مثل یک دختر سوار کاری کن (ride like a girl)

جایی که پای یک زن در میون باشه من نمیتونم احساساتم رو کنترل کنم.:roll_eyes:
این داستان بر اساس واقعیته
همین الان تماشای این فیلم تموم شد ولی من همچنان پر از حس شوق و امید و انرژی هستم
دیدن این فیلم رو به همه ی کسایی ک دوست دارن زندگی رو با تمام پستی بلندیاش تجربه کنند توصیه میکنم.
مهمترین نکته ی این فیلم ک خیلی منو تحت تاثیر قرار داد عشق، ایمان، جسارت، امید و صبر و صبر و صبر این دختر برای رسیدن به هدفش بود…
صبور بودن… ویژگی که متاسفانه در اکثریت ادم ها کمرنگه مِن جمله خودم همیشه بخاطر کمالگرا بودنم توی هر حوزه ای خواستم خیلی سریع پیشرفت کنم ک یا به خاطر بی صبری و نرسیدن به نتیجه مطلوب نصفه راه ول میکردم و یا اگه به اون حد دلخواه میرسیدم در نهایت میگفتم خب که چی!!!
حتی گاها برای یادگیری زبان هم این فکر میاد سراغم ولی قلقش اومده دستم خدا رو شکر و کنترلش میکنم
میشل(دختر سوارکار) با وجود سختی های مسیرش تسلیم نشد و نشون داد ک توانایی های خودش بیشتر از سختی های مسیره و بارها و بارها برای رویاش (جام ملبورن) با عشق و امید جنگید، چیزی ک امروزه در ما جوانها کمتر دیده میشه، داشتن عشق زیاد به رویا ولی نداشتن امید و صبر برای رسیدن به رویاها…
ما توی این دنیای فست فودی انتظار داریم همه چیز رو یک شبه بدست بیاریم ولی واقعا شدنی نیست برای رسیدن به هر چیزی امید و صبر لازمه رسيدنه…
به نظر من این فیلم ارزش چند بار دیدن داره و اگه با تمرکز دیده بشه به شدت تاثیرگذاره من ک خودم شدیدا همذات پنداری کردم :heart_eyes:

نکات مهم فیلم:
۱)عشق، امید و صبر و صبر و صبر لازمه رسیدن به خواسته ها و تسلیم نشدن در برابر سختیهاست
۲)وقتی دیگران میگن نمیشه، نمیتونی، تا حالا کسی نتونسته این کار رو انجام بده،تلاشت رو بیشتر کن و اولین نفری با‌ش که انجامش میدی
۳)تبعیض جنسیتی ممنوع :no_entry_sign:
4)فرصت های زندگی رو از دست ندیم

و اما چند جمله ی اخر فیلم :heart_eyes:
من تا جایی ک میتونستم تلاش کردم
من تا جایی که شد باعث پیشرفت اون شدم
و هر کاری کردم ک روی اون بمونم، چون فک کردم اون اونچه رو که لازم داره برای مسابقه دادن توی “جام ملبورن” و فقط میخواستم بگم که هر کسی دیگه ای میتونه این کار رو انجام بده.
چون اونا فکر میکنند زنا قدرت کافی ندارن اما تونستیم دنیا رو شکست بدیم :muscle::muscle::muscle:
دیالوگ هاااای فوق العاده قابل تاملی داره این فیلم ک دیگه میزارم به عهده خودتون ک با شوق نگاش کنید
امیدوارم که خوشتون بیاد

23 پسندیده

سلام
ممنون بابت معرفی :rose:
به لیست فیلم هایی که قراره ببینم اضافه ش کردم :blush:

فقط یه نکته، اگه میخواین چند بار یک فیلم رو ببینید توصیه می کنم یا از تکنیک دیدن فیلم استفاده کنید یا با زیر نویس انگلیسی ببینید که به پیشرفت زبانتون هم کمک کنه

10 پسندیده

سلام آقا فرزاد :hibiscus::rose:
خواهش میکنم فووووق العادس
خوشحال شدم ک اضافه کردین به لیست فیلماتون و امیدوارم ک خوشتون بیاد

چشم حتما این کار رو میکنم ولی دفعه اول فقط خواستم ببینم و لذت ببرم ولی دفعات بعد حتما این کارو میکنم
ولی تکنیک دیدن فیلم چیه؟؟؟ تکنیک خاصیه؟

9 پسندیده

خدمت شما
https://zabanshenas.com/دیدن-فیلم-برای-آموزش-زبان-انگلیسی/

بسیار عالی :clap:

10 پسندیده

خیلی خیلی سپاسگزارم :pray: :rose:

8 پسندیده

سلام سارا بانو :blush: خوبی عزیزم :rose::rose:
ممنون بخاطر وقتیکه گذاشتی و این تاپیک را زدی،
ولی میدونی کمال گرایی هم خوب نیس ما دهه شصتیا مخصوصا این خصوصیت را داریم ک خیلی هم مفید نیس، من ک توی خیلی از موارد این شکستها برام پیش اومده مثل خودت، و ب این نتیجه رسیدم ک نباید اینطور باشم، بنابراین سعی میکنم ک میانه رو باشم و روی خط تعادل حرکت کنم، طبیعیه انسان جایزالخطاست و نباید از خودمون انتظار داشته باشیم ک بی عیب و نقص باشیم
برات آرزوی موفقیت روز افزون را دارم گلم :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::rose::rose::rose::rose:

9 پسندیده

سلام اعظم جون خواهش میکنم عزیزم :rose:

بله اصلا خوب نیس واقعا ویرانگره :woman_facepalming: ادم های کمالگرا یا کاری رو شروع نمیکنند یا اگه شروع کنند و در ابتدای راه نتیجه نگیرن ول میکنن من از اون دسته دومم ک شروع میکنم تا نصفه هم پیش میرم ولی خیلی خسته میشم یعنی حوصلم سر میره
ولی خب خدا رو شکر الان کنترلش میکنم هر جوری شده مثلا الگو برا خودم پیدا میکنم تو اون زمینه خاصی ک میخوام یاد بگیرم یا فیلم نگاه میکنم و بعد بخودم گوشزد میکنم ک فلانی هم همین راه ها رو رفته و بعد به نتیجه رسیده خلاصه یجوری رامش میکنم این ویژگی رو :wink:

دقیقا افرین :ok_hand: مرسی عزیزم بله همینطوره تعادل و میانه رو بودن توی هر کاری لازمه

مرسی عزیزم و همچنین برای شما

5 پسندیده

الان دقیقا ساعت 12هستو من هوس کردم یه فیلم ببینم
یه جستجو تو ژانرهای مورد علاقه ام کردم ولی هر چی فیلم خوب بود قبلا دیدم :roll_eyes:
میرم سراغ فیلمی که معرفی کردین
من به هر فیلمی ده دقیقه بیشتر فرصت نمیدم از خودش دفاع کنه امیدوارم ازش خوشم بیاد :grin:
اگه تا آخر دیدمش نظرمو میگم
به امید اینکه فردا خواب نمونم :grin:

7 پسندیده

این هوسا گاها از کار و زندگی آدم رو میندازن :sweat_smile:

شاید فیلم قوی ای نباشه ولی واقعا حرفها داره برا گفتن و تاثیرگذاره به شرطی ک با چشم دل دیده بشه
دیالوگ هاشم ک دیگه نگم برات عالیه
مثلا این جمله پدر “میشل” ک خیلی دوست داشتم و پر از معنی و مفهوم بود برام:
یک اسب با شش هایش می تازد،
با قلبش پایدار می ماند
و با منشش برنده می شود…

و همین جمله ها یه دنیا مفهوم داره ک ما انسان ها باید با چشمهامون فرصت ها رو ببینیم و با گوشهامون بازخوردها رو بشنویم و قلبی پر از آرزو و خواسته و امید داشته باشیم و از همه اینها مهمتر منش و شخصیتی فروتن و متواضع داشته باشیم و مطمینم باشیم ک با این خصوصیات به مقصد نهاییمون میرسیم و برنده خواهیم شد
خلاصه اینکه با ده دقیقه اول قضاوتش نکن :wink:

6 پسندیده

دیشب یه کاری باید انجام میدادم یادم اومد انجامش ندادم، نشد فیلمو ببینم ولی حتما در اولین فرصت نگاه میکنم

6 پسندیده

حالا که به این جور سبک فیلم ها علاقه داری منم بهت یه فیلم معرفی میکنم
البته شاید دیده باشیش چون با اینکه چند سال پیش ساخته شده من تازه همین چند هفته پیش دیدمش
یکی از بهترین و تاثیر گذارترین فیلم هایی بود که تو عمرم دیدم و بر اساس یه داستان واقعیه
انقدر از این شخصیت خوشم اومد که هنوزم پیگیر فعالیت های همیلتون هستم یکی از طرفداراشم
با اینکه یکی از دست هاشو از دست میده ولی بازم فعالیت ورزشیش رو ادامه میده
با خودم فکر کردم بعضی وقت ها برای بعضی کارها چقدر بهونه آوردم ولی یه آدم هایی هستن با اینکه شرایط براشون خیلی سخت میشه بجای بهونه آوردن یه ورژن جدیدتر و کارآمد تر از خودشون میسازن، دیدن این آدم ها تلنگر خیلی خوبیه

10 پسندیده

سلام آناهیتا جوون خیلی ممنون بخاطر معرفیش نه ندیدم ولی تو لیست فیلماییم بود ک میخواستم ببینم :heart_eyes:
یکی از دوستام بهم معرفی کرده بود گفت مناسب حال توهه :smiley:

چقددد خوب حتما تو این روزا میبینمش من فیلم های انگیزشی خیلی دوست دارم موتورم رو برای شروع و ادامه دادن روشن میکنند و البته اگه دخترم باشه دیگه بدتر کامل همذات پنداری میکنم :blush:

8 پسندیده

سلام آنا جون خوبی عزیزم :blush::rose:
دوست من چن سال پیش بخاطر سرطان استخوان دست چپش را قطع کردند، خدا را شکر الان حالش خوبه، ولی الان همممه کاراشو خودش انجام میده، یه دست مصنوعی هم درست کرد ک هر جا میره اونا ب خودش می بنده، کارای خونه هم با خودشه،. با همین یه دست تا جاییکه بتونه همه را انجام میده، امسال هم مامانش بخاطر سرطان فوت کرد :neutral_face:، الان داره خونه و زندگی و بابا و برادرشو اداره میکنه، یه روحیه ای داره فوق العاده :smiley: اصلا انگار نه انگار ک این همه اتفاق براش افتاده، خلاصه آدم داریم تا آدم.
بعضی وقتا وقتی یه چیزیو از دست بدیم اونوقت بیشتر قدر زندگی میاد دستمون :frowning::slightly_frowning_face:

8 پسندیده

سلام

ممنونم از معرفی این فیلم

منم تازه دیدنش رو تموم کردم…هر چند که کلا زیرنویسش رو نگاه نکردم ولی حتی بدون صدا هم میشد همه چی رو فهمید

6 پسندیده

چقدر دوست شما شخصیت قوی ای داره
یه موقعی با خودم فکر میکردم اگه یه روز نقص عضو بشم یا یه مشکل فیزیکی برام پیش بیاد و دیگه سالم نباشم فکر نکنم بتونم با این موضوع کنار بیام.
اما الان فکر میکنم بدتر از نقص عضو بودن نقص فکری و شخصیتیه
قطعا هیچ کسی کامل نیست و نمیشه، ولی همیشه میشه برای بهتر شدن تلاش کرد

خواهش میکنم

این اولین فیلم من بود که بدون زیرنویس دیدم
ولی بعدش که چندتا قسمتش رو درست متوجه نشدم با زیر نویس دیدم
موسیقی متن فیلم هم خیلی قشنگ بود
در کل به نظرم هم از نظر محتوا و هم از نظر زبان آموزی فیلم خیلی خوبی بود

8 پسندیده

من هم عاشق فیلم های انگیزشی ام
فیلم در جستجوی خوشبختی،سیندرلامن و جنگجوی درون هم ببینید و ضمنا لطفا لیست فیلمهاتونو بدید ماهم ببینیم😊

7 پسندیده

جنگجوی درون هم که بینظیره و باز هم ارزش چند بار دیدن داره چشم حتما معرفی میکنم یکم سرم خلوت بشه
فیلم های انگیزشی زیادی هست ک آموزنده و انرژی بخش هستن توی لیستم هستن ک ببینمشون و بعد معرفیشون کنم
اونایی رو هم ک قبلا دیدم به هدف یادگیری زبان دوباره وقتی شروع به دیدنشون کردم توی همین تاپیک ایشالا معرفی میکنم :rose:

7 پسندیده