سلام من کلاس آموزشی زبان میرفتم ولی هروقت میرفتم هرچی میخوندم از یادم میرفت.الان ۲ هفته که تصمیم گرفتم کلاس نرم و دارم از این نرم افزار استفاده میکنم.بنظر شما کارم درسته یا به کلاس رفتنم ادامه بدم.
سلام
وقت به خیر
با توجه به هدف هر فرد از یادگیری زبان و ویژگیهای شخصیتی و… ممکنه یک روش برای یک نفر جواب بده و برای یک نفر دیگه نه و هیچ روشی نیست که به طور کلی برای همه موثر باشه. بعضیها از رقابت توی فضای کلاسها انگیزه میگیرند اما بعضیها هم استرس میگیرند. خود من افراد زیادی رو میشناسم که از کلاسهای حضوری و غیر حضوری نتیجهی فوقالعادهای گرفتن و در کنارش افراد زیادی هم خودآموز مطالعه و پیشرفت کردن. اما فکر میکنم که نرم افزار زبانشناس یک مکمل حساب میشه و شما در کنار هر منبع و روشی که برای یادگیری استفاده میکنید، میتونید از این نرمافزار هم استفاده کنید و نتیجه بگیرید.
اما در رابطه با کلاس زبان این رو بگم که نباید صرفا به خود کلاس اکتفا کنید و تک بعدی عمل کنید. حتما باید در کنارش فعالیتهای جانبی و مکمل داشته باشید. مثل دیدن فیلم و سریال با زیرنویس، مطالعه آزاد کتاب یا مقالههای مورد علاقتون.
به هر حال امیدوارم موفق باشید.
سلام . تنها پیشنهادی که میتونم بدم اینه که شیش ماه از زبانشناس استفاده کنید و بعد پیشرفت خودتون رو بسنجید
مقایسه کنید که آیا با کلاس رفتن بهتر نتیجه گرفتید یا با نرم افزار ؟ که شک نکنید با زبانشناس بهتر نتیجه میگیرید ولی بازم امتحان کنید خودتون
مزایایی که میشه گفت داره اینه که ، شما هزینه ی خیلی کمتری میدید و وقتتون تلف نمیشه ( رفت و آمد به کلاس و… ) که می تونید این تایم رو زبان بخونید
همچنین علاوه بر امکانات خوبی که نرم افزار داره و خوندن زبان رو بهینه میکنه ، شما به حجم خیلی زیادی از منابع گرون قیمتی و با ارزشی دسترسی پیدا میکنید که همه هدفشون اینه که شما بدون نیاز به کلاس و با روش های کارشناسی شده و ابداع شده توسط برترین زبانشناس های دنیا ، انگلیسی رو یادبگیرید
و همینطور با این منابع می تونید علاوه بر زبان ، روش زندگی خودتون رو بهبود بدید ، ایده های خوب بگیرید و نکته مهم اینکه مهارت خود آموزی یا self study رو یاد بگیرید
که بعد می تونید علاوه بر زبان ، مهارت های دیگه رو با همین سیستم ها یاد بگیرید و پیشرفت کنید
این چیزا رو توی آموزشگاه ها به دلیل هزینه ی بالا ، وقت کم و تعداد زیاد زبان آموز در یک کلاس نمیشه انتظار داشت
و همینطور که میدونید ، آموزشگاه ها مثل مدرسه هستن و با کتاب و آزمون و… زبان یاد میدن که کمتر کسی میتونه واقعا از این روش های قدیمی نتیجه بگیره
منابعی که توی زبانشناس هست اما تاکید بر یادگیری ناخودآگاه زبان انگلیسی داره ، دقیقا همون طور که ما زبان خودمون رو یاد گرفتیم بدون اینکه قوانین گرامر رو بلد باشیم !
در آخر پیشنهاد میدم مصاحبه با اعضای موفق رو سرچ کنید و مصاحبه افرادی که با این نرم افزار و منابعش نتیجه گرفتن رو گوش بدید
سلام این مقاله هم مطالعه کنید
ممنون از راهنماییتون