جدی؟؟؟؟ در مورد همه چی توضیح داده
منو میگن
…
این که چه کتابی بگیرید تصمیم با خود تان است ولی پیشنهاد من شهاب اناری است و این را بگویم که من چهار سال پیش از آن نتیجه گرفتم، شاید در این چهارسال کتابهای بهتری چاپ شده باشد ولی در کل نظر من شهاب اناری است.
دیگر اینکه برای بررسی کتابهای کنکور، سعی کنید در کتابخانهای نامنویسی کنید و کتابهای کنکوری هر درس را به رایگان بخوانید و با هم مقایسه و بررسی کنید و نتیجهی نهایی را بگیرید سپس خرید کنید.
همچنین کتابخانه رفتن باعث میشود با دوستان کنکوری موفق آشنا شوید و از آنها مشورتهای خوبی بگیرید.
آری تقریبا، خیال تان راحت باشد، هتا اگر واژههایی جدید هم در متن باشد خواهید آموخت که معنای آنها را حدس بزنید و پاسخ درست را برگزینید.
برای آزمون زبان تنها یک کتاب کافی نیست، افزون بر کتاب شهاب اناری، من کتاب «اند ریدینگ/End Reading» را هم میخواندم تا سرعت ام برای تستهای ریدینگ بالاتر برود. کتابهای ریدینگ بسیار اند.
نمیدانم، کتاب اش را نخواندهام.
پیروز باشید.
سلام
بنده کتابهای زبان عمومی زیر ذره بین رو پیشنهاد میکنم. بره خود بنده خیلی سودبخش بودن.
اینم آدرس سایتشونه:
ممنون نظرات عالی …
خواهش میکنم
من کتاب شهاب اناری رو تعریفش رو زیادشنیدم وکسایی که نتیجه گرفته بودن
کتاب زبان کیاسالار هم هست
ولی کیاسالارمن بادرسنامه ش موافق نبودم یه ذره گیج کننده بود.ولی تستاش خوب بود.فقط درقسمت ریدینگ واینا بایستی سعی کنین دایره لغاتتون روافزایش بدین
ولی اینکه چه کتابی بگیرین به نظرمن برین کتابخانه وکتاب هاروبررسی کنین خودتون متوجه میشین واینکه باکدوم راحت ترین.
البته ریدینگ هم مهارت خودشوداره حتماقرارنیس کلش روبخونین.
به نظرمن کتاب هایی خوبن مشخص هستن زیادوقتتون صرف اینکه کدوم کتاب واینانکنین.نکات درتست هاست پس زیادتست بزنین تاسرعت عملتون هم بالابره وهم یادبگیرین
ممنون بابت نظرتون…
درسته ممنون ببینم چیکار میکنم
خواهش میکنم.ان شاءالله موفق بشین