این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از مجموعه « سه گانه ارباب حلقه ها » نرم افزار «زیبوک» است.
توضیح مختصری از این دوره:
ارباب حلقهها (به انگلیسی - The Lord of the Rings) رمانی به سبک خیالپردازی حماسی به قلم جی.آر.آر. تالکین نویسنده و زبانشناس انگلیسی است. این مجموعه داستان ادامهٔ اثر پیشین تالکین با نام هابیت است که در همین ژانر نوشته شده بود. این کتاب طی ۱۲ سال از سال ۱۹۳۷ تا ۱۹۴۹ که بیشتر آن در زمان جنگ جهانی دوم بوده نگارش شدهاست. اگرچه این کتاب دربین خوانندگان به شکل یک سهگانه جا افتادهاست، اما در ابتدا بنا بود این اثر جلد اول کتاب سیلماریلیون باشد که نویسنده به دلایل اقتصادی تصمیم به حذف جلد دوم گرفت و کتاب ارباب حلقهها را در سال ۱۹۵۴ تا ۱۹۵۵ در سه جلد منتشر کرد. از آن زمان تاکنون کتاب ارباب حلقهها بارها تجدید چاپ شده و به زبانهای زیادی ترجمه شدهاست. کتاب ارباب حلقهها یکی از مشهورترین و تأثیرگذارترین کتابهای ادبیات در قرن ۲۱ بهشمار میرود.
سطح: 4
silmarilion hm bzarin lotfn
دستتون درد نکنه واااقعا عالیه:+1:t5:
عالی واقعا کم پیس میاد هم یک حماسه سگفت انگیز رو بخونی و هم زبان یادبگیری
خیلی خیلی پیچیده بود و پر از اسم افسانه ای بود بطوری که اصلا نمی فهمیدم داستان اصلی راجب چیه و از کجا شروع میشه
اعصاب فولادی میخواد خوندن این مجموعه
بازم ممنونم از تیم خوب زبانشناس که برای هر سلیقه ای کتاب فراهم میکنن
سلیقه من نبود ولی حتما طرفدارهای خودش رو داره
این کتاب در ژانر high fantasy یک افسانه است. و هزاران کتاب با الهام از این سری نوشته شده اند.
برای کسانی که میتوانند به راحتی کتاب را گوش دهند و کتاب کلمات جدید زیادی برای آنها ندارد این کتاب بسیار آموزنده است به این دلیل که:
۱ متن بسیار زیبا است. و خیلی جملات را میتوان به عنوان الگو در ذهن سپرد و استفاده کرد.
۲ کتاب واقعا قهرمانانه و جذاب است حتی خیلی جذاب تز از سری فیلم های آن و خواندن آن اصلا خسته کننده نیست و به راحتی میتوان بارها و بارها گوش کرد تا در ذهن نقش بسته شود.
۳ راوی کتاب بسیار خوب است. و لهجه بریتیش خیلی زیبایی دارد که برای تقلید بسیار مناسب است.
۴ این کتاب بخشی از تمدن معاصر غرب است. و تقریبا اغلب افراد تحصیل کرده کشور انگلستان آن را مطالعه کرده اند.
۴ کل کتاب های این سری توسط ناشران مختلف و به زبان اصلی در ایران افست شده و موجود است. و با تهیه کتاب فیزیکی میتوان لذت بلند خواندن را از روی کتب فیزیکی تجربه کرد. و لازم نیست تمام مدت مطالعه موبایل در دست باشد.
۵ شاید یادگیری کلمات افسانه ای به نظر بیهوده به نظر برسد. ولی اصلا اینطور نیست. چون این کتاب تاثیر جاودان روی فرهنگ غرب گذاشته و بسیاری از مردم انگلستان با این کلمات آشنا هستند. کلا از قدیم انگلیسی ها به جن و پری اعتقاد داشتند و این بخشی از تمدنی است که میخواهیم با زبان آنها آشنا شویم.
در نهایت مطالعه این کتاب را به هر زبان آموز در سطح B2 و بالاتر پیشنهاد میکنم.
چی بگم، اصلا مگه میشه بجز تعریف و ستایش چیزی در مورد این شاهکار گفت؟
آقا عالی و بینظیر
به شدت پیشنهاد میشه.
ضمنا من با سیلماریلیون بیشتر حال کردم چون اولا برام بیشتر تازگی داشت و دوما لهجه و گویش گویندهش خیلی استوار و حماسی بود.
مرسی از زبانشناس
دوره طلایی رو خریداری کردم ولی چرا ترجمه فارسی نداره ؟
سلام دوست خوبم
از منوی برنامه وارد مدیریت اشتراک بشید و اعتبار رو چک کنید ببینید اشتراک فعاله یا نه
بعد وارد درس بشید بالای صفحه روی سه نقطه بزنید و بعد گزینه شیوه نمایش متن روی فارسی و انگلیسی بذارید
بله اشتراک طلایی فعالع ولی نه تنها ارباب حلقه ها بلکه تعداد زیادی دیگه از دوره ها ترجمه فارسی ندارند
کتاب های رمان، روانشناسی، توسعه فردی و… ترجمه نداره و ترجمه انجام نمیشه. چون سطح این کتاب ها پیشرفته ست نیازی به ترجمه نیست میتونید با کمک دیکشنری متن ها رو بخونید و خودتون رو به چالش بکشید.
کاش ترجمه رو بزارید، درسته پیشرفته هست اما خیلی خوانش رو راحتتر میکنه
سلام دوست خوبم وقتتون بخیر باشه
کتابهایی که در سطح پیشرفته هستند ترجمه قرار نمیگیره اگر جملات خاصی را متوجه نشدین میتونین در تالار زبانشناس مطرح کنید تا همکاران و یا دوستان راهنماییتون کنند.
ببینید برای یادگیری زبان، دوستانی که در سطح پیشرفته هستند واقعاً نیازی نیستش که متن کتابها رو با ترجمه فارسی پیش ببرن، چون دیگه پایه زبانشون کامله و فقط نیاز دارند دایره واژگان و مهارتشون رو ارتقا بدن و در واقع خودشون رو به چالش بکشند و بهتره بدون ترجمه فارسی مطالعه بشه.