این تاپیک مربوط به درس« ده اشتباه گرامری متداولی که زبان آموزان مرتکب می شوند » در نرمافزار «زبانشناس» است. پکیج: « Learn English with Papa teach me » سرفصل: « این چیزها را نگویید! »
لغاتی که داخل جعبه لایتنرتون هست رو به شکل یک بانک داده ی کامل نمی تونین مشاهده کنین. هر روز فقط اون لغاتی بهتون نمایش داده میشه که سررسیدشون رسیده و باید مرورشون کنین
پس وقتی معنی لغتی رو ندونم علاوه بر جعبه لایتنر باید برلی خودم یادداشت کنم؟
اصلا نیازی به این کار نیست
وقتی لغتی رو بلد نیستید و اون رو به لایتنر اضافه میکنید. خودش طی زمان بندی اصولی و استاندارد، از اون لغت، ازتون آزمون میگیره تا براتون مرور بشه.
شما فقط کافیه هر روز و متعهدانه آزمون لایتنرتون رو انجام بدین
خوب من که معنی اون کلمه رو نمیدونم چه فزقی با روز قبلممیکنم. اگر یادداشت نشده باشه و معنیش رو یاد نگرفته باشم؟
ببینین، شما که نباید یک سیاهه از کلمات و معانی شون رو بزارین جلوتون و حفظشون کنین. اگه روش درست این بود که تابحال همه مون باید ده تا زبان یاد گرفته بودیم.
شما یه متن، یه درس یا یه داستان رو دارین میخونین، به کلمه ای برخورد میکنین که معنی ش رو نمیدونین، روش تپ میکنین، معنی ش رو بوسیله دیکشنری یاد میگیرین و اون جمله رو درک میکنین. بعد اون کلمه رو به لایتنر می فرستین، و تمام.
لایتنر فردای اون روز، اون کلمه رو از شما میپرسه، تا ببینه اون کلمه رو هنوز یادتون هست یا نه. برای راهنمایی بیشتر، همون جمله که کلمه در اون بوده رو هم زیرش مینویسه. این یعنی اون کلمه رو روز بعد هم مرور کردین. اگه فراموشش کرده باشین. دوباره فرداش ازتون می پرسه و میخواد که مرورش کنین. تا جایی که بگین میدانم و یادم مونده. اونوقت طبق زمانبندی های بیشتری اون کلمه رو براتون دوباره میاره، تا زمانی که مطمئن بشه کلمه مورد نظر به حافظه دائم تون منتقل شده.
پس شما به مرور زمان دارین اون کلمه و معنا و مفهومش رو مرور میکنبن و باهاش مواجه میشین. و اینجوری نیست که هر روز فقط بگین نمیدانم و ازش رد بشین.
سپاس. متوجه شدم. کاربرد لایتنر رو نمیدونستم. پس دوباره درس سه شنبه رو مرور میکنم و معانی کلمات رو سرچ میکنم. الان متوجه م چیکار باید می کردم. ![]()
خواهش میکنم. موفق باشید. ![]()