سلام چرا این بسته آموزشی فقط چهار زمان رو به تمرین گداشته پس بقیه زمان ها رو چجوری یاد بگیریم
این تاپیک مربوط به درس« مکالمه فعالانه » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستان های واقعی » فصل: « درون حصار »
سلام چرا این بسته آموزشی فقط چهار زمان رو به تمرین گداشته پس بقیه زمان ها رو چجوری یاد بگیریم
این تاپیک مربوط به درس« مکالمه فعالانه » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستان های واقعی » فصل: « درون حصار »
سلام وقت بخیر
متاسفانه من هنوز داستانهای واقعی رو شروع نکردم ولی این رو میدونم که زبان انگلیسی ۱۶ زمان داره که به ۴ قسمت تقسیم میشه و هر قسمت هم ۴ قسمت داره . ۸ تا از این زمانها اصلی هستش که یه کلیپ آموزشی توی زبان شناس هست که لینکش رو اینجا براتون میزارم
موفق باشید
ممنون خب بزارید ک ببینیم
منظور منو این دوستمون بهتر توضیح داده
بفرمائید
مرور خلاصه زمانهای انگلیسی
سلام . فکر میکنم 12 تا باشه
سه تا زمان اصلی : حال ، گذشته ، آینده
هر کدوم هم به چهار روش میتونن بیان بشن :
ساده ، استمراری ، کامل ، کامل استمراری
در کل میشه 12 تا
با توجه به توضیحاتی که بالا دادم ، شما اصلی ها رو یاد بگیرید ، فرعی ها رو هم می تونید متوجه بشید ، حالا اسماشون اصلا مهم نیست
فقط باید توی کتاب ها و فیلم ها ، خیلی زیاد ببینید و بشنوید ، در موقعیت های متفاوت ، تا مسلط بشید
ضمن اینکه تمام زمان ها رایج نیستن و بعضیاشون خیلی کم استفاده میشن ، خصوصا توی مکالمه و فیلم و پادکست و…
شاید توی کتاب ها گاهی بهشون برخورد کنید
زمان های
حال ساده ، حال استمراری ، گذشته ساده ، گذشته استمراری ،
حال کامل ، گذشته کامل ، آینده ، آینده کامل
پر کاربرد هستن
آینده ی کامل هم کم کاربرد تره که توی بسته ی قدرت ، گاهی اوقات بهش اشاره میشه
هفت تای باقی مونده رو توی داستان های واقعی و انگلیسی قدرت بهش میپردازن که اگه شما مسلط بشین و بتونید ازشون استفاده کنید خیلی خیلی عالیه و منظورتون رو کامل می تونید برسونید و نیازی به بقیه زمان ها ندارید تقریبا !
واقعا، اینجوری ک خیلی هم عالیه
سلام آقا مهران وقتتون بخیر
ضمن احترام به نظر شما باید خدمتتون عرض کنم که ۴ تا زمان باقی مونده مربوط به قواعد آینده در گذشته است
موفق باشید
سلام . وقت شما هم بخیر
ممنون بابت تذکر ، من نمیدونستم چون گرامر مطالعه نکردم به اونصورت
همینا رو هم زیاده روی کردم
ممنونم . همچنین
بنظر من اتفاقا خوب کاری کردید ، من که خیلی پشیمونم ، میتونستم همون وقت رو برای تقویت لیسنینگ و اسپیکینگ بزارم
به نظرم شما هم اگه از تکنیک tprs استفاده کنید که حتما همینکارو میکنید ، ساختار ها رو زیاد ببینید ، بیشتر از گرامر به مفهوم و بازه های زمانی دقت کنید و خیلی دنبال تحلیل نباشید مشکلی توی اسپیکینگ نخواهید داشت
و وقتتون هم تلف نشده
حتی با وجود اطلاعاتی که دارید می تونید ریدینگ بهتری هم داشته باشید
بازم این نظر شخصی منه و مبنای علمی نداره
مطالعه گرامر من به سالهای دور و روش تدریس آموزشگاههای قدیمی بر میگرده و توی ریدینگ و دیکته و درک مطلب زیاد مشکل ندارم . الان چند وقتی هستش به برکت زبان شناس لیسنینگ و اسپیکینگ رو هم دارم تقویت میکنم
خیلی هم عالی . امیدوارم موفق باشید
دوست عزیز شما کدوم بسته های آموزشی رو از زبان شناس تموم کردی ک الان توی مکالمه رووون هستین، میشه بفرمایید ما هم امیدوار بشیم و بیشتر وقت بزاریم برا مطالعه، مرسی
سلام . من آخرای بسته ی قدرت هستم
چندتا هم از داستان های واقعی و داستان های کوتاه مجموعه Deep English مطالعه کردم
و فکر نمیکنم توی مکالمه هم روون باشم ، گرچه فهم نسبتا خوبی از زبان بدست آوردم تا حدودی با توجه به زمانی که تا الان گذاشتم
در مورد مکالمه اینکه : تا حدودی میتونم نظراتم رو بیان کنم و سوال بپرسم و پاسخ بدم ، ساختار ها و گرامر هم تا حد نسبتا خوبی برام جا افتادن و از زبونم تا حد زیادی درست جاری میشن
در کل هنوز مکالمه رو جدی شروع نکردم ،البته به زودی این کار رو انجام میدم
و چون تمرین زیادی نداشتم تا الان ، پس طبیعیه که انتظار نتیجه نداشته باشم یا قضاوت نکنم خودمو
مکالمه فقط با مکالمه قوی میشه ، بسته ی قدرت و داستان های واقعی به باز شدن زبان شما و جا افتادن و نهادینه شدن گرامر توی ذهنتون کمک میکنن و شما رو آماده ی مکالمه میکنن
هر وقت آماده باشید ، زبان از دهانتون جاری میشه بدون فکر کردن
و اونوقت هم که زبان بهتون اعلام آمادگی میکنه و شما می تونید حرف بزنید و تمرین کنید تا بهتر و بهتر بشید
من الان در مرحله ای هستم که زبان داره بهم میگه تنبلی رو کنار بذارم و مکالمه رو شروع کنم
البته بعضی ها میگن از اول مکالمه کنید ، نظرات متفاوته
در کل برای یادگیری مکالمه ، مهم اینه که مکالمه کنید و تمرین کنید تا به سلاست برسید
من هنوز به سلاست نرسیدم سعی میکنم تا قبل از عید ، قدم بزرگی به سمتش بردارم
و با توجه به تجربیات دوستانی که به سلاست رسیدن میشه گفت که کار شما بعد از انگلیسی قدرت تازه شروع میشه و دوره ی انگلیسی واقعی و مگا داستان ها کمک زیادی به اسپیکینگ میکنن
امیدوارم موفق باشی و به نتیجه مثبت برسی و ما هم از تجربه و انگیزه شما دوستان استفاده ببریم
ممنون ، قطعا همینطوره
همینطور که دوستان دیگه با رعایت اصول ، استمرار و تلاش ، موفق شدن و تجربیاتشون رو در اختیار ما قرار دادن ، ما هم موفق میشیم و این تجربیات رو انتقال میدیم به دیگران
و این چرخه ادامه پیدا میکنه