با سلام خدمت دوستان گرامی سوالی خدمتتون داشتم من الان دوره انگلیسی واقعی یاد بگیریم را شروع کردم و سه درسش خوندم به نظرتون این دوره برای لیسنینگ و دامنه لغات هم جواب میده یا نه جدای از این دوره باید دوره های دیگه را هم ادامه بدم؟ برای لیسنینگ پادکست all ears english را بعضی وقتها گوش میدم و برای دامنه لغات کارتون سیمپسون را بعضی وقتها می بینم منتها برنامه ام خیلی شلوغ شده و از دوره اصلی یه خورده جا موندم به نظرتون فقط خود دوره انگلیسی واقعی یاد بگیریم را ادامه بدم یا کنارش کمکی هم کار کنم؟
سلام
قطعا وقتی شما دارین به هر منبع نیتیو زبانی گوش میدین، درواقع دارین مهارت شنیداری تون رو تقویت میکنین. بویژه دوره ی انگلیسی واقعی که اصلا بر پایه ی مکالمات واقعی بنا شده. پس یقینا در مورد شنیداری کمک کننده هست. اما برای افزودن دامنه لغات، بستگی به معلومات حال حاضر خودتون داره و اینکه این دوره چقدر کلمه و اصطلاح جدید برای شما داشته باشه. که اونهم از آمارش پیداست. اگر احساس میکنین به مواجهه با لغات بیشتری نیاز دارین، و زمانش رو هم دارین، میتونین به گسترده خوانی بپردازین.
اما پیشنهاد من اینه که اگه این دوره رو به عنوان پکیج آموزشی تون در نظر گرفتین، این دوره و تمرینهاشو در اولویت اول بگذارین و در صورت داشتن وقت بیشتر، سایر منابع رو هم مطالعه کنین.
8 پسندیده