سلام شب همگی بخیر
جمعا3.3خوندم
دهکده زبان داستان اول53دوم39
زبان شناس90سه داستان اول همراه با صوت و انیمیشن…
سلام، شب عالی متعالی
من امروز 1 ساعت و 8 دقیقه با زبانشناس، 17 دقیقه با Mp3 و 13 دقیقه هم با دهکده زبان
جمعا یک ساعت و 38 دقیقه
Hi guys
Today I listened to the Zabanshenas app for 1 hour and 8 mins and then I listened and read one chapter of a book named Godfather and then I listened to the main audio of 21st lesson of power English called healthy heart.
That lesson is an important lesson for English learning and life Because Aj talks about helping people and caring for them for health of ourselves
It’s so interesting. All of the people arguing with each other every day for nothing, for foolish things. I think 75% people in Iran doing this
I can talk about this for hours but this is a short report and I won’t take your time for this.
Thank you good night
سلام
زبانشناس: ۱ساعت و ۴دقیقه
دهکده: ۴۶دقیقه
نصرت : درس ۲۰دوبار گوش دادم: ۱ساعت و ۱۰ دقیقه
((کلا: ۳ساعت))
سلام بر عزیزان
سه و 57 زبانشناس بگو 4 خدا بده برکت
نیم ساعت سریال فرند(فقط تفریحی دیدم حسابش نمیکنم)
9 دقیقه دهکده یه فصل
10 دقیقه پادکست
کلا بگو 4ساعت و 20 دقیقه خدا بده برکت باز
سلام . من امروز 1:10 با زبانشناس و 27 دقیقه هم با دهکده زبان کار کردم .
45 دقیقه هم سریال دیدم (روش تکنیک سایه انجام دادمااا)
جمعا: 2 ساعت و 36 دقیقه
سلام به همگی
من کل روز رو بیرون بودم. اهواز امروز انگار ی نیم درجه هواش خنک تر شده بود برا همین رفتم تو حیاط الان کلی تکنیک سایه رو درس ۴ انجام دادم.حواسم از ساعت پرت شد ی ربع هم از تاریخ امروز هم به زبان شناس اضافه شد
۲ ساعت و ۱ دقیقه
سَلام :))
کارنامه اعمال امروز من
زبانشناس = 2 ساعت و نیم
دهکده زبان = 2 ساعت و 13 دقیقه
1 ساعت و 15 دقیقه سریال Extra English
20 دقیقه هم مرور لغات لایتنر
جمعا 6 ساعت و 18 دقیقه =))))
پ.ن: دارم نسبت به روزای قبل پیشرفت میکنم
سلام
اخر هفته ی خوبی داشتم
امیدوارم برای شما هم خوب طی شده باشه
امار امروزم
5 ساعت 58 دقیقه زبانشناس
30 دقیقه جدول حل کردم
55 دقیقه انیمیشن دیدم
جمعا 7 ساعت و 23 دقیقه فک کنم شد

شبتون خوشمزه
سلام،دوستان یک نکته درباره کتاب خوندن و استفاده از دهکده زبان اینطور که از نمودارتون مشخصه (زیاد بودن فاصله نمودار خواندن و شنیدن) دو نوع برداشت میشه کرد یکی اینکه از صوت استفاده نمیکنین و دو اینکه کتابهایی که انتخاب کردین سطحشون براتون بالاست و هی دکمه pause رو میزنین و به دیکشنری مراجعه میکنید که با توجه به چیزایی که ای جی گفته در هر دو حالت دارین اشتباه میکنین
در کتاب خوندن باید سعی کنید از کتابهایی استفاده کنید که سطحش براتون ساده باشه چون اینطوری اون لغتهایی که بلد نیستین رو راحت تر حدس میزنید و به بخش نا خودآگاه ذهنتون فرصت این رو میدین که گرامر رو بهتر درک کنه
پ ن: به نظر من اگه دهکده زبان رو تازه نصب کردین از همون سطح ساده شروع کنید و به ترتیب برید جلو حتی اگه سطحش براتون خیلی سادست
آره کاملا موافقم
من خودم به شخصه اول یکبار هر فصل از کتابو بدون صوت میخونم
برای بار دوم، همزمان صوت و متن
و برای بار سوم هم فقط صوت
اینجوری حس بهتری نسبت به خودم دارم
منم اينطوري به ترتيبي كه شما گفتين ميخونم دهكده رو ولي هر كدوم چندين بار كه ديگه برام راحت بشه نميدونم درسته اين مدلي يانه زياد براش وقت ميزارم
نه، من اینجوری میخونم که مطلب کامل تر دستم بیاد
حتما حتما کتابی رو انتخاب کنید که براتون به هیچ وجه سخت نباشه و بدون pause کردن ۹۹٪ مطلب رو متوجه بشید
برای کتاب خوندن نیازی نیست که زیاد تکرار کنید
چون باعث دلزدگی میشه
اها متوجه شدم كتابي كه انتخاب كردم سادس با توجه سطحم مرسي از توضيحتون