من این برنامه دارم اینترنت رایگان نیست وای اگه بخواین فیلم دانلود کنین باید اشتراک بخرین .
movie bax همین برنامه ای کیانا خانم معرفی کردن .
چرا ببخشید عزیزم:heart:من فقط پیشنهاد دادم انتخابش با شماست عزیزم اصلااا دوبله فارسی نیست ولی بعضی از فیلم هاش زیر نویس فارسی داره فیلم های امریکایی و انگلیسی زبانش به زبان اصلی هست من خودم تا حالا به فیلم دوبله شده برخورد نکردم فقطبرخی از فیلم های کره ایش فکر کنم دوبله باشن…الان من خودم دارم انیمیشن ریک ومورتی رو به زبان اصلی نگاه میکنم:thinking:
معرفی فیلم گرگ وال استریت با بازی لئوناردو دی کاپریو
اگه علاقه به فروش دارید این فیلم به شما یاد میده چطور بفروشید و چطور انگیزه داشته باشید و چطور تو کارتون سرسخت باشید
گزیدهی کوتاهی از فیلم گرگ وال استریت و ببینید
گزیده ای محشر از فیلم گرگ وال استریت
این قسمتش خیلی معروفه. احسنت
خوب چرا لایک ندادید؟!!منظورم به فیلم بود
like. چطور ویدیو میذارید؟
خوب چی بزارم از خداتونم باشه ویدئو میزارم
آها بهتون تو چند تا پست بالا گفتم دیگه حسن آقا
ممنون هستی جان. لطف کردی
نخست وزیر با شعور کانادا. ازش در مورد حوادث امریکا در مورد اعتراضات به مرگ جورج فلوید میپرسن. مکس میکنه ۲۲ ثانیه بعد جواب میده. بسیار با سیاست. از این جوابا که نه سیخ بسوزه نه کباب. نه امریکا رو بعنوان همسایه قدرتمند و بزرگترین شریک اقتصادیش ناراحت کنه نه حقیقت رو کتمان کنه. آخر هم روی کشور خودش فکوس میکنه که تو کانادا هم بحث نژادپرستز هست و باید اون رو ریشه کن کرد.
خوب دیگه نخست وزیر بایدم باسیاست باشه، اینجا باید
فیلمو و سریال معرفی کنید حسن آقا، نخست وزیر کانادا اینجا چیکار میکنه البته آموزنده بودا. اما قوانین اینو میگه
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
جاستین تردو نخست وزیر کاندا
سال ۱۸۴۱، سالومون نورثاپ (چیویتل اجیوفور) یک سیاهپوست آزاد است که با همسر و فرزندانش در ساراتوگای نیویورک زندگی میکند. او با نواختن ویولن امرار معاش میکند. یک شب توسط چند نفر اراذل و اوباش اغفال شده، به وسیله آنها مسموم و بهعنوان برده فروخته میشود. به هوش که میآید، خود را در غل و زنجیر میبیند. سپس به مزارع پنبه در جنوب آمریکا برده میشود، جایی که ابتدا توسط یک بردهدار به نام ویلیام فورد خریده شده و بعد از آن به ادوین اپس (مایکل فاسبندر) فروخته میشود. نورثاپ ۱۲ سال از زندگی خود را بهعنوان یک برده جنوبی میگذراند.
Oh yes Oh My God
بهترین منبع یادگیری زبان کجاست؟ جایی که واژه ها بیشترین اعتبار معنایی رو دارن. سیاست. دونه دونه واژه ها چیده میشن. دونه دونه جملات انالیز میشن. چندین بار تکرار میشن. چون حرف اشتباه پیامد های سنگینی داره.
بهترین منبع یادگیری زبان، اپلیکیشن زبان شناس است
پر از فیلم، کتاب، پادکست و…
بعدش تمامی تاپیک ها چت ممنوعه، باید تا اونجا که میتونیم چت نکنیم. قانونه
فیلم سینمایی و کمدی و فانتزی جومانجی با بازیه فوق العاده ی Dwayne jhonson
این سینمایی سالها پیش نیز اکران شده ولی خب اصلا قسمت اول رو به شما توصیه نمیکنم …قسمت دوم یا ورژن جدید جومانجی سال ۲۰۱۷ اکران شد که با استقبال بی نظیری مواجه شد
اگه دوست دارید چند ساعتی سرگرم بشید و بخندین توصیه میکنم این فیلم رو حتمااا ببینید ولی اگه موضوع های علمی میپسندین و زیاد با طنز و تخیل میونه ای ندارید و فیلم های جدی دوست دارید این فیلم مناسب شما نیست
ستارگان
Dwayne jhonson
kevin hert
jack black
امیاز:۸/۱۰
قسمت سوم ادامه ی قسمت دومه که اون هم به شدت عالیه و جزء پروفوش های ۲۰۱۹ شد
جملات و اصطلاحات خیلی خوبی داره
برای من خیلی کاربردی بودن:smirk:
روایتگر داستان واقعی یک افسر پلیس آمریکایی سیاهپوست در دهه ۱۹۷۰ میلادی به نام ران استالورث است که توانست به گروه نژادپرست «کو کلاکس کلان» آمریکا نفوذ کند. او حرفهای تلفنی را زده و یک پلیس سفیدپوست جای او ملاقاتها را انجام میدهد.
جایزه بهترین فیلمنامه اقتباسی را در اسکار در سال ۲۰۱۸ به دست اورد.