معرفی بهترین فیلم ها و سریال ها برای یادگیری زبان انگلیسی

download.jpeg-۱

جان کیو (به انگلیسی: John Q) فیلمی ۱۱۶ دقیقه‌ای بهکارگردانی نیک کاساوتس با بازی دنزل واشنگتن که در سال ۲۰۰۲ ساخته شده است.[۱] داستان فیلم درباره جان کوئینسی آرچیبالد (ایفای نقش دنزل واشینگتن) ، یک پدر و همسر که پسرش به بیماری قلبی مبتلا بوده و او در می یابد که سازمان پشتیبانی از سلامت آمریکا برای اهدای قلب از پسرش حمایت نمی کند ، پس او تصمیم میگیرد که بیمارستان را مجبور به انجام این کار کند . دیگر ستارگان این فیلم کیمبرلی الیز ، رابرت دووال ، آن هیش ، جیمز وودز و ری لیوتا هستند . این فیلم در کانادا و در شهر هایهمیلتون، انتاریو[۲] و کنمور، آلبرتا فیلمبرداری شده است اگرچه داستان فیلم در شیکاگو آمریکا رخ داده است.

6 پسندیده

download.jpeg-۲

کتاب عیلی (به انگلیسی: The Book Of Eli)، نام یک فیلم پسارستاخیزی به کارگردانی برادران هیوز محصول سال ۲۰۱۰ آمریکاست. از بازیگران این فیلم می‌توان به دنزل واشینگتن (که تهیه‌کننده فیلم نیز است) و گری اولدمناشاره کرد. این فیلم به خاطر گفتارها و صحنه‌های خشندرجه سنی R گرفته‌است. شعار فیلم همه می‌کشند تا آن را به‌دست آورند، او می‌کشد تا از آن حفاظت کند است.

این فیلم در ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰ اکران شد.

نام عیلی به نام یکی از داوران اسرائیل باستان اشاره دارد که در کتاب‌های سموئیل از او یاد شده‌است و املای درست این نام با حروف عربی و در زبان فارسی، عیلی است.[۱]

۳۰ سال از پایان تمدن گذشته و تنها عدهٔ کمی از انسان‌ها روی زمین باقی‌مانده‌اند، و از میان آن‌ها هم تنها شمار اندکی بازمانده از دنیای قدیم هستند و باقی مردم از همان‌ها و در دنیای جدید به دنیا آمده‌اند، و مردم دنیای جدید همگی بی‌سوادند. در این میان کارنگی (گری اولدمن) نام شخصیت منفی اصلی فیلم است که بدنبال بدست آوردن آخرین نسخهٔ کتاب مقدس است تا بواسطه آن بر مردم دنیا سیطره یابد. کارنگی در دنیای قدیم هم زندگی کرده و می‌خواهد از بی‌اطلاعی مردم دنیای جدید سوءاستفاده کند و خود را رسولی از طرف خدا معرفی کند.

او عده‌ای از مردان قوی و مسلح را اجیر کرده تا افراد بی‌پناهی را که در بیابان‌ها سرگردانند بکشند یا اسیر خود کند. او کتابهایی که در اینجا و آنجا از دنیای قدیم باقی‌مانده را توسط افراد اجیرش جمع‌آوری می‌کند تا بلکه شاید یک نسخه از کتاب مقدس را بیابد، اما تلاشش به نتیجه‌ای تا کنون نرسیده. تا این که…

در سوی دیگر، عیلی (دنزل واشینگتن) که شخصیت اصلی و مثبت داستان است آخرین نسخهٔ بازمانده از کتاب مقدس را در کوله‌پشتی خود دارد و می‌خواهد آن را به «غرب» در آمریکا ببرد تا در آنجا از کتاب محافظت شود. او معتقد است که پس از پایان دنیای قدیم، ندایی معنوی او را فراخوانده و از او خواسته کتاب مقدس را حفظ کند و به غرب ببرد، و معتقد است که تحت حفاظت آن ندا قرار دارد.

عیلی از همان پایان دنیا یعنی ۳۰ سال قبل در حال حرکت به سمت غرب بوده‌است و از میان بیابان‌ها و شهرهای ویران گذر می‌کند بدون اینکه راه‌ها را تشخیص بدهد و بداند کجاست. او اعتقاد دارد نیرویی معنوی او را به مقصد یعنی غرب هدایت می‌کند و نیازی به استفاده از چشم بصری نیست. تا اینکه عیلی و کارنگی به یکدیگر می‌رسند.

کارنگی که از وجود کتاب مقدس نزد عیلی باخبر شده از او می‌خواهد کتاب را به او بدهد اما عیلی قبول نمی‌کند، در نتیجه نیروهای کارنگی به عیلی شلیک می‌کنند اما تیرها به نقاط آسیب‌پذیر او نمی‌خورد گویی که ازو محافظت می‌شود. عیلی در این درگیری پس از شلیک به پای کارنگی به راهش ادامه می‌دهد. دختری بنام سولارا نیز (میلا کونیس) همسفر او می‌گردد.

