تشکر بابت ترجمه کتاب Aj

با سلام . خواستم تشکر ویژه خودم را بابت زحماتی که آقای کامبیز برای ترجمه کتاب Aj انجام دادند، داشته باشم. کتاب فوق العاده مفیدی است. به ویژه به نکات کلیدی و قوانینی اشاره داره که بسیار به افزایش مهارت شنیداری و گفتاری زبان آموزان کمک میکند. باز هم ممنون از شما و سایر همکاران تیمی اتان. به مدیر زبانشناس هم خداقوت میگویم برای تمام تلاشهایی که جهت ارتقای هرچه بهتر این برنامه انجام میدهد. موفق و پیروز باشید.

18 پسندیده

ارادتمند شما هستم. ممنونم از حمایتهاتون :rose::rose::rose:

14 پسندیده

درود بر شما…
کتاب Effortless English ای جی (البته این کتاب اولش هست و کتاب دومش که در دست تهیه داره عنوانش هست oHowtو Unlock your career) سال 2016 منتشر شد و جزو پرفروش‌های آمازون شد، و چیزی نیست جز بروشور کامل روش Effo,…
روشی که متاسفانه برای من خیلی طول کشید تا با همه نکاتش آشنا بشم و بتونم درست پیادش کنم … روشی که متاسفانه از طریق آپ و تیم گرانقدر زبانشناس به بقیه آموزش داده نمیشه…

3 پسندیده

How تو Unlock your dream career… ببخشید الان با گوشی م هستم و تایپ اذیت میکنه و dream یادم رفت…
و جالبه دقیقا ای حی با نیاز مخاطبانش پیش میره… یه نگاهی بندازیم:
اول دوره پایه یادگیری بعد VIP PROGRAMSبعد دوره تلفظبعدش الان همزمان بووک کلاب و مووی کلاب و چلنج ها برای رقابت و تشویق البته…
دقیقه FEEDBACK هرچی خواستن

2 پسندیده