سلام اینم پادکست دوم بدون استفاده از متن.
ولی تو این پادکست درباره چی حرف زدم؟
درباره شدت. شدت چجوری میتونه به ما تو یادگیری کمک کنه؟
اولین بار واژه شدت زمانی ذهنمو مشغول کرد که نسیم خانوم درباره یادگیری دو تا زبان همزمان صحبت کردن واسه همین رفتم تو بلاگ استیو کافمن و دنبال مطلبی در این باره گشتم.
اون به این اشاره کرد که شدت یکی از مهم ترین فاکتور ها برای یادگیری و برای یادگیری زبان نیاز داریم روش شدت بزاریم تا بهترین نتیجه رو به دست بیاریم.
مثال زد که تو هشت ماه روزی 7 ساعت مندرین ( چینی) خوند و نتیجه بهتری به نسبت روسی که تو 5 سال روزی یکساعت خوند به دست آورد.
این فکر تو ذهنم موند تا همین چند روز پیش که دوتا پادکست از ای جی هوگ گوش دادم.میتونید از لینکهای زیر گوش بدید:
http://effortlessenglishclub.com/english-obsession-love
http://effortlessenglishclub.com/maximum-intensity-english
یکم صبر کنید تا فایلهای صوتیش بالا بیاد و بهشون گوش بدید.
تو این پادکست ها درباره خودش حرف میزنه که تازگی ورزش جوجوتسو رو شروع کرده و چون عاشقشه روزانه 3 یا 4 ساعت تمرین میکنه. و دعوت میکنه که شما هم این کار رو با انگلیسی انجام بدید
یکی از شاگرداش روزی 8 ساعت به انگلیسی گوش میده. که خیلی زیاد به نظر میرسه. ولی چون طرف عاشقه خوندن انگلیسی شده و بهش اعتیاد داره این کار رو راحت تر انجام میده.
چرا شدت؟
من خودم شدت رو تجربه کردم. زمانی که بدنسازی رو شروع کردم بدنی لاغر داشتم و ضعیف بودم. ولی هدفم مشخص بود واسه همین 6 ماه با تمام انگیزه و شدتی که میتونستم تمرین کردم و بعد 6 ماه پیشرفت قابل توجهی کرده بودم.
شدت سطح خاصی میخواد؟
نه به هیچ وجه
اگه سطح شروع کننده اید خوش به حالتون چون وقتی شروع کننده هستید بدنتون داره خودش رو با اون مورد وقف میده پس هر چه شدید تر بهش اطلاعات بدید بیشتر جذب میکنه.
اگه سطح متوسط هستید با شدت خودتون رو خیلی به سطح پیشرفته می رسونید و تلفظ، لغات و… زیادی جذب میکنید.
اگه پیشرفته هستید یاد میگیرید پارو فرا تر بزارید و از انگلیسی بیشتر یاد بگیرید.
چالش شدت چجوری باید اجرا بشه؟
من یه گروه خصوصی ایجاد میکنم. کسایی که دوست دارن توش شرکت کنن به من اینجا یا تو پیغام خصوصی بگن تو اون گروه خصوصی ادشون کنم. دلیل اینکه خصوصیه اینه میخوام یه اجتماع از پر انگیزه ها جمع بشیم و همو با شدت به جلو راهنمایی کنیم. نمیخوام عمومی باشه هر کسی کار مارو ببینه. پس اگه احساس میکنید میتونید بیاید تو کار زووووووود باشید من به شما نیاز دارم.
این چالش نیاز به یه سری مدرک داره:
1.آمار استفاده از زبانشناس به صورت روزانه برید تو قسمت آمار و تو سربرگ شنیدم رو روزی که هستید زوم کنید تا ساعت دقیق رو بهتون بده به این شکل:
یه عکس هر روز بگیرید و با بچه های گروه شدت به اشتراک بزارید. بزارید همه ببینن دارید چیکار میکنید بزارید همه عشقتون به انگلیسی رو ببین و خودشون هم عاشقش شن.
2.منابع غیر از زبانشناس: امکان داره کتابی بخونید، پادکستی گوش بدید، فیلمی رو برای یادگیری انگلیسی با زیرنویس انگلیسی ببینید یا …
اون میزان زمانی که براش گذاشتید رو حساب کنید و به اشتراک بزارید. مثلا دیشب من یه پادکست از ای جی در کنار سه ساعت 46 دقیقه استفاده کردن از زبانشناس گوش دادم پس:
مجموعا شد 4.38 ساعت انگلیسی گوش دادن. amaaaaziiiiiiiiiiiiiing
کتاب خوندید تایم بگیرید چقدخوندید بگید نیازی نیست حتما بابت اینایی که نمیشه مدرک رو کرد مدرک رو کنید.
موضوع اصلی رقابت نیست ولی اگه دوست دارید و فکر میکنید رقابت واستون خوبه رقابت کنید. از هم جلو بزنید.
ایده اصلی این کار انگیزست و کمک به همه.
پسر من خیلی هیجان زدم امیدوارم شما منو تنها نزارید.
خواهشی که دارم تقلب هم نکنید نزارید زبانشناس واسه آسمون آواز بخونه بهش گوش بدید خودتون رو گول نزنید. هدف پیشرفت انگلیسیه نه قهرمانی.
حداقل میزان برای هر روز 3 ساعته. اگه بیشتر شد که چه بهتر برید تو کارش دمتوووون گرم.
اگه تو گروه شرکت کردید و یه روز نشد که سه ساعت رو پر کنید فدا سرتون. ولی تمام تلاشتون رو انجام بدید که پر کنید
آخه سه ساعت خیلی سخته حوصلم سر میره
پیشنهاد من استفاده از منابعیه که عاشقشید. من عاشق حرفای ای جی هستم ولم کنید 10 تا پادکست هاشو گوش میدم.
کتابی بخونید که دوستش دارید. علااااااقه مهترین فاکتور واسه آسون کردن شدته.
و ضمنا از تک تک ثانیه های زمان مردتون استفاده کنید. تو آماری که من اینجا گذاشتم بیش از 2 ساعتشو تو زمان مرده گوش دادم.
آها یه چیز دیگه، با خارجی ها اگه چت کنید حسابه. پس با اونا چت کنید ( واسه دوستی و ارتباط داشتن نه تمرین مکالمه) و زمانشو به اشتراک بزارید
پس بزنید اینجا و بیاید عضو شید.