سلام دوستان من عاشق اینم ک هر درسی رو ک میخونم بعد صدای خودم رو ضبط کنم و دقیقا لهجه و احساس داستان رو به خودم بگیرم و بخونم ولی میخوام از این حالت بیام بیرون و بتونم خودم بازگو کنم داستان رو
ولی متاسفانه نمیتونم هنوز خیلی کلمه کم میارم یا خیلی برام سخته خیلی انرژی ازم گرفته میشه خیلی زیاد، و اینکه خیلی هم اشتباه میکنم تو گفتن خیلی پرت و پلا میگم
میشه راهنماییم کنید ک چجوری این کار رو انجام بدم ک انقد ازم انرژی گرفته نشه
میدونم اول هر کاری سخته و باید ادامه بدم تا مسلط بشم ولی انقد اذیت میشم ک بیخیال میشم میگم فعلا بیخیال
اگه روشی دارین ک میتونه مفید باشه برام لطفا راهنماییم کنید
ممنونم
به نظر من اکنون زود است که بخواهید داستان را از روی خود تان بازگویی کنید، زیرا همانگونه که خودتان گفتید دانش واژگانی تان کم است و دیگر اینکه هنوز اول راه اید و بازگویی کردن انرژی و وقت بسیاری از شما میگیرد. پیشنهاد میکنم دوره را زودتر به پایان برسانید و درسهای انگلیسی بدون تلاش یا Deep english و … را شروع کنید تا بتوانید به انگلیسی گفتگو کنید سپس بازگویی کتابها و درسها برای تان آسانتر خواهد بود.
پیروز باشید.
tnx a lot
i am happy you liked it
what interesting you are my fellow citizen
im from dezful too
nice to meet you
good luck too
ببخشید اگه جمله بندیم اشتباهه تصحیح کنید برام لطفا ممنونم
سلام, خسته نباشی واقعاً خیلی جالب بود شما یک اجرای خیلی خوب داشتید , موفق باشید , اما برای مطلب بعدی که فرمودی لغت کم میاری اصلاً نگران نباشی , چون این شامل مرور و تکرار میشود بدون آنکه فشار زیاد و یا خودت را نگران کنید به تلاش قابل تقدیرتان ادامه دهید, من فکر می کنم در کوتاه زمان ممکن به این خواسته با ارزش تون خواهید رسید فقط مطمین باشی به کار و عملتان , من که دیدم شما چقدر با دقت مطلب را خواندی و این نشانه و علامت اشتیاق است , پس نگران بقیه چیزا نباشید. راستگار
من هرچند وقت یکبار برای یکی از اعضا از این نوع فیدبکها میدم و تعداد اندکی استفاده میکنن که چه خوب (همون تعداد اندک کافیه برا من)، اما خیلیها هم استفاده نمیکنن و با وجود اینکه سطحشون بالا میره اشتباهات رو با خودشون تا اون بالا میبرن. به هرحال من گاهی روی ناظمیتم بالا میاد و از این فیدبکهای خشن میدم
نکتهی مثبت وویستون روایت عالیتونه همراه با احساس آرامشی که موقع روخوانی دارید.
در بحث یادگیری زبان دو مقولهی accuracy (صحت) و fluency (روانی) داریم که این دو مورد باید به موازات هم جلو برن. صحت یعنی به کار بردن درست ساختارها، تلفظها، گرامر و… و روانی هم یعنی بتونید بدون مشکل از این ساختارها استفاده کنید و حرف بزنید.
اینجا کاری با روانی نداریم چون هنوز برا شما زوده پس میرم سروقت accuracy. من یه قسمتهایی از وویس شما رو اصلا متوجه نشدم. یعنی رفتم داستان رو دیدم بعد فهمیدم چی به چیه. باید وقتی بازگویی میکنید تمام صداها و کلمات رو به حد قابل قبولی یاد گرفته باشید. یکی از دلایلی که باعث نامفهوم بودن جملات میشد تلفظ ناصحیح بود. به کار بردن v به جای w در ۹۸% موارد مثل wolf, way, went, wood. من اصلا جمله A woodcutter was in the wood رو نفهمیدم، تا به متن نگاه کردم. نباید سرسری از روش رد بشید خصوصا اینکه دارید بازگویی میکنید.یا در جملهی آخرش Hood never saw the wolf again، که من اصلا متوجه نشدم چی گفتین. صوت بعدی مصوتها هست که توی ear, hear, look رعایتش نکردید و کلمهی smell رو درست تلفظ نکردید.
قرار نیست معجزهای رخ بده. من هیچ راه میانبری برای یادگیری نرفتم. هیچ راه دیگهای نیست جز گوش دادن دقیق و متمرکز.
من با قاطعیت اینها رو گفتم چون این درس اولتون نبود، و باید نسبت به وویس اول بهتر میشدین که اینطور نبود. درس اولتون عالی بود، باید درسهای بعدیتون عالیتر بشه.
حسن ختام کار هم اینکه، اون hello گفتن گرگه رو خیلی دوست داشتم. اگه به تسلط کافی در انگلیسی برسید، میتونید به روایت داستان بپردازید که هم جالبه و هم میتونه منبع درآمد باشه براتون.
سلا پری خانم
ممنونم بخاطر این نوع فیدبک ها حتما استفاده میکنم از راهنمایتون
راستش من این نوع فیدبک ها بیشتر برام ارزش داره تا تعریف و تمجید کردنا
اینجوری اشکالاتم رو تصحیح میکنم و دفعه بعد تمام تلاشم رو میزارم ک بهتر بتونم اون کار رو انجام بدم ولی اگه فقط تشویق و تمجید باشه متوجه اشتباهاتم ک نمیشم هیچ توی سطوح بالاترم همون اشتباهاتم رو با خودم میبرم
اتفاقا من خیلی برام مهمه ک تلفظ صحیح رو یاد بگیرمم چون مطمینم از همون اول اگه پایه یادگیریم درست باشه کارم خیلی راحتره مخصوصا تلفظ به نظرم اگه از همون اول بهش توجه نشه بعدا واقعا کار سختیه توی مراحل بالاتر درست کردنش بینهاایت ممنونم ک اشکالات تلفظیم رو گرفتین حتما توی اجراهای بعدیم سعی میکنم تلفظ واضح و درستری ارائه بدم
بله حق با شماس ولی به لطف راهنمایی های شما حتما در روایتهای بعدی توصیه هاتون رو عملی میکنم
بازم سپاس بینهااایت بخااااطر تجربه و راهنماییاتون ک در اختیارم گذاشتین…