اخیرا در یادگیری زبان آلمانی هرچه جلوتر میرم و مطالب بیشتری یاد میگیرم، مطالب قبلی رو فراموش میکنم. به خصوص که بعضی لغاتش واقعا سخته. به شخصه با wh-question هاش خیلی مشکل دارم. بنابراین تصمیم گرفتم جملات کلیدی و کاربردی رو جلوی چشمم قرار بدم که مدام برام تکرار بشن. یه وایتبرد کوچولو گرفتم و این جملات رو روش مینویسم و هر هفته دو تا جمله رو باهاش کار میکنم. گفتم شاید به کارتون بیاد اینجا عکسش رو براتون بذارم.
چقدر خوشرنگن…هم هولدراش و هم خودش…دقیقا سلیقه دخترونه رو رعایت کردید…صورتی و کیتی!
منم یه وایت برد بزرگ تو اتاقم دارم…با آهنرباهای رنگی و خوشرنگ
هم برا نوشتن جملات انگیزشی, هم مواردی مثل مورد شما و هم یادآوری برخی اهداف کوتاه مدت ازش استفاده می کنم.
یه وقتایی حسرت می خورم که چرا کل اتاقم وایت برد نیست…یا به جای آهنربا, گچ ربا/چوب ربا هم داشتیم که می شد هر جای اتاق هر کاغذی رو براحتی نصب کرد.
اگر منزل خودتون هست می تونین از شیشه هایی که جای وایت برد اخیرا ارائه شده و شفاف هستند استفاده کنین می تونن ابعاد بزرگتری از وایت برد داشته باشند و کل دیوار رو تبدیل به وایت برد کنند. نصبشون هم خیلی سخت نیست توی نت سرچ کنین پیدا می کنین قیمتشون رو اطلاع ندارم
البته من دو سالی تو دانشکده مون, به خاطر کمبود جا, به جای آزمایشگاه, تو یه کانکس ساکن بودم و البته من, نهایت استفاده رو ازش بردم…کل دیوار, فلزی بودو من هم دیوار رو با نوشته ها و آهنرباهام رنگارنگ کرده بودم. یادش به خیر!
منم وایت برد دارم کم میارم از آینه اتاقم استفاده میکنم اگه بازم کم بود روی در کمدم مینویسم (سمت داخلش آینه اس)
الان که دارم فکر میکنم روی شیشه پنجره هم میشه نوشت
آینه ی سرویس هم خوبه ها
البته فکر کنم بعدش بندازنم از خونه بیرون
همین الان چند جای دیگه هم به ذهنم رسید
سلام پروین جان
به به ادم لذت میبره این تجربیاتتون رو میبینه.
من یبار اومدم رو یسری کاغذ نکته نوشتم یکیشو چسبوندم جلوی ظرفشویی یکیشم ورودی سرویس .
قضیه خوب بود تا اونجایی که مهمون اومد و همه کاغذا رو کندم
خلاصه کار خوبی میکنید باریک