یکی از دغدغه های زبان آموز پیدا کردن شریک مکالمه ای برای زبان انگلیسیه
سلام. بدون شک برای تقویت مکالمه نیاز به شریک مکالمه ای وجود داره. چرا که سلاست زبانی از استفاده از زبان میاد. وقتی مکالمه کنید پروسه بخاطر آوردن جملات سریع تر و در نتیجه شما در زبان مربوطه سلیس تر خواهید شد. برای این موضوع خیلی از زبان آموزان همواره با این چالش رو به رو هستند که چطور یه نفر رو پیدا کنن؟
برای این موضوع خیلیا به سایتهای مختلفی مثل Italki.com میرن یا از اپ هایی مثل speaky استفاده می کنن که شاید بتونن یه نفر رو پیدا کنن. اما متاسفانه یا گاهاً پیدا نمی کنن یا اگر هم پیدا کنن به قدر کافی مکالمشون هدفمند نیست و به بیراهه میره.
از همه بد تر شیوه ی ارائه پیشنهاده. معمولا خیلی از زبان آموزان مستقیماً از طرف مقابل درخواست میکنن. اینکه پارتنر من میشی؟ یا بهم کمک میکنی مکالمه م رو بهتر کنم لحن درستی نداره و واسه همین افراد خارجی دلیلی برای مکالمه با شما نخواهند داشت.
در این ویدئو ما به بعد روانشناسی این موضوع خواهیم پرداخت. که به جای پارتنر مکالمه ای خارجی، به دنبال دوست خارجی بگردید. و این کار رو چطور انجام بدید.
موارد مورد بحث:
- علایق اونها علایق شماست ( به علایق اونها احترام بزارید و اجازه بدید از خودشون براتون بگن - اونا اول، شما دوم)
- بهشون ارزش بده ( دلیلی بهشون بده که بهت اهمیت بدن. اطلاعاتی خاصی داری که میتونه به دردشون بخوره؟ حتما بهشون از مهارتهات بگو و یه نیاز ایجاد کن - همون قضیه این خودکار رو به من بفروش فیلم گرگ وال استریت)
- پله به پله بله بگیر ( یعنی سعی کن ازش بله های کوچیک بگیری بعد درخواست بزرگی داشته باشی.)
- جایی برو که بهش تعلق داری ( در انجمن هایی عضو شو که به علایقت وصله. فیلم، موسیقی، کتاب، هر چیزی. چون اونجا افرادی رو پیدا خواهی کرد که می تونی باهاشون رفیق شی.)
- تشکر قلبی یادت نره ( اگه یه خارجی برات وقت میزاره، پس حتما ازش تشکر کن و بهش نشون بده که چقدر ارادتمند هستی. ممنون کافی نیست. بگو ممنونم برای…)