سوال در ساختار

the pillow would make annoying noises through the night,

بچه ها آیا در جمله بالا حضور کلمه would واقعا لازمه. فکر می‌کنم بدون اون هم معنی فرقی نکنه شاید لازم باشه یک edبه فعل جمله که make باشه اضلفه کرد.
لطفا نظرات

این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی بالشت پری » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « داستان‌های بچگانه » فصل: « بسته ی پنجم »

7 پسندیده

سلام.

سعی کنید وقتی جمله تون کاملا انگلیسیه، قبل و بعدش یه اینتر بزنید که چپ چین بمونه.

و اگه جمله تون فارسی-انگلیسیه، حتما اولین کلمه فارسی باشه تا راست چین بودن نوشته به هم نخوره:

the pillow would make annoying noises through the night,

بچه ها آیا در جمله بالا حضور کلمه would واقعا لازمه. فکر می‌کنم بدون اون هم معنی فرقی نکنه شاید لازم باشه یک edبه فعل جمله که make باشه اضلفه کرد.
لطفا نظرات

9 پسندیده

سلام
وقت به خیر

یکی از از کاربردهای would برای بیان عملی هست که در گذشته تکرار می‌شده و این‌جا هم تاکیدش روی همین موضوع هست که هر وقت آلیسا به بالش می‌گفت کار بدی انجام داده، هر بار بالش در طول شب صداهای آزاردهنده‌ای از خودش در می‌آورده. تاکید روی اینه که هر دفعه این اتفاق می‌افتاده و به همین خاطر از would استفاده شده.

و این که فعل make بی‌قاعده است و فرم گذشته‌اش می‌شه made.

10 پسندیده

@tatym
@mry-daneshvar

واقعا از شما دو بزرگوار ممنونم.واقعا از پاسخ هاتون لذت میبرم.عالیه.
البته اقا مهران @mehran72es
و اقا فیروز @firo744
و حاج اقا رکنی @rokni
هم عالی و کامل هستن

9 پسندیده

سلام. خواهش می کنم. شما هم دست به قلم شید که همگی از پاسخ هاتون بهره ببرن…به خصوص که شما در بحث زبان خیلی خیلی مجرب ترید.

فکر کنم شما هم باید پاسخ قبلی رو بخونید دوباره و البته در عمل نشون بدید که خواننده صرف نیستید.

موفق باشید

7 پسندیده

من اینو خوندم و عمل کردم.فقط راست چینش نکردم.جملاتم که بهم نخورده.

4 پسندیده

ممنون . لطف دارید
امیدوارم که مفید بوده باشم :blush::rose:

6 پسندیده

ممنون لطف دارین آقا آرمین :pray:

5 پسندیده

ممنون از شما
خوشحالم که پاسخ‌هام مفید بوده.
موفق باشید.

4 پسندیده

سلام یکی از کاربردهای would تکرار عادته اگه تو این جمله حذف بشه یعنی فقط یه شب اون صدا ازش دراومده ولی وقتی کلمه would رو آورده یعنی هر شب مادامی که آلیشا در طول روز کارهای بدی انجام داده باشە اون بالش سر و صدای آزار دهنده از خودش درآورده

1 پسندیده