پس از مدتی کارنگی و نیروهایش با ماشین به جستجوی عیلی می‌روند و او را می‌یابند اما عیلی در برابر آن‌ها مقاومت می‌کند. کارنگی هم کوتاه نمی‌آید و از ترفندی استفاده می‌کند، و سولارا را تهدید به مرگ می‌کند تا از این طریق احساسات عیلی را برانگیزد در نتیجه عیلی تسلیم می‌شود و کتاب را به کارنگی می‌دهد، کارنگی هم همان کاری را می‌کند که عیلی با او کرد یعنی تیری به او شلیک کرده و می‌رود، عیلی هم نقش زمین می‌شود. اما عیلی مصدوم سفر خود را از سر گرفته و به سمت غرب می‌رود. از سوی دیگر در میانه راه سولارا باز به او می‌پیوندند و همراهش می‌شود.

در نهایت هر دو به «غرب» یعنی بقایای شهر سانفرانسیسکو می‌رسند و به پیرمردی دانا که در جزیره آلکاتراز از آثار دنیای قدیم نمونه برداری کرده‌است می‌رسد. پیرمرد می‌گوید نمونه همه چیزها را دارد و فقط کتاب مقدس را کم داشته، عیلی می‌گوید کتاب را همراه ندارد ولی آن را از حفظ است و می‌تواند آن را آیه به آیه بخواند تا پیرمرد بنویسد.

اما کارنگی هم پس از گشودن کتاب مقدس می‌فهمد که این کتاب به خط بریل نوشته شده و نمی‌تواند آن را بخواند، و اینجا مشخص می‌شود که عیلی در واقع تمام این مدت نابینا بوده‌است. کارنگی در اینجا رویاهای خود را خراب شده می‌بیند، و در آخر چون کارنگی تمام افرادش را در مسیر بدست آوردن کتاب از دست داده مورد هجوم مردم فقیر قرار می‌گیرد و اموالش غارت می‌شود و در همان آشوب‌ها محو می‌شود…

عیلی که از فرط زخم گلوله در حال ضعف جسمانی است موفق می‌شود دیکته کتاب مقدس را به‌اتمام برساند و سپس از دنیا می‌رود. پیرمرد کتاب را در قفسه‌ای می‌گذارد و سولارا هم پس از نشستن کنار قبر عیلی به سمت خورشید و ماجراهای جدید عازم می‌شود…

هرچند که محوریت فیلم بر کتاب مقدس و آموزه‌های آئین‌های بنی اسرائیلی بنانهاده شده‌است، اما در پایان کتاب مقدس در کنار کتاب مقدس مسلمانان قرآن درون قفسه‌ای قرارداده می‌شود تا رساننده این پیغام به مخاطب باشد که کتب آسمانی حیات بخشند نه عامل جنگ و کشتار.

8 پسندیده

images.jpeg
فیلم social network درباره موسس فیسبوک حتما پیشنهاد میکنم نگاه کنید .

در جشنوارهای گلدن کلوب بهترین فیلم درام -بهترین کارگردان-بهترین موسیقی متن -بهترین فیلنامه -
و در جشنواره اسکار بهترین موسیقی -بهترین فیلنامه اقتابسی -بهترین تدوین
Mdb 7-10

11 پسندیده

twilight-comes-back

11 پسندیده

هری پاتر واسه زبان بد نیست منتها فیلم ها و سریال های خیلی بهتری هم هست.

7 پسندیده

من به نظرم واسه تقویت زبان اینها رو نگاه کنید
سریال های
friends
The good doctor
Hawaii five-o
New girl
Modern Family
اول اینکه تخیلی نیستن ، واقعی ان و فضای فیلم ملموس تره و اینکه حوصله سر بر نیستن و جذابن. همه هم لهجه امریکایی دارن. شیفت نمیکنید.

10 پسندیده

فیلم گرگ و میش اگرچه واقعی نیست اما داستان عاشقانه و گیرایی داره پیشنهاد می کنم اگه ندیدید این فیلم و که
6 قسمت داره حتما ببینید فوق‌العاده است یعنی تو عمرم فیلم به این جذابی و گیرایی ندیدم :heart_eyes::ok_hand:

8 پسندیده

Blue’s clues :star_struck::star_struck::joy: ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

7 پسندیده

هر چی دوستان گفتن خوبه. این فیلم در مورد اسپلینگ هست و کلماتی توش گفته میشه که به اندازه جملات طولانی هستند و تقریبا ۹۹ درصد انگلیسی زبان ها اصلا نشنیدنشون. تو این چند سالی که مداوم فیلم میبینم مثل این ندیدم.
خیلی باحاله اگه با دید زبان این فیدم رو دید. مختون هنگ میکنه.

9 پسندیده

گزیده‌ای از فیلم گرگ و میش
اگه این فیلمو ندیدید پیشنهاد میکنم حتماً ببینید :heart_eyes::heart_eyes:با بازی رابرت پتینسون و کریستین استوارت

7 پسندیده

سلااااام و درود فراوان
من خیلی تو این چند ماهه فرصت نکردم وقت بزارم و بیام تالار و این تاپیک رو متاسفانه زودتر ندیده بودم…
واقعا دست مریزاد
واقعا کارتون عالی بود
من به شخصه خیلی به این اطلاعات در مورد فیلمهای تاپ برای تقویت زبان به صورت یکجا و لینک برای دانلودشون نیاز داشتم.
خیلی خیلی سپاسگزارم جناب آقای @firo744
:blossom::sunflower::cherry_blossom:

8 پسندیده

این فیلم تا وقتی خوبه که سریال vampire diaries :star_struck::star_struck::star_struck:رو ندیده باشین …بعد از اون متوجه میشید چه قدررررررر سطح پایینه این فیلم…منم اولا خیلی خوشم میومد ولی بعد از خاطرات یک خون آشام از آرشیو فیلمام به کلی پاکش کردم:blush::woman_shrugging:t2::blush:و به این نتیجه رسیدم ارزش دیدن نداشته.البته نظر شما هم خیلی محترمه:heart::rose:

6 پسندیده

خوب من اون فیلمی که شما گفتید و ندیدم میشه بگین کیا تو فیلم بازی کردن اگه بازیگراش خوش قیافه نباشن من اصلاً نمیتونم فیلمو ببینم :sweat_smile::joy:هر چند فیلم قدرتمندی باشه

5 پسندیده

چطور فایل تصویری اپلود کرردی؟

5 پسندیده

خوب من همیشه اول فیلم دلخواهم و برای خودم تو گالری دانلود میکنم بعد توسط اون فلش سیاه که رو به بالا هست پایین کادرتونو نگاه کنید، منظورم بعد از زدن اون فلش پاسخ هست بعد توسط اون عکس یا فیلمم و آپلود میکنم.

5 پسندیده

download.jpeg
این فیلم بازگوکننده رفتار و نگاه صاحب خانه های سفید پوست ایالتهای جنوبی امریکا به خدمتکاران سیاه پوستشان در زمان رواج سیاستهای تبعیض آمیز موسوم به قوانین Jim Crow است. فیلم همچنین داستان دختر جوان سفید پوستی را روایت میکند که با تشویق دو شخصیت اصلی خدمتکاران است .
و خیلی قشنگ است پیشنهاد میکنم ببینید.
در جشنواره اسکار برنده بهترین بازیگر زن را شده است

8 پسندیده

بله میدونم خوش قیافه پسندین توی تاپیکه موسیقی هم اهنگ خواننده های خوشگل و خوشتیپ و خوش صدا رو به اشتراک میذارید:wink::wink::wink:vampire diaries پر از بازیگر های خوش قیافست:grin::grin::grin:(به نویسندگیه ال جی اسمیت با بازیه نینا دوبرو …پل ویسلی…ایان سامر هلدر و…) البته یه سریال سه قسمتیه طولانیه که هر قسمت خودش چندین فصل داره ولی من خودم خیلی ازش چیز یاد گرفتم عبارات و تیکه های انگلیسی خیلی خوب داره از یه جایی به بعد بازیگر هایی با لهجه ی بریتیش هم به سریال اضافه میشه که باعث میشه در عین حال با لهجه ی امریکن و بریتیش ارتباط برقرار کنی .بعد از یه مدت حس میکنی جزعی از سریال هستی…ژانرش هم درام عاشقانه ترسناک تخلیه فکر میکنم ولی اصلا ترسناک نیست و ۹۰ درصد عاشقانست امتیازش هم ۸ از ۱۰ هست فکر میکنم … سه فصلی که گفتم شامله :
vampire diaries خاطرات یک خون اشام(۸ فصل)

originals اصیل ها(نقش اصلیه این فصل اسمش کِلاوُسه که از نظر من خیلی شبیه Ajخودمون هست😄)
legacies میراث ها

این سریال و کلی فیلم زبان اصلی متنوع و بدون حذفیات دیگر و همه ی فیلم هایی که دوستان پیشنهاد دادن رو میتونید از نیم افزار moviebox خیلی راحت تماشا کنید
من خودم از Google play دانلود کردم …مطمعنم عاشق این برنامه میشید

7 پسندیده

اینترنتش رایگانه؟ یا از حجم کم میکنه؟

6 پسندیده

نه رایگان نیست از حجم اینترنت تون کم میشه.

7 پسندیده

حقیقتش نمیدونم ولی فکر میکنم رایگان نیست من دو سه سالی هست ازش استفاده میکنم و حجم اینترنتم اصلا زود تموم نمیشه ولی ابتدا ی ورود به برنامه خودش پیشنهاد میکنه با حجم شبانه فیلم تماشا کنیم من خودم با بسته ی شبانه ی کم رایتل حدود ۱۵ تا فیلم رو دانلود میکنم…فقط برای دانلود فیلم مورد نظر باید اشتراک بخرید که قیمتی هم نداره ولی به صورت آنلاین بدون اشتراک هم میتونید تماشا کنید.من به شدت راضی هستم و البته کلی بازخورد مثبت داره به اضافه ی امتیاز بالا

7 پسندیده