
ولی تمرین گسترده رو بزارید واسه وقتی که کاملا ناخودآگاه با ساختار جملات آشنا شدید و مکالمتون بهتر شد.

11 پسندیده

سلام
عالی بود آقا کامبیز ممنون…

بچه ها کاش میشد مثلا هرازچند روزی یه موضوع سااااده مطرح کنید🙃 (که امثال من که تازه شروع کردن هم بتونن شرکت کنن)
و درموردش یه داستان کوچیک (حداکثر ۱۰خط ) بنویسیم
بعد بعکسیم بزاریم اینجا
که بچه هایی که واردن هم اشکالات و ایراداتمون رو لطف کنن بهمون بگن هم یه جور تمرین نوشتاری میشه واسه هممون
مثلااااااا بااین شروع بشه
…I always loved when I was a kid
بعد حداکثرتا ۱۰ خط هرکس میتونه ادامش بده و یه مینی استوری بنویسه😍
مشخصاً امثال من از لغات و کلمات مبتدی استفاده میکنن
اما میتونیم لغات و جملات حرفه ای بقیه رو که ببینیم و بخونیم و یاد بگیریم…:nerd_face:
گفتم اینو اینجا مطرح کنم چون مثلا خودم اگه همچین داستانکی بنویسم
کسی نیست ایراداتم رو بگه و واسم تصحیح کنه😓
نمیدونم شایدم خیلیا هم مثل من باشن😶

نظرتون چیه؟؟؟؟؟:grinning_face_with_smiling_eyes:

4 پسندیده

منم خیلی باهات موافقم اما خب میگن که نباید اشکالات رو بگن و خودمون بعدا متوجه میشیم
اما خب منم با این ایده ای که دادی موافقم واسه داستان نوشتن

3 پسندیده

آره میگن نگن واسه ما بهتره
اما اتفاقا اشکالاتمون رو بگن خیلی بهتره
احتمالا واسه روحیه مون میگن :sweat_smile:
اما
ایرادهامونو بگین
خخخ ما روحیمون خوبه
اینجوری پوستتمون هم یه نمه ضخیم میشه
حداقلش اینه که اگه جایی جلو کسی اشتباه گفتیم
اوووونقدر خودخوری نمیکنیم و ناراحت نمیشیم:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

3 پسندیده

اره من خودمم دوست دارم اشکالاتم گفته بشه اینجوری به نظرم انگیزم بیشتر میشه واسه اینکه سعی کنم تو داستان بعدی مثلا اون اشکالاتو تکرار نکنیم:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
امیدوارم که قبول کنن:blush::sweat_smile:

3 پسندیده

برای نوشتن اشکالی نداره ایرادات گفته شه
چون تو نوشتن وقت دارید و میتونید رو اثر فکر کنید
ولی مکالمه باید روحیه آروم باشه. ریلکس باشید و بتونید سریع حرف بزنید واسه همین ایراد گرفتن تو مکالمه فایده ای نداره.
واسه نوشتن اول باید کلی کتاب بخونید و به کلی مجموعه گوش بدید. تا یه ساختار کلی از جملات یاد بگیرید بعد شروع به تمرین نوشتاری کنید.
ایده خوبیه به شرطی که فقط به شکل بازی انجام بشه ( همون قسمت مینی استوری ساختن)
ولی اینکه یه چی بنویسیم بقیه بیان ایرادو بگیرن یکم وقت گیر و خسته کننده میشه. هم واسه خودتون و هم واسه بقیه کاربرا.
فرض کنید تو یه تاپیک 5 نفر بیاد داستان بنویسه و هی بیایم سرش بحث کنیم که آقا این اینجوری میشه اون اونجوری. اصن یه وضعه ناجوری میشه.
تو این یه مورد من نیستم، اگه ایده و پیاده کردید باید از آقا حسین و حامد جان کمک بگیرید که بیشتر با ساختار انگلیسی سر و کار دارند. :grin:

7 پسندیده

خیلی ممنون:persevere::cry::cry::sweat:
ولی ما رو شما حساب میکردیم که کمکمون کنید:cry::cry:
خب بازم هرچی جمع میگه😓

1 پسندیده

اگه بخواید من رو مکالمه و شیوه نوشتن داستان بهتون کمک میکنم ولی رو ساختار اون توانایی لازم رو تو خودم نمیبینم.
میگم که خیلیا هستند که ساختار جملاتو خوب بلدن مثله آقا حسین که خب رهبر تالارمونه و تافل داره و از خیلی از ماها گرامر رو بهتر بلده.
من اگه بیام یه چیزی بهتون بگم امکان داره غلط باشه چون من هیچوقت گرامر نخوندم حتی ده دقیقه و سمته دیگه تمرین نوشتاری زیادی هم نداشتم، بزرگترین پروژه نوشتاری من همین داستان هاییه که تو تاپیک تعاملی میزارم که هدف دارن و هدفشون بیشتر ذخیره شدن برای آینده خودمه که دو ماه دیگه بیام ببینم چه خبره که شما هم این کار رو میتونید انجام بدید.
ولی اگه رو بحثه انگیزه و به چی گوش بدیم و مکالمه و… کمک بهتری میتونم بهتون بکنم.
البته رو همین قضیه نوشتن هم مقاله هایی خوندم و میتونم رو اینکه چطوری نوشتنتون رو بهتر کنید کمکتون کنم ولی از لحاظ غلط گیری شرمنده اون توانایی لازم رو ندارم

4 پسندیده

اختیااااار دارید شما استادین…
شرمنده قصد ناراحت کردنتون رو نداشتم:no_mouth::no_mouth::no_mouth:
اگه بدون گرفتن غلط باشه چی؟؟
همونجور ک گفتین تفریحی باشه:heart_eyes::joy:
واسه دست گرمی
البته بازم هرچی جمع میگه
من فقط پیشنهاد دادم

1 پسندیده

تمرینی که اینجا نوشته شده هم برای گفتاری خوبه هم برای نوشتاری

من بد نیستم برای این موضوع ولی ترجیح میدم فردی با انگیزه :muscle: مثل شما این کار رو بکنه. چون به اندازه ی کافی موارد دیگه وجود داره که نمیتونم روی یک مورد خاص تمرکز کنم :stuck_out_tongue_winking_eye:.

2 پسندیده

ممنونم :rose:

ن بیخیال انگار شدنی نیست
منم فقط پیشنهاد دادم😊

1 پسندیده

شدنیش که قطعا شدنی هست. صبر بفرمایین قطعا آدمش پیدا میشه. :blush:

1 پسندیده

شما بنویسید من طبق ساختاری که دارم یاد میگیرم تاجایی که سوادم اجازه بده و خودم یاد گرفتم فارسی و انگلیسیش رو چک میکنم.
همیشه اول چیزی رو که میخواید به فارسی محاوره تو نظر داشته باشید بعد تبدیلش کنید به فارسی مرجع(کتابی) بعد تبدیلش کنید به انگلیسی.
ما از همون جلسه اول شروع کردیم به نوشتن همین الآن هم وقتی چند نفر صحبت میکنن مدام تو ذهنم در حال تبدیلش به انگلیسی هستم بعضی وقتاهم ناخودآگاه میشه

2 پسندیده

شما لطف دارید
خییییلی ممنونم:rose::rose:

2 پسندیده