سلام
متاسفانه چند روزی هست که نرم افزار زمان اجرای بعضی از دروس دانلود شده این خطا رو میده و زمانی که آنلاین میشم دوباره شروع به دانلود میکنه و درس رو میاره…
کسی هست که این مشکل رو داشته باشه؟!
Error opening lesson, retry may fix the problem
سلام . بله منم دیروز برام پیش اومد
یه درس رو که دانلود کرده بودم رو باز نمی کرد ، دوباره دانلود هم نمی کرد حتی !
مجبور شدم درس رو پاک کنم و دوباره دانلود کنم
سلام دوست عزیز
لطفا داخل برنامه شده و مجددا مشکل را ایجاد فرمایید. سپس از طریق خود برنامه داخل قسمت «پشتیبانی، ارتباط با ما» شده و یک پیغام برای ما ارسال کنید.
سلام منم همین مشکلمه و پیام برای پیشتیبانی ارسال کردم و منتظرم…
یعنی من این نرم افزار رو خیلی دوست دارم که تا الان به خاطر این خطا پاکش نکردم…
همانا بسان فرزندی است که بی ادبی کرده ولی ناتوان از راندنش هستم، باشد که عاقبت به خیر شود
خطاهاشو هم گزارش نمیده. پنهانکاری میکنه
سلام.وقتی لایتنر کار می کنم آرم زبانشناس مرتب میاد بالا تو نوار بالای صفحه که میری خط دانلود رو نشون میده مینویسه یک در صف .محترمانه یعنی سر کاری بود برو به کارت برس.این اتفاق چندین بار میافته.بعد از آخرین بروز رسانی اینجور شد.کلا چی بهش دادین خورده اینجور شده.تا قبل از بروز رسانی حالش خوب بود.اکثر درسها رو آفلاین باز نمی کنه
سلام. منم همین الان به این مساله برخوردم و خواستم بیام مطرح کنم دیدم شما مطرح کردین.
فک میکنم صوت مورد نظر رو دانلود میکنه.
آقای ناصری آیا میشه کاری کرد دانلود نشه؟
لایتنر؟
توی تنظیمات هست
میدونم مشکل خاصی نیست اما رو اعصابه.البته نخوندن درسها داره بدمشکلی میشه آخه امروز 3 بار خارج و دوباره وارد شدم تا با اینترنت دوباره درس رو باز کرد.راستش دیگه میخواستم حذف و دوباره نصب کنم.
خب این باید مربوط به دیکشنری باشه. که در هر صورت باید تلفظ کنه. چرا باید برا تلفظ بره تو حالت دانلود؟
اینکه میشه حذف صورت مسئله قبلا تلفظ میکرد مشکل هم نداشت.
ویس های چند کیلو بایتی برای تلفظ کلمات رو دانلود میکنه، فایل دیکشنری ها فقط متنه…
یکبار که دانلود میشه، توی پوشه data باقی میمونه برای استفاده آفلاین
روی گزینه UK یا US توی لایتنر و دیکشنری ضربه بزنید، بصورت دستی و در صورت دلخواه و نیاز دانلود انجام میشه
قبلا چرا اینطوری نبود؟
به قول دوستمون حذف صورت مساله است. برفرض اون “تلفظ نکن” رو بزنیم، وقتی تلفظش رو بخوایم باز دانلود میشه. به نظرم خیلی رو اعصابه هر دم این دانلود ظاهر میشه
قبلا هم بود اما نوتیفیکیشن نداشت
قبلا چون نشون نمیدادیم دانلود میشه. شاید بهتره کلا نشون ندیم.