جایی که پای یک زن در میون باشه من نمیتونم احساساتم رو کنترل کنم.![]()
این داستان بر اساس واقعیته
همین الان تماشای این فیلم تموم شد ولی من همچنان پر از حس شوق و امید و انرژی هستم
دیدن این فیلم رو به همه ی کسایی ک دوست دارن زندگی رو با تمام پستی بلندیاش تجربه کنند توصیه میکنم.
مهمترین نکته ی این فیلم ک خیلی منو تحت تاثیر قرار داد عشق، ایمان، جسارت، امید و صبر و صبر و صبر این دختر برای رسیدن به هدفش بود…
صبور بودن… ویژگی که متاسفانه در اکثریت ادم ها کمرنگه مِن جمله خودم همیشه بخاطر کمالگرا بودنم توی هر حوزه ای خواستم خیلی سریع پیشرفت کنم ک یا به خاطر بی صبری و نرسیدن به نتیجه مطلوب نصفه راه ول میکردم و یا اگه به اون حد دلخواه میرسیدم در نهایت میگفتم خب که چی!!!
حتی گاها برای یادگیری زبان هم این فکر میاد سراغم ولی قلقش اومده دستم خدا رو شکر و کنترلش میکنم
میشل(دختر سوارکار) با وجود سختی های مسیرش تسلیم نشد و نشون داد ک توانایی های خودش بیشتر از سختی های مسیره و بارها و بارها برای رویاش (جام ملبورن) با عشق و امید جنگید، چیزی ک امروزه در ما جوانها کمتر دیده میشه، داشتن عشق زیاد به رویا ولی نداشتن امید و صبر برای رسیدن به رویاها…
ما توی این دنیای فست فودی انتظار داریم همه چیز رو یک شبه بدست بیاریم ولی واقعا شدنی نیست برای رسیدن به هر چیزی امید و صبر لازمه رسيدنه…
به نظر من این فیلم ارزش چند بار دیدن داره و اگه با تمرکز دیده بشه به شدت تاثیرگذاره من ک خودم شدیدا همذات پنداری کردم ![]()
نکات مهم فیلم:
۱)عشق، امید و صبر و صبر و صبر لازمه رسیدن به خواسته ها و تسلیم نشدن در برابر سختیهاست
۲)وقتی دیگران میگن نمیشه، نمیتونی، تا حالا کسی نتونسته این کار رو انجام بده،تلاشت رو بیشتر کن و اولین نفری باش که انجامش میدی
۳)تبعیض جنسیتی ممنوع ![]()
4)فرصت های زندگی رو از دست ندیم
و اما چند جمله ی اخر فیلم ![]()
من تا جایی ک میتونستم تلاش کردم
من تا جایی که شد باعث پیشرفت اون شدم
و هر کاری کردم ک روی اون بمونم، چون فک کردم اون اونچه رو که لازم داره برای مسابقه دادن توی “جام ملبورن” و فقط میخواستم بگم که هر کسی دیگه ای میتونه این کار رو انجام بده.
چون اونا فکر میکنند زنا قدرت کافی ندارن اما تونستیم دنیا رو شکست بدیم ![]()
![]()
![]()
دیالوگ هاااای فوق العاده قابل تاملی داره این فیلم ک دیگه میزارم به عهده خودتون ک با شوق نگاش کنید
امیدوارم که خوشتون بیاد