سلام به همه دوستان پر انرژی و فعال تالار زبانشناس، دوستان این اولین بازگویی داستان منه که بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم بلاخره فرستادمش،
دوستان به بزرگواری خودتون مکس ها و تپق های زیادمو ببخشید.
خوشحال میشم اشکالات و اشتباهات گرامری و تلفظیمو بهم یادآور بشید.
سلام و درود
خیلی خوب بود، نحوهی بیانتون، مرزبندی جملات، لحن و کلام و تلفظتون خیلی خوب بود. فقط ایرادهای جزئی تو تلفظ داشتین که نیازی به گفتن نیست به مرور زمان درست میشه.
اشتباهات گرامری رو هم من هیچوقت نمیگم و لزومی هم به گفتنش نیست، خیلی تو بحر گرامر نرید.
من یه سوال داشتم: وویستون فالبداهه بود؟
اگه که بوده، به نظرم عالی بودین.
ممنون پری خانوم از اینکه به ویس بنده گوش دادید و تشکر فراوان بابت ارزیابی و بررسی که داشتید.
آره کاملا بداهه بود، برای همین هم اخرای ویس یه مقدار مکس هام بیشتر شد
پس اینجا لازمه نظرم رو تغییر بدم و بگم فوقالعاده بود.
من هم از تلفظتون خوشم اومد هم از تسلط و خونسردیای که توی صداتون بود. درس پنج این بود، درس آخر حتما میترکونید.
سلام
خسته نباشید خیلی عالی
چند وقته زبان میخونید؟
نظر لطفتون هست، خیلی ممنوووووون @pari
ولی تا امروز که این ویس رو فرستادم هنوز نمیتونم چیز خاصی به انگلیسی بیان کنم، منظورم مکالمه ساده ست
مرسی،
از پاییز امسال انگلیسی قدرت رو شروع کردم،
البته تابستون داستانهای بچگانه رو خوندم
من خودم بعد از سالها زبان خوندن، وقتی با زبانشناس آشنا شدم، مکالمهی ضعیفی داشتم ولی الان زمین تا آسمون مکالمهم فرق کرده. تکنیک خاصی هم برا مکالمه به کار نبردم، فقط زیاد گوش میدم و خیلی با دقت گوش میدم. وقتی شنیدار و میزان لغاتتون بهتر بشه، مکالمه هم خودبخود بهتر میشه.
به نظر من پیشرفتتون تو این مدت کم خیلی خوب بود
به خودتون فرصت بدین بقیه چیزا هم درست میشه
من واقعا از فایل صوتیتون خیلی خوشم اومد
ممنون از اینکه افراد فعال و با انگیزه تالار از جمله شما و سایر عزیزان مجرب به دوستان تالار زبانشناس انگیز و انرژی مضاعف میدید،
Hi that was good for first
I wish u will be successful
Keep going ,continue
Good job
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و گوش دادید، مرسی
سلام سلام دوست جدیدمون
اولین بازگوییتون مبارک
خیلی خوب بود، البته بیشتر از خوب
Rهاتونم خیلی قشنگ تلفظ میکنید
هیجان تعریف کردنتون هم نشون میده که شاگرد ای جی هستین
خلاصه که عالی بود
به امید موفقیت های بیشتر شما
ممنون خانم دوستی @fdoosti، شما دوستان ارزشمند تالار زبانشناس واقعا لطف دارید،
بابت انگیزه ای که به من دادید خیلی ممنونم:pray:
مرسیییی
به امید موفقیت همه دوستان پرتلاش تالار
سلام خیلی وقت بود صدای ای.جی هوگ رو نشنیده بودم، بیشتر کلمات تون خیلی شبیه ایشون بود حتی صداتون خیلی خیلی نزدیک هست بعد مدت بیشتری کار با اپلیکیشن کلا تشخیص فکر کنم سخت بشه به حدی که اگه به خانم شون هم زنگ بزنید اشتباه می گیرند
لتس تاک عالی ارائه دادید موفق و پایدار باشید
ممنون خانم نیکنام @ala از اینکه لطف کردید و به ویس بنده گوش دادید.
من هم آرزوی موفقیت دارم برای شما و تمامی دوستان حاضر در تالار زبانشناس مخصوصا کامبیز خان عزیز @YoKambiz
شما خیلی لطف دارید نسبت به بنده ولی من تا این حد احساس خوبی نسبت به ویس خودم ندارم!!!
بازم ممنون بخاطر انگیزه و انرژی که بهم میدید
سلام در وهله اول تبریک میگم بابت شروع چالشتون
در ارتباط با ویستونم باید بگم با اینکه اولین بازگوییتون بود اما بسیار با قدرت ظاهر شدین. تلفظتون خوب بود و مشخصه کاملا متمرکز و با دقت مطالعه دارین.
خلاصه که مرحبا به شما. با همین قدرت ادامه بدید